Γκέι Υδροχόος

Γκέι Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
(Διάσημος: Robbie Williams)
Ο gay Υδροχόος, είναι μια ανήσυχη προσωπικότητα, ίσως ο πιο αντικομφορμιστής και επαναστάτης γκέι του ζωδιακού κύκλου. Η ομοφυλοφιλία του είναι κάτι για το οποίο καμαρώνει και υπερασπίζεται με απροσποίητη φυσικότητα μπροστά στην κοινωνία. Είναι ένας άνθρωπος δραστήριος και επικοινωνιακός που του αρέσει να συμμετέχει σε όλα και να συλλέγει εμπειρίες- ειδικότερα ερωτικές εμπειρίες. Δύσκολα θα αποδεχτεί το κοινωνικό κατεστημένο αναφορικά με την γκέι κοινότητα, και θα προσπαθήσει να αλλάξει την νοοτροπία των ανθρώπων του περιβάλλοντός του. Εξάλλου, η δικαιοσύνη και η ανοχή στο διαφορετικό, είναι μια από τις βασικότερες αξίες της ζωής του. Νιώθει συχνά σαν να είναι μέρος μιας ρουτίνας από την οποία δεν ξέρει πώς να ξεφύγει. Έχει μεγάλη κατανόηση και ανοχή από τους φίλους του, γι’αυτό και είναι τόσο δημοφιλής στις παρέες.

Θεωρητικά οι Υδροχόοι δεν είναι από τα ιδιέταιρα εμφανίσιμα ζώδια, όμως η καλή τους καρδιά και το ζωηρό πνεύμα τους είναι που κερδίζουν τον άλλο. Συχνά δε, εμφανίζουν κάποια προτίμηση σε αγόρια που είναι αρκετά μικρότερα από αυτούς και ίσως πιο όμορφα εμφανισιακά. Στα ερωτικά τους, δεν είναι πολύ τυχεροί, καθώς δεν είναι φτιαγμένοι για δυνατές ρομαντικές σχέσεις και έχουν την φήμη των άστατων αντρών, που αλλάζουν συνεχώς αγκαλιές χωρίς να στεριώνουν πουθενά. Δύσκολα ικανοποιούνται και δύσκολα ικανοποιούν. Είναι οι τύποι που θα περάσουν από την πρώτη συνάντηση ώς το κρεβάτι με σχετική συντομία και χωρίς πολλά-πολλά προκαταρκτικά, αλλά την επόμενη μέρα δεν θα είναι το ίδιο απλό να κρατηθεί η επαφή μαζί τους.

Η μετάβαση από το ερωτικό στάδιο στο στάδιο της σχέσης είναι ιδιέταιρα δύσκολη υπόθεση με τους γκέι Υδροχόους, καθώς, όσο ερωτευμένοι και αν είναι, δεν αφήνουν το συναίσθημα να κυριαρχήσει στην ζωή τους. Η ευαίσθητη πλευρά τους είναι καλά κρυμμένη, ενώ οι σύντροφοί τους συνεχώς θα προβληματίζονται σχετικά με αυτό τον αινιγματικό χαρακτήρα που αρνείται να εκφράσει φανερά τον έρωτά του, την ζήλια του, την στενοχώρια του, και μπορεί να αφήνει έναν σημαντικό έρωτα να περάσει στο παρελθόν χωρίς να κοιτάξει πίσω του ή να το παλέψει…

Όπως και να’χει ο γκέι Υδροχόος είναι ένας άνετος τύπος που ζεί τη στιγμή και είναι αισιόδοξος και ανθεκτικός στα σκαμπανεβάσματα. Μπορεί συχνά να κατηγορείται ώς ένα ψυχρό άτομο που πάντα επιβιώνει στις πιο δύσκολες καταστάσεις, όμως στην ουσία δεν είναι παρά, ένας άντρας ευαίσθητος και με καλή καρδιά που ξέρει να συγχωρεί τους άλλους και να αποδέχεται τον εαυτό του, οπότε και να πηγαίνει παρακάτω.

 

πηγή: athensmagazine.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button