Γκέι ιστορία – Βούλγαρος και πίπα (μέρος 2ο)

Συνέχεια από το πρώτο μέρος
Τον έπιασα από τα μπούτια και τον έσπρωξα για να βγει ο πούτσος από το στόμα μου, που τον κρατούσε καρφωμένο, δεν αντιστάθηκε!

–          πολλά λες –του λέω- γάμησε μου το στόμα και χύσε μου την μάπα ΤΩΡΑ!
χωρίς δεύτερη κουβέντα, κάρφωσε τον πούτσο του στο στόμα και μου γαμούσε το λαρύγγι ανελέητα! Σε δευτερόλεπτα άρχισε να ακούγεται ο παφλασμός από τα σάλια που είχαν δημιουργηθεί από τον γαμήσι. Το δυνατό γαμήσι που μου έκανε στο λαρύγγι, μου έφερνε αναγούλες και βήχα, που τον έκοβε για δευτερόλεπτα μόνο και συνέχιζε κανονικά σαν να μην συνέβη τίποτα. Τα σάλια μου είχαν γεμίσει για τα καλά τον πούτσο του μέχρι τα αρχίδια του που έσταζαν τα σάλια μου στο πάτωμα. Τα μάτια μου είχαν γεμίσει δάκρυα, δεν έβλεπα τίποτα, αλλά ένιωθα την ψωλάρα του βαθιά στο λαρύγγι.

–          χύσω μάπα σου πούστη τώρα…τωρααααααααα…χυνωωωωωωωωωω πουστηηηηηηηηη
τραβήχτηκε, αλλά μου κρατούσε το κεφάλι, ένιωσα αμέσως τα καυτά του χύσια να χτυπάνε με δύναμη στη μάπα μου! τα ένιωθα παντού! Στα μάτια, στα χείλια και στο στόμα, που είχα ανοίξει μόλις ένιωσα τα πρώτα χύσια να με λούζουν τη μάπα! Μου είχε γεμίσει την μάπα με χύσια που έτρεχαν και έσταζαν από όλες τις μεριές του προσώπου μου! έχυνα μαζί του, έχυνα μέσα στο σλιπ μου.
Τα μουγκρητά μας σταμάτησαν, ακουγόταν μόνο οι λαχανιασμένες μας ανάσες. Ένιωσα τότε τον πούτσο του να τρίβεται πάνω στο πρόσωπο, τον περνούσε από παντού, με αργές κινήσεις… με καύλωνε αυτό!!! Άνοιξα το στόμα, ελπίζοντας να μου δώσει τα χύσια που μάζευε στο πουτσοκέφαλο του, αλλα αυτος συνέχιζε να πασαλείβει σε όλο το πρόσωπο ξανά και ξανά τα χύσια του
–          αρέσει πολύ να τρίβω πούτσα μου έτσιγκει ιστοριες σεξ
–          και μένα, αλλά δώσε μου χύσια στο στόμα
–          αρέσει μάπα σου που δεν έχει γένι, είναι μαλακό
–          χύσια, θέλω χύσια φίλε
η παράκληση έπιασε τόπο! Άρχισε να μαζεύει χύσια από το πρόσωπο και τα έσπρωχνε στο στόμα
–          αρέσουν τα χύσια μου πούστη;
–          Μμμμμ
–          Θέλεις κι άλλα στόμα; η θέλεις γαμήσω κώλο σου;
–          Στο στόμα
–          Οκ πλύνε μάπα σου
Έφυγε από το wc κι έμεινα να πλυθώ. Βγαίνοντας τον έψαξα, τελικά είχε πάει στην κρεβατοκάμαρα και με περίμενε καθισμένος εντελώς γυμνός στο διπλό κρεβάτι. Είχε βάλει στην πλάτη τα μαξιλάρια και τα χέρια του περασμένα πίσω από το κεφάλι του. Ο πούτσος του δεν είχε ηρεμήσει καθόλου, μου φαινόταν μάλιστα ακόμα πιο πρησμένος και σκληρός!
–          Τώρα γαμήσω πιο καλά στόμα σου…βγάλε ρούχα σου
Τα πέταξα όλα σε κλάσματα δευτερόλεπτου. Σηκώθηκε και μου έδειξε να ξαπλώσω ανάσκελα, με τράβηξε στην άκρη του κρεβατιού, τόσο ώστε το κεφάλι μου να είναι έξω από το στρώμα.
Κατέβηκε από το κρεβάτι και στάθηκε ακριβώς πάνω από το κεφάλι μου, στηρίχτηκε στο στήθος μου και χαμήλωσε λίγο φέρνοντας τα αρχίδια του στο στόμα μου.
–          γλύψε αρχίδια μου πούστη, γλύψε καλά
προσπαθούσα να τα γλύψω, αλλά κουνιόταν, σαν να ήθελε να μου τα τρίβει στο πρόσωπο. Κατέβαινε ακόμα πιο χαμηλά, περνώντας τον κορμό της πούτσας του από το στόμα μου, δίνοντας μου την ευκαιρία να τον γλύψω, βγάζοντας μόνο την γλώσσα. Που και που σκάλωνε το πουτσοκέφαλο του στο κάτω χείλος μου. Στηρίχτηκε ακόμα καλύτερα, χαμήλωσε και κάρφωσε τον πούτσο του στο στόμα, βαθιά και χωρίς περιστροφές και καθυστερήσεις. Το κράτησε εκεί, σφηνωμένο στο λαρύγγι και κουνιόταν, χωρίς να τραβιέται πίσω, κουνιόταν σαν να ήθελε να χώσει ακόμα πιο βαθιά τον πούτσο του στο λαρύγγι μου, ένα μόνιμο χτύπημα μπροστά. Τα σάλια μου, μου πλημμύριζαν το πρόσωπο. Τραβήχτηκε, αλλά δεν μπορούσα να δω τι κάνει! ένιωσα ξανά τα αρχίδια του στα χείλια μου.
Άνοιξα το στόμα και τα ρούφηξα μέσα, τα έγλυφα και τα ρουφούσα, αυτός βογκούσε από καύλα. Έτρεμε ολόκληρος!!! Ανέβηκε στο κρεβάτι και με τράβηξε κι εμένα στη μέση, βάζοντας ένα μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι μου. Ανέβηκε στο στήθος μου και έπαιζε με τον πούτσο του
–          θέλεις γαμήσω κώλο τώρα;
–          Όχι το στόμα θέλω να μου γαμήσεις κι άλλο
–          Αρέσει πούστη ε;
–          Πολύ, γαμάς τέλεια το στόμα!!!
Δεν μου χάλασε το χατίρι! Ήρθε λίγο πιο μπροστά και πήρε το κεφάλι μου στα χέρια του. Αυτή τη φορά, δεν κουνιόταν αυτός, αλλά γαμούσε το στόμα μου κουνώντας το κεφάλι μου πάνω στον πούτσο του. Κάρφωνε όλο τον πούτσο μέσα στο στόμα και το κρατούσε εκεί, μέχρι να καταλάβει ότι δεν άντεχα άλλο! τον έβγαζε δευτερόλεπτα ίσα να πάρω μια ανάσα και τον έχωνε ξανά.
Όταν χαλάρωσε λίγο, βρήκα την ευκαιρία και τον πέταξα από πάνω μου, σηκώθηκα και πήγα στο σαλόνι, περίμενα να δω αν με ακολουθήσει και πράγματι δεν άργησε. Τον πρόσεξα καλύτερα, είχε λεπτό αλλά καλλίγραμμο σώμα, οι κοιλιακοί του ξεχώριζαν, όπως και τα μπράτσα του, ο πούτσος του δε στεκόταν όρθιος και μέσα στα σάλια που ακόμα έσταζαν από τα αρχίδια του!!! με κοιτούσε με απορία
–          φτάνει το γαμήσι στο στόμα, τώρα θα σου πάρω εγώ πίπα κι εσύ θα απολαύσεις το ποτό σου η το τσιγάρο σου
του έβαλα ποτό, του άναψα κι ένα τσιγάρο, αυτός ήδη είχε καθίσει στο τριθέσιο και με περίμενε
–          θέλω να πάρεις πίπα σιγά σιγά, γλύψεις καλά πούτσα μου μέχρι αρχίδια και να κοιτάς εμένα
γονάτισα ανάμεσα στα πόδια του, χάιδεψα όλο το κορμί του μέχρι τα μπράτσα του. Ξεκίνησα να του γλείφω το στομάχι και ανέβαινε προς τα πάνω, έφτασα στις ρόγες του που ήταν μικρά πεταχτά καρφάκια. Τις έγλυφα και τις έριχνα απλά δαγκωματάκια, κάνοντας τον να τραντάζεται
–          έτσι πούστη, δάγκωσε τις ρόγες μου, πόνεσε με!!!
Τον κοίταξα, μήπως και δεν το εννοούσε, αλλά τον είδα στο βλέμμα του να περιμένει…
Συνέχισε να γλύφω τις ρόγες του εναλλάξ, χρησιμοποιώντας περισσότερο τα δόντια μου κι όσο έγλυφα την μια ρόγα, την άλλη της έπαιζα με το χέρι, τραβώντας της και γυρνώντας την! δεν παραπονέθηκε ότι πονάει, ίσα ίσα φαινόταν να τον καυλώνει περισσότερο ακόμα! Ανέβηκα ακόμα περισσότερο και προσπάθησα να τον φιλήσω, αλλά γύρισε το κεφάλι! Όχι ότι δεν περίμενα τέτοια αντίδραση, αλλά δεν είχα να χάσω κάτι αν δοκίμαζα, πολλές φορές ακόμα κι από εκεί που δεν περιμένεις τα φιλιά έρχονται!
–          γλύψε μπράτσο μου!
φάνηκε να μαντεύει την πρόθεση μου, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του φιλιού! Ανασήκωσε το κορμί του, για να με διευκολύνει και έκανε την πόζα του «ποντικιού» στα χέρια! Φιλούσα και έγλυφα τα μπράτσα εναλλάξ, σκέτη καύλα! Μικρά αλλά τέλεια σχηματισμένα τα μπράτσα του!
Απολάμβανε το γλείψιμο μου, όσο κι εγώ! είχα ξεχάσει τον πούτσο του, παράδοξο άλλα έτσι ήταν. Τον έγλυφα παντού εκτός από το πρόσωπο! Πήρα ένα ένα τα δάχτυλα του χεριού του στο στόμα, πότε αυτός μου έχωνε 3-4 δάχτυλα στο στόμα. Με τα δάχτυλα στο στόμα κι αυτόν να παίζει με την γλώσσα μου, άρχισα να παίζω με τον πούτσο μου! σηκώθηκε όρθιος. Μου έδινε πίπα με τα δάχτυλα του, έπαιζε τον πούτσο του κι εγώ τον δικό μου!
–          θέλεις χύσια μου στο στόμα;
–          μμμμΝΑΙ
τράβηξε τα δάχτυλα του και μου έχωσε τον πούτσο με μικρή καθυστέρηση, αφού το πρώτο τίναγμα χύσι με πέτυχε στο μάτι. Ένα μακρόσυρτο βογκητό και χυνωωωωωωωωωωω συνόδευαν τα χύσια που άδειαζε μέσα στο στόμα μου. Τα κατάπινα την ώρα που άδειαζα κι εγώ τα δικά μου χύσια στο πάτωμα.
Τον κοιτούσα στα μάτια, καθώς καθάριζα τα τελευταία χύσια που έβγαζε στο πουτσοκέφαλο, για πρώτη φορά τον είδα να χαμογελάει, έστω και αυτάρεσκα.
–          καλό πίπα κάνεις, αλήθεια λες
–          δεν σου πήρα πίπα, αν θυμάσαι
–          εγώ κατάλαβα ότι κάνεις καλή πίπα, αλλά θέλω γαμήσω κώλο σου
–          τώρα;
–          πότε θέλεις;
–          Δεν θα χαθούμε, έτσι;
–          Όταν ξυπνήσουμε, θέλεις γαμήσω κώλο σου; Εγώ πολλές καύλες όλη μέρα
Είδα τον πούτσο του να μην μαλακώνει, τον έπιασα και τον μαλάκισα λίγο για να βεβαιωθώ και όντως παρέμενε σκληρός!
–          θέλεις να κοιμηθείς εδώ;
Δεν απάντησε αμέσως, σαν να σκέφτηκε λίγο την απάντηση του και με το ίδιο αυτάρεσκο χαμόγελο που δεν είχε φύγει από τα χείλι του απάντησε με ερώτηση
–          εσύ δεν θέλεις;
–          Μόνο αν κοιμηθούμε μαζί στο κρεβάτι
–          Δεν πειράζει αυτό
–          Τότε πάμε, γιατί είμαι πτώμα
Προχώρησα αλλά αισθανόμουν ότι δεν με ακολουθεί, γύρισα και τον κοίταξα να παραμένει στη θέση του, σαν να είχα ξεχάσει κάτι η σαν να περίμενε κάτι
–          θα έρθεις;
Με ακολούθησε και πέσαμε στο κρεβάτι για ύπνο γυμνοί. Επειδή δεν φιλούσε του γύρισα την πλάτη, αλλά τον τράβηξα κοντά μου, με αγκάλιασε κολλώντας πάνω μου. Περιττό να αναφέρω ότι ένιωθα τον πούτσο του σκληρό ακόμα
–          μαλακώνει ποτέ ο πούτσος σου;
–          Ναι, αλλά τώρα έχει καύλες το πούτσο μου ακόμα
Γέλασα και τον τράβηξα ακόμα πιο κοντά μου, κρατώντας το χέρι του που είχε περάσει κάτω από το δικό μου, μπροστά στο στήθος μου. Σταματήσαμε να μιλάμε. Λίγη ώρα αργότερα, μέσα στην παραζάλη του ύπνου, ένιωσα τον σκληρό πούτσο του ανάμεσα στα μπούτια μου! γύρισα το κεφάλι μου όσο μπορούσα προς αυτόν, αλλά αυτός μου έβαλε στο στόμα δυο δάχτυλα και με γύρισε ξανά στη μεριά μου
–          γαμήσω μπούτια σου τώρα, χύσω γρήγορα και κοιμηθούμε μαζί μετά
ήταν λίγο παράξενο το σκηνικό, αλλά με καύλωσε και συμμετείχα κι εγώ! Κουνιόμουν στον ρυθμό μαζί του, γλύφοντας ταυτόχρονα τα δάχτυλα του που είχα στο στόμα μου
–          έτσι γαμάω κώλο σου πούστη
–          ναι πουτσάρα μου, σκίσε με αλύπητα
–          θέλεις γαμήσω κώλο σου τώρα;
ήθελα να το αποφύγω, για κάθε ενδεχόμενο, είχαν περάσει πολλές ώρες από το «μπάνιο» μου
–          χύσε όπως είσαι, γάμα με σκληρά όπως είσαι τώρα
έστριψα τον κορμί μου για να μπορώ να τον αγκαλιάσω από τους ώμους του.
–          θέλεις χύσι στο στόμα;
–          Χύσε όπου θέλεις γαμιά μου
–          Χύσω μπούτια τώρα
Οι κινήσεις του έγιναν πολύ γρήγορες, ένιωσα το κορμί του να τραντάζεται και να με σφίγγει πάνω του, καθώς για τρίτη φορά άδειαζε τα χύσια του αυτή τη φορά ανάμεσα στα μπούτια μου!!!
–          είσαι πολύ καυλιάρης, το ξέρεις;
–          Έχω πολλές μέρες να χύσω
–          Γιατί;
–          Γιατί δεν βρίσκω κώλο γαμήσω κι εσύ δεν θέλεις, μόνο πίπα θέλεις
–          Θέλω, αλλά όταν ξυπνήσουμε, εκτός αν δεν έχεις άλλες καύλες (με γελάκι) μετά
–          Άμα γαμήσω κώλο, έχω πιο πολύ καύλες (με γελάκι επίσης)
Σκουπιστήκαμε με το σεντόνι, το πέταξα στο πάτωμα και τον τράβηξα πάλι πίσω μου.
Νιώθοντας πλέον τον πούτσο του να χαλαρώνει αποκοιμήθηκα!!!

Αναδημοσίευση από το http://kinaidos.blogspot.gr/

kinaidos

 

gay istories

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button