ΓΚΕΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ – Απ’ τον καφέ στην παραλία

ΓΚΕΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ – Απ’ τον καφέ στην παραλία
Πάει λίγος καιρός που μετακόμισα Αθήνα από την επαρχεία. Ανυπομονούσα γι’ αυτήν τη μετακόμιση χρόνια πριν μέχρι που επιτέλους έφτασε η στιγμή. Είμαι Αθηνά εδώ και ένα μήνα και πραγματικά αυτό που μου συμβαίνει δεν το πιστεύω. Πάνε δύο χρονιά από τότε που έχασα κάτι ξεχωριστό, μια σχέση που χάλασε για ασήμαντη αφορμή και ακόμα το μετανιώνω οικτρά που άφησα τον εγωισμό μου να με καταβάλει. Μια μέρα λοιπόν βρέθηκα στην Γλυφάδα για καφέ μαζί με φίλους και κάποια στιγμή άνοιξα την εφαρμογή του badoo και το μάτι μου έπεσε αμέσως στην φωτογραφία του. Του έστειλα μήνυμα χωρίς δεύτερη σκέψη. Απάντησε σχετικά σύντομα και έτσι κανονίσαμε να βρεθούμε.

Δεν σας κρύβω ότι ήμουν πολύ αγχωμένος γιατί ήταν κάτι που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή έστω και από μια φωτογραφία μου ξύπνησε συναισθήματα που είχα να νιώσω δύο χρονιά τώρα. Δεν έχασα χρόνο κανονίσαμε ραντεβού την ίδια κιόλας μέρα. Πήγα στο σημείο όπου είχαμε συμφωνήσει και τον περίμενα να έρθει με το αμάξι του για να πάμε βόλτα. Πέντε λεπτά αργότερα τον είδα από μακριά να πλησιάζει. Σταμάτησε ακριβώς μπροστά μου και άνοιξα την πόρτα για να μπω. Με το που μπήκα στο αμάξι του ένιωσα πολύ οικεία μου άρεσε πολύ το ίδιο κατάλαβα και για εκείνον μιλήσαμε και κατάλαβα ότι ψάχνουμε τα ίδια πράγματα δηλαδή κάτι σταθερό. Χάρηκα γιατί ήταν ο τύπος μου και πραγματικά μετά από αυτή τη γνωριμία η ψυχολογία μου άλλαξε εντελώς. Άρχισα να ξαναζώ.

Μου ζήτησε να πάμε παράλια εκείνο το βράδυ κι εγώ δέχτηκα. Βρήκαμε κάποιο χώρο απομονωμένα και σταματήσαμε. Το ένα έφερε το άλλο. Στην αρχή αρχίσαμε να φιλιόμαστε, μετά άρχισα να του γλύφω τον λαιμό και στο τέλος καταλήξαμε να κάνουμε 69. Η υγρασία στα τζάμια του αυτοκινήτου άρχισε να γίνεται σταγόνες και η καύλα της στιγμής μας βρήκε να πηδιόμαστε σε όλες τις στάσεις. Όλα ήταν τόσο ωραία και ρομαντικά. Ένιωθα να μας αγκαλιάζουν τα άστρα και το φεγγάρι. Πέρασα πανέμορφα. Στην αγκαλιά του ένιωθα την ασφάλεια και το μυαλό μου ταξίδευε κάνοντας όνειρα για ένα κοινό μέλλον. Την επόμενη μέρα τον πήρα τηλέφωνο αλλά δεν απάντησε. Έτσι του έστειλα μήνυμα αλλά και πάλι τίποτα. Περίμενα… περίμενα μέχρι που χτύπησε το κινητό μου ήταν μήνυμα από εκείνον χάρηκα για μια στιγμή μέχρι που το διάβασα. Το μήνυμα έγραφε. Σε παρακαλώ μην με ξανάενοχλήσεις ήθελα να σου πω ότι έχω ήδη σχέση με άλλον και ότι έγινε έγινε πάνω σε μια στιγμή καύλας να περνάς καλά! Αυτό όπως καταλαβαίνετε ήταν ότι χειρότερο θα μπορούσε να μου συμβεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button