Γκέι ερωτικές ιστορίες – Ο τοίχος με την τρύπα

Γκέι ερωτικές ιστορίες – Ο τοίχος με την τρύπα
Δύο εβδομάδες πέρασαν από την πρώτη φορά που μου πήραν πίπα με αυτόν τον τρόπο. Εγώ είμαι ένα μανούλι στην τελευταια μου χρονιά στο κολέγιο, και πριν από δύο εβδομάδες που μου έκαναν πίπα και μου ρούφηξαν τα χύσια ήταν μέσα από μια τρύπα στον τοίχο σε ένα βιβλιοπωλείο που είχε και πορνό dvd .

Περιττό να πω ότι σκέφτηκα πολύ για το όλο θέμα, αν έπρεπε να το κάνω ή οχι. Ήμουν πούστης? Μου άρεσαν ακόμη οι γυναίκες, αλλά εμένα το μυαλό μου τιναζόταν μακριά σε βρώμικα περιοδικά με gay και είχα πολλές φαντασιώσεις για τους άνδρες.

Λοιπόν, είχα φαντασιώσεις για τους άνδρες για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πάρα πολύ, αλλά είχα ακόμα αμφιβολίες αν ήμουν τόσο καθίκι … Απλά δεν ξέρω τι να σκεφτώ.

Το μοναδικό πράγμα που ήξερα σίγουρα ήταν ότι είχα γαμηθεί με άνδρα και μου άρεσε. Και ήθελα να το κάνω ξανά. Πάλεψα με τον εαυτό μου για δύο εβδομάδες, αγωνίστηκα με την απόφαση μου αν θα ήθελα να επιστρέψω και να το ξανακάνω. Εσείς όλοι γνωρίζεται πώς αισθανόμουν…

Έτσι, οδηγήθηκα πάνω στο βιβλιοπωλείο με τα πορνοβίντεο και παρκάρισα. Ήταν ένα βρώμικο μέρος, ανάμεσα σε ένα κτίριο γραφείων και μια αλάνα, απέναντι από τα McDonalds.

Μπήκα μέσα και είδα ότι τίποτε δεν έχει αλλάξει από την τελευταία επίσκεψή μου. Οι τοίχοι ήταν ακόμη βαμμένοι λευκοί και γεμάτοι κρεμάστρες, από τις οποίες κρεμόταν κάθε είδους δονητής, φουσκωτές κούκλες, δώρα και ότι βιβλίο με γαμίσια μπορείτε ναφανταστείτε. Straight, gay, tranny, swingers, είχαν απ΄ όλα.

Η μυρωδιά του καπνού των τσιγάρων ήταν έντονη στον αέρα. Πίσω από τον πάγκο ήταν ένας περίεργος τύπος φορώντας ένα βρώμικο τζιν και ένα φανελένιο πουκάμισο. Όταν κοίταξα πιο κοντά, συνειδητοποίησα ότι του έλειπε ένα πόδι.

Ο άλλος τύπος ήταν ο νεαρός υπάλληλος που είχα δει και την τελευταία φορά που ήμουν εδώ. Ήταν στην ηλικία μου, ίσως ένα-δύο χρόνια μεγαλύτερός μου, αλλά όχι πάνω από 28. Φορούσε ένα χακί παντελόνι και ένα πουλόβερ μπλε και πράσινο. Είχε ξανθά μαλλιά, όμορφα γκρι μάτια και φορούσε ένα καπέλο jockey.

Ήταν πολύ ωραίο αγόρι. Στάθηκε στο μυαλό μου επειδή ήξερε αυτά που είχα κάνει στην τελευταία επίσκεψή μου.

Θα περιπλανήθηκα στο κατάστημα για λίγα λεπτά, κάνοντας ότι ψάχνω για πορνό dvd και τελικά βρήκα το θάρρος να πάω πίσω στις καμπίνες peepshow.

Τέλος, πήγα στον πάγκο και πήρα ένα εισιτήριο 5 ευρώ από έναν άντρα που ποτέ δεν σταμάτησε να μιλάει με τον νεαρό με τα γκρί μάτια, και κατευθύνθηκα πίσω στο διάδρομο. Κάθησα στο ίδιο κάθισμα που είχα καθήσει την τελευταία φορά, στο τέλος της αίθουσας, και παρατήρησα ότι όλες οι άλλες καμπίνες ήταν άδειες.

Μπήκα στο θάλαμο, έκλεισα την πόρτα, κάθισα στην φτηνή πλαστική καρέκλα και ρύθμισα το κανάλι σε μια γκέι σεξ σκηνή με παρτούζες. Κάθισα εκεί για λίγα λεπτά και είδα την ταινία.

Όπως είχα χαλαρώσει στην πλαστική καρέκλα μου πού ήταν το μόνο που δεν με ενδιέφερε, άρχισα να παθαίνω εγκεφαλικό επεισόδιο στο καβλί μου μέσα από το τζιν παντελόνι μου. Άρχισα να τρίβομαι και κατάλαβα ότι φορώντας νάυλον μποξεράκι τα αρχίδια μου γινόντουσαν ακόμα πιο σκληρά όταν τα έτριβα και αυτό με κάβλωνε ακόμα περισσότερο…

Είχα αρχίσει να πείθω τον εαυτό μου ότι μάλλον δεν πρόκειται να δούμε κανέναν άλλο σήμερα, και απλώς θα ήταν μια φάση σόλο κάβλας, όταν η πόρτα άνοιξε και έκλεισε για το θάλαμο ακριβώς δίπλα στο δικό μου.

Ακούμπησα προς τα εμπρός για να κρυφοκοιτάζω μέσα από την τρύπα και ευτυχώς που ήταν ακόμα σκοτάδι στο διπλανό θάλαμο.

Άκουσα τότε τον ήχο από τις πρώτες φράσεις και η οθόνη έλαμψε από ζωή και φώτισε την καμπίνα, αποκαλύπτοντας ένα χακί παντελόνι και ένα μπλε πράσινο ριγέ πουκάμισο. WOW! Ήταν ο όμορφος νεαρός υπάλληλος..

Καθόταν και σερφάριζε μέχρι που βρήκε αυτό που ήθελε για να παρακολουθήσει, γιατί όπως έβλεπα, άρχισε να τρίβει τον πούτσο του.

Συνέχισα καβλωμένος, βλέποντας μέσα από την τρύπα. Έτριβε την ψωλί του να είναι ωραία και σκληρή, μέχρι που έγινε τεράστια και πίεζε τόσο το παντελόνι του που το κατέβασε προς τα κάτω στους αστραγάλους του, αποκαλύπτοντας τα ωραία του μπαλλάκια να κρέμονται και ένα πολύ περιποιημένο τρίχωμα.

Στη συνέχεια άρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο του σιγά-σιγά, χωρίς να ξέρει ότι το μάτι μου ήταν καρφωμένο στην τρύπα.

Ήταν πιθανότατα γύρω στους 23 πόντους μακρύς, και όπως τον έβλεπα να χαϊδεύει το κεφάλι του πούτσου του αισθανόμουν ρίγη κάβλας να με διαπερνούν γιατί ήθελα να του τον δαγκώσω, να τον γλύψω, να κάνω τα πάντα για αυτόν τον τέλειο πούτσο.

Σηκώθηκα και κατέβασα το δικό παντελόνι μου κάτω αφήνοντας τον δικό μου πούτσο να παλεύει σκληρά για να βγεί έξω. Κοίταξα κάτω και είδα ότι στην άκρη της τρύπας υπήρχε ένα ίχνος σαν έναν κύκλο γύρω από την άκρη της τρύπας.

Ακούμπησα προς τα εμπρός και είπα “τσιμπουκόνουν το πουλί σου, φίλε”. Έχω κολλήσει το καβλί μου μέσα από την τρύπα και αισθάνθηκα τα μαλακά του χέρια να κρατάνε τον πούτσο μου και σιγά-σιγά να τον χαϊδεύουν. Στη συνέχεια ένιωσα την ζεστασιά από τα υγρά μου στο στόμα του όπως μου ρουφούσε το καβλί.

Κράτησε το κεφάλι στο στόμα του και στροβιλίστηκε η γλώσσα του γύρω από την άκρη του πούτσου μου, θέλοντας να με ρουφήξει, όχι μόνο στο κεφάλι του αλλά επάνω και κάτω. Αισθανόμουν ήδη τα χύσια μου να βγαίνουν σαν μικρές μπάλες που άρχισαν να εκτινάζονται φτάνοντας μέχρι τον λαιμό του.

Αισθανόμουν ότι το καυτό μου φορτίο του έκαιγε τον λαιμό αλλά ήταν τόσο μεγάλη η κάβλα του που ήθελε να μην σταματήσω ποτέ να χύνω. Αισθανόμουν τον παλμό της γλώσσας του, όπως προσπαθούσε να καταπιεί κάθε σταγόνα. Ένιωσα τότε την αύξηση του ρουφίγματος και τη γλώσσα του που στροβιλίστηκε για μια ακόμη φορά γύρω από τον πούτσο μου, το πιπίλισμα και το γλύψιμο και της τελευταίας σταγόνας.

Τραβήχηκε πίσω και καθάρισε τον υγρό και ζεστό ακόμα πούτσο μου με μια χαρτοπετσέτα.
Όπως έσκυψα προς τα εμπρός για να σηκώσω το παντελόνι μου, εμφανίστηκε ένα καβλί στην τρύπα δίπλα μου, στο διπλανό θάλαμο τεράστιο γύρω στους 22 πόντους και χοντρό.

Το κεφάλι άρχισε να ξεπροβάλλει ακόμη μέχρι που ήταν εντελώς σηκωμένο. Ήταν ελαφρώς κυρτό προς τα πάνω στην άκρη. Το κοίταξα και σκέφτηκανα τον εαυτό μου “καλά, δεν είναι δίκαιο να το κάνω?”, και κάθησα πάλι.

Έγειρε προς τα εμπρός και έβαλα το χέρι μου να αγγίξω το θαυμάσιο αυτό καβλί με το δεξιό μου χέρι. Η αίσθηση του ότι ήταν καταπληκτική. Η αίσθηση του μαλακού δέρματος και της καυτής σάρκας μαζί. Ήταν πολύ δύσκολο να αντισταθώ και άρχισα να το χαϊδεύω αργά διασκεδάζοντας το πόσο εύκολα μπορεί κάποιος άνδρας να αισθάνεται και να χαίρεται τον πούτσο ενός άλλου άνδρα.

Γύρισα προς τα πίσω και είδα ότι το κεφάλι από το καβλί του ήταν μια σκοτεινή, σαρκώδη ροζ χρώμα σάρκα και φαινόταν αρκετά νόστιμη…

Έσκυψα μπροστά, άνοιξα το στόμα μου και άρχισα να σαλιώνω τον πούτσο του μέχρι να γίνει λείος αλλά και πολύ σκληρός. Το σάλιο μου μαζί με τα πρώτα χύσια του άρχισαν να τρέχουν από την άκρη του στόματός μου ενώ εγώ πήγαινα το μισό καβλί του επάνω κάτω προσπαθώντας να το βάλω όλο μέσα στο στόμα μου.

Μετά από αρκετές στροφές της γλώσσας μου παρατήρησα ότι είχε σκληρήνει επικίνδυνα..
Η γλώσσα μου έκανε ακόμα μερικές στροφές, ενώ έφτυσα στα χέρια μου σάλια μου και υγρά του και τα έβαλα στο καβλί μου που σπαρταρούσε.

Τα χέρια μου ήταν πια βρεγμένα και είχα διπλή κάβλα γιατί αισθανόμουν τον πούτσο του να κινείται ρυθμικά στο στόμα μου και κάβλωνα φοβερά παίζοντας με τον δικό μου που ήταν βρεγμένος από τα χύσια του.

Αυτό συνεχίστηκε για λίγο, όταν, χωρίς προειδοποίηση, άρχισα να αισθάνομαι το καβλί του να με πνίγει και τα αλμυρά χύσια του κατέβαιναν στο λαιμό μου. Άκουγα με δυσκολία την αναπνοή του και ένα ελαφρύ θόρυβο από το χέρι του που έπαιζε ρυθμικά με το καβλί του.

Αυτό κράτησε για λίγα λεπτά ακόμα ενώ εγώ συνέχιζα το πιπίλισμα, μέχρι που τον άκουσα να μουγκρίζει σαν άγριο ζώο και να πλυμιρίζει με καυτά υγρά που έφταναν μέχρι τον οισοφάγο μου.

Αφού ηρέμισε, πήρε ένα κομμάτι απορροφητικό χαρτί που είχαν σε όλες τις καμπίνες και καθάρισε πρώτα τον πούτσο μου και μετά τον δικό του και βγήκε βιαστικός από τη ν καμπίνα του.

Προσπάθησα να ηρεμήσω για λίγο και όταν αιστάνθηκα ότι ήμουν σε αρκετά καλή κατάσταση, έφυγα και εγώ και μόλις βγήκα έξω και με χτύπησε ο καθαρός αέρας πήγα να πάρω το αυτοκίνητό μου.

Είδα κάποιον να φεύγει βιαστικά αλλά βρήκα ένα αυτοκόλλητο σημείωμα που είχε βάλει στο μπροστινό τζάμι με ένα τηλέφωνο και ένα όνομα.

Μου έγραφε ότι πέρασε καταπληκτικά μαζί μου και θα ήθελε να το να το κάνουμε, την επόμενη φορά χωρίς έναν τοίχο μεταξύ μας, αλλά στο σπίτι του.

Αν πήγα? Εσείς τι λέτε..???

Bokakios.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button