9η Ομάδα Αυτογνωσίας για Γκέι Άντρες

Τι σημαίνει να είσαι γκέι; Τι σημαίνει να είσαι άντρας; Πώς μας αφορά η αρρενωπότητα και η θηλυπρέπεια; Πώς κάνουμε ερωτικές σχέσεις; Πώς χειριζόμαστε τη μονογαμία ή την πολυγαμία; Γιατί να (μη) μιλήσουμε για τη σεξουαλική μας ταυτότητα σε άλλους; Ποια στερεότυπα για τους γκέι κυριαρχούν; Πώς μας βλάπτουν; Ποια εκμεταλλευόμαστε κι εμείς οι ίδιοι;

Αυτά και άλλα πολλά θέματα θα συζητηθούν στην ένατη ομάδα αυτογνωσίας για γκέι άντρες που οργανώνωνει για έβδομη χρονιά φέτος το 10%, μετά την επιτυχία των εφτά προηγούμενων ομάδων.

Πάνω από 95 γκέι άντρες έχουν παρακολουθήσει τις προηγούμενες ομάδες αυτογνωσίας μέχρι τώρα. Η ομάδα αυτογνωσίας είναι ολιγομελής και στις συναντήσεις, ο κάθε συμμετέχων μιλά μόνο όσο και όταν θέλει.

Την ομάδα συντονίζει σύμβουλος ψυχικής υγείας. Η ομάδα ξεκινά στις αρχές Οκτωβρίου και συναντιέται μία φορά την βδομάδα για 8 εβδομάδες στα γραφεία του 10% στο κέντρο της Αθήνας (πλ. Βικτωρίας).

Η συμμετοχή στην ομάδα (8 συναντήσεις) στοιχίζει 60 ευρώ για το σύνολο των οχτώ συναντήσεων. Υπάρχουν περιορισμένες θέσεις.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 10 Ιανουαρίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στείλτε μέιλ στο [email protected] ή τηλεφωνήστε στο 2130.22.86.36, για να κανονίσουμε μια προσωπική συνάντηση.

ομάδα Αυτογνωσίας για Γκέι Άντρες

Πηγή: www.10percent.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button