26 Απριλίου: ΛΟΑΤ εκδρομή στην Καισαριανή!

Είσαι γκέι, bi, trans, queer whatever και θέλεις να γνωρίσεις κι άλλους ανθρώπους; Έλα να γνωριστούμε, να παίξουμε και να γελάσουμε στις εκδρομές που οργανώνουμε. Η παρέα εκδρομών του 10% ξεκινά και πάλι τις εξορμήσεις.

 
Η παρέα εκδρομών του 10% είναι ένας άλλος τρόπος για να γνωριζόμαστε, να διασκεδάζουμε και να κάνουμε παρέες εκτός των μπαρ/apps. Δεν χρειάζεται να έχεις κάποιον γνωστό για να έρθεις. Κι εμείς άγνωστοι ήμασταν μέχρι να γνωριστούμε στις εκδρομές μας.
 
Την Κυριακή 26 Απριλίου πάμε εκδρομή στην Καισαριανή. Για να συμμετάσχετε να είστε απέναντι από την έξοδο του Μετρό Κατεχάκη (κατεύθυνση προς Υμηττό) στη 1 μμ ακριβώς.
 γκει σεξ
Αν δεν έχετε δικό σας μεταφορικό μέσο, ειδοποιήστε μας εγκαίρως, για να δούμε πώς μπορούμε να οργανώσουμε το ν’ ανέβουμε όλες/οι μαζί στο βουνό.Αν έχετε μέσο και θέλετε να πάρετε και άλλους μαζί, πείτε το μας, για να κανονίσουμε πώς θα χωρέσουμε όλες/οι.
 
Η ομάδα εκδρομών του 10% ξεκίνησε το 2004 και συνέχισε από την άνοιξη του 2005 μέχρι το 2009 ως Αθηνά Ολκεία. Δραστηριοποιήθηκε ξανά το 2011 ως το 2014, οργανώνοντας κοντινές εκδρομές σε Καισαριανή, Φιλοπάππου, Πάρνηθα, αλλά και μακριά σε Πήλιο, ορεινή Αχαΐα, Ναύπλιο, Χαλκίδα κτλ. δίνοντας την ευκαιρία σε γκέι ανθρώπους να γνωριστούν, να κάνουν φίλους σε άλλα πλαίσια και να διασκεδάσουν παρέα.
 
Για πληροφορίες και επικοινωνία: [email protected] , 6932 639 907
 
Το πάρκινγκ πάνω στον Υμηττό όπου θα παρκάρουμε και απ’ όπου θα ξεκινήσουμε την εκδρομή μας είναι στα “εκκλησάκια” Αγ. Ραφαήλ, στη φωτογραφία:
ΛΟΑΤ εκδρομή στην Καισαριανή!
26 Απριλίου: ΛΟΑΤ εκδρομή στην Καισαριανή!
πηγή: 10percent.gr

gay tilefoniko sex

 

γκει φωτογραφιες

Γκει γνωριμιες αθηνα

 

gay gnorimies

 

 

 

 

 

γκει ερωτικες ιστοριες

 

 

γκει ιστοριες

γκέι ιστορίες

γκει γνωριμίες

γκέι γνωριμίες για σεξ

γκει ιστορίες

γκέι γνωριμίες

γκέι άντρες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button