Gay ιστορία – Υπάκουος Μαθητής

Gay ιστορία – Υπάκουος Μαθητής
Η ιστορία που ακολουθεί είναι η αρχή μιας φαντασίωσης που έχω εδώ και καιρό. Είμαι ο Άκης 32 ετών αμφισεξουαλικός και φαντασίωση μου είναι να κάνω τον υπάκουο μαθητή σε έναν αυστηρό δάσκαλο που έχει μεγάλη φαντασία και κανένα ταμπού. Η πρώτη μας συνάντηση κανονίστηκε μέσω e mail γιατί και οι δυο θέλαμε ανωνυμία απόλυτη καθώς είμαστε παντρεμένοι και δε θέλαμε να μας πάρουν χαμπάρι οι γυναίκες μας που δε συμμετέχουν σε ερωτικά παιχνίδια με τρίτους. Το ραντεβού ήταν σε ένα ξενοδοχείο. Εγώ πήγα πρώτος, έκλεισα δωμάτιο, ανέβηκα, γδύθηκα και έμεινα με ένα απλό μαύρο μποξερακι και περίμενα όρθιος σαν κάλος μαθητής το δάσκαλο μου.

Εκείνος δεν άργησε να έρθει. Εμφανισιακά ήταν κανονικός με μούσι γύρω στο 1.80 γεμάτος 100-110 κιλά ηλικία στα 45 όπως μου χε πει. Εγώ είμαι στο ίδιο πρότυπο αλλά πιο νέος.Gay ιστορίες

« Καλησπέρα σας»

« Καλησπέρα μικρέ. Έτοιμος για μάθημά;»

«Έτοιμος κύριε»

«Έτοιμος αλλά δεν είσαι κατάλληλα ντυμένος σαν καλός μαθητής» Τότε άνοιξε μια μικρή βαλίτσα που έφερε μαζί του και μου έδωσε να φορέσω ένα δερμάτινο κολάρο με λεπτή αλυσίδα. Αν και περίμενα ότι θα έβγαζε και τίποτε άλλο να μου δώσει αρκέστηκε σ’ αυτό.

«Αυτό για να θυμάσαι ότι υπακούς πιστά»

«Μάλιστα κύριε»

«Τώρα ανέβα στο κρεβάτι στα τέσσερα να δούμε τι έχεις να δείξεις στο δάσκαλο σου.» Εκτέλεσα αμέσως και αυτός έδεσε την αλυσίδα στο κεφαλάρι του κρεβατιού. Πήγε πίσω μου και έβγαλε από την τσάντα ένα μπουκάλι λάδι σώματος και ένα γάντι από λατέξ. Άρχισε να απλώνει το λάδι στη σχισμή του κώλου μου χωρίς να μπαίνει στην κωλοτρυπιδα μου. Αυτό όμως μόνο για ένα λεπτό. Έβαλε γάντι και στο άλλο χέρι και σιγά σιγά άρχισε να μπαίνει μέσα μου. Ένα δάχτυλο, μετά δύο, τρία… Το λάδι και τα λεία γάντια έκαναν τέλεια δουλεία. Το ευχαριστιόμουν απίστευτα. Το έδειχνα με τα βογγητά μου και αυτό τον ερέθιζε και συνέχιζε με πιο πολλή δύναμη και περισσότερα δάχτυλα. Όταν έβαλε τις άκρες και από τα πέντε δάχτυλα ένιωσα ότι δε χωράει άλλο και παρότι προσπάθησα να ανοίξω όσο μπορώ αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω για τον δάσκαλο μου.

«Μπράβο σου τα κατάφερες πολύ καλά, για να δούμε τώρα και τα μαθήματα στόματος πόση πρόοδο έχεις κάνει…»

Έλυσε την αλυσίδα και έβγαλε από την βαλίτσα ένα σκληρό αρκετά χοντρό ομοίωμα πουτσου που στήριξε με βεντούζα στο πάτωμα.

«Κάτσε μικρέ» με διέταξε. Ήρθε μπροστά μου και απολάμβανε την προσπάθειά μου να χώσω το παλούκι στον κώλο μου. Με είχε ετοιμάσει καλά και έτσι το πήρα αμέσως μέσα μου. Τότε κατέβασε το παντελόνι του και είδα ένα καβλι πολύ αξιόλογων διαστάσεων όχι εντελώς σκληρό αλλά λαχταριστό που μύριζε έντονα καβλα. Αμέσως το πήρα στο στόμα μου με απαλές κινήσεις αλλά με έκδηλο πάθος. Έφτασε ως την είσοδο του οισοφάγου μου αλλά δεν ήταν ακόμα εντελώς σκληρό οπότε σταμάτησε εκεί. Το έπαιξα με το χέρι μου γλύφοντας τα άρχιδια του. Έγλυψα τον κορμό αφήνοντας το κεφάλι ανέγγιχτο για να παρατείνω την κάβλα όσο μπορώ. Δε χρειάστηκε πολύ για να σκληρύνει εντελώς και να γίνει πια σχεδόν 18-20 πόντους αρρενωπής σάρκας έτοιμη να χωρέσει παντού.

Τότε πήρα βαθιά ανάσα και το έχωσα όλο στο στόμα μου. Ο κύριος μου ικανοποιημένος έπιασε το κεφάλι μου και έσπρωχνε κι άλλο τον πουτσο του να μπει μέχρι και το τελευταίο χιλιοστό στο στόμα μου. Μετά έξω , πάλι μέσα, έξω , μέσα σα να με γαμούσε. Άνοιξα το στόμα διάπλατα και τον άφησα να κάνει ότι θέλει στο ρυθμό που θέλει. Ήξερε τι έκανε γιατί δεν ένιωσα να με πνίγει ούτε μια στιγμή. Ο πλαστικός πούτσος στον κώλο μου έκανε καλά τη δουλειά του αφού είχε σχεδόν χαθεί μέσα μου και ο αληθινός πουτσος στο στόμα μου με γέμιζε απόλυτα. Τον ένιωσα να μεγαλώνει έτοιμος να χύσει. Τον κάρφωσε όλο στο λαρύγγι μου και έχυσε δαγκώνοντας τα χείλη του από ηδονή. Βγήκε απαλά και με άφησε να τον στραγγίξω απαλά και να τον γλύψω ελαφρά γύρω γύρω.

Κάθισε στην πολυθρόνα κ άναψε τσιγάρο. Με άφησε να κάθομαι στο πλαστικό καβλι μέχρι που δέκα λεπτά αργότερα με τράβηξε από την αλυσίδα προς το μπάνιο. Πήρε τον ψεύτικο πουτσο μαζί του και τον έβαλε μέσα στην μπανιέρα. Κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω και το έκανα αμέσως μπήκα στην μπανιέρα και έκατσα πάνω του πάλι. Τότε άρχισε να με λούζει με τη χρυσή του βροχή σε όλο το σώμα εκτός από το κεφάλι. Τελείωσε και μου έδωσε να τον γλύψω. Το έκανα τόσο καλά που καύλωσε αμέσως και συνέχισε μπαίνοντας στη μπανιέρα κι αυτός. Άνοιξε το νερό και πλυθήκαμε και οι δυο χωρίς να βγάλει το καβλί του από το στόμα μου η τον ψεύτικο πουτσο από τον κώλο μου. Με τα νερά όπως ήμασταν με τράβηξε πάλι πίσω στο κρεβάτι. Με έβαλε να ξαπλώσω και έδεσε τα πόδια μου ψηλά με σχοινιά στο κεφαλάρι. Τα γόνατα μου ακουμπούσαν σχεδόν τους ώμους μου. Ο κώλος μου ήταν στο έλεός του. Έβγαλε τον ψεύτικο πουτσο και με γέμισε με το δικό του. Με ρυθμό σταθερό αλλά δυνατό με γάμησε πάνω από ένα τέταρτο. Που και που έβαζε και δάχτυλα μαζί με τον πουτσο του. Ήταν τόσο ερεθιστικό που έχυσα χωρίς να αγγίξει κανείς και τίποτα τον πουτσο μου.

Τότε ήρθε η σειρά του. Βγήκε από μέσα μου και ήρθε στο πρόσωπο μου άνοιξα το στόμα μου αλλά δεν τον ένοιαζε να τα πιώ ήθελε να με γεμίσει παντού και το έκανε ένιωθα χυσια σε όλο μου το πρόσωπο. Τελειώνοντας χώθηκε βαθιά στο στόμα μου και άφησε εκεί τις τελευταίες σταγόνες. Μου έχωσε ξανά το ψεύτικο καβλι και πήγε να πλυθεί. Γύρισε και με έλυσε. Ντύθηκε, έφυγε λέγοντας ότι ήμουν κοντά στο άριστα σήμερα. «Να κοιτάς το e mail σου καθημερινά θα συναντηθούμε σύντομα.» «Βεβαίως κύριέ μου» του απάντησα. Έμεινα μόνος αλλά καυλωμένος. Τον έπαιξα μέχρι που έχυσα πολύ έντονα. Πλύθηκα και έφυγα. Περίμενα το e mail του πολύ ανυπόμονα. Δυο μέρες μετά μου έστειλε πάλι … Θα σας πω λεπτομέρειες αργότερα.

 

πηγή: prostyxa.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button