Από την Ντροπή στην Υπερηφάνεια

Από την Ντροπή στην Υπερηφάνεια: Συζήτηση με τους επιστημονικούς συνεργάτες του 11528 – ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ
Στο πλαίσιο της προφεστιβαλικής διοργάνωσης του Athens Pride οι επιστημονικοί συνεργάτες της Γραμμής Ψυχολογικής Στήριξης “11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ” ανοίγουν συζήτηση με θέμα: “Από την Ντροπή στην Υπερηφάνεια” την Τρίτη 07 Ιουνίου 2016, στο six d.o.g.s. στις 7:15 μ.μ.
Φέρνουν το συναίσθημα της ντροπής και την κουλτούρα που την συνοδεύει και θέτουν στο επίκεντρο την διαδρομή που διανύει κανείς μέχρι να φτάσει στην υπερηφάνεια. Η συζήτηση θα κυλήσει διαδοχικά μέσα από σύντομες τοποθετήσεις με στόχο την αφύπνιση των μηχανισμών που ενεργοποιούνται κατά το βίωμα αυτών των συναισθημάτων και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό, όπου θα θέσουμε ερωτήσεις, θα κάνουμε παρεμβάσεις και θα μοιραστούμε εμπειρίες.

Συμμετέχουν:

Νάνσυ Παπαθανασίου Ph.D., Κλινική Ψυχολόγος

Αλεξάνδρα Βασιλείου Ph.D., Κοινωνική Ψυχολόγος

Γιώργος Κασφίκης M.A., Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας-Coach

Ειρήνη Κουτελά M.Sc., Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Ευφροσύνη Καραγεώργου M.Sc., Κλινική Ψυχολόγος

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του «Προγράμματος καταπολέμησης των διακρίσεων βάσει του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου: πρόληψη και παρέμβαση». Φορείς υλοποίησης του Προγράμματος είναι η Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας (ΟΛΚΕ) και οι οργανώσεις «Thessaloniki Pride», «Athens Pride» και «Θετική Φωνή». Το Πρόγραμμα έχει ακόμη την αλληλεγγύη και τη στήριξη των οργανώσεων: «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο», «Queertrans», «Πολύχρωμο Σχολείο” (πρώην Ομοφοβία και Τρανσφοβία στην Εκπαίδευση), «ΛΟΑΤ-ΑμεΑ», «ThessΔΙΚΤΥΟ», «Thessaloniki Rainbow Youth», «Proud Seniors Greece», «ΑΜΚΕ Κλίμακα» και «Generation 2».

Το «11528–ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ» έχει την ηθική στήριξη της Περιφέρειας Αττικής. Η χρηματοδότηση γίνεται εξ’ ολοκλήρου με την υποστήριξη της οργάνωσης «αλληλεγγύη-SolidarityNow». Η Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης «11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ» έχει τη στήριξη από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Χορηγός επικοινωνίας ΕΡΤ ΑΕ και Πρώτο Πρόγραμμα.

 
 
 
Πληροφορίες:
Ημέρα: Τρίτη 7 Ιουνίου 2016
Ώρα: 19:15
Τόπος: Πολιτιστικός Χώρος six d.o.g.s.
Διεύθυνση: Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 105 51, Αθήνα
Είσοδος: Ελεύθερη
 
Την συζήτησή μας θα συνοδεύσουν δροσερά soft drinks.
afisa2
πηγή: avmag.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button