Γκέι ιστορίες – Το βαθύ λαρύγγι.. (1ο μέρος)

Γκέι ιστορίες – Το βαθύ λαρύγγι ..
Ήταν Αύγουστος και έσκαγε ο τζίτζικας από τη ζέστη. Γύριζα από τη θάλασσα και ήμουν απογοητευμένος γιατί τους έβλεπα όλους να είναι μπρατσωμένοι από τα αναβολικά και εγώ ήμουν απλώς ένα όμορφο δεκαοχτάχρονο αγύμναστο αγόρι. Ήμουν στο λεωφορείο και κουβαλούσα την τσάντα μου με μια πετσέτα, ρακέτες, τα τσιγάρα μου και περιοδικά. Φορούσα ένα μακό μπλουζάκι και μία φαρδιά βερμούδα και τίποτα από μέσα γιατί βαριόμουν να περιμένω να στεγνώσει το μαγιό μου.

Είχε πολύ κόσμο και ήμουν όρθιος. Όπως κοίταζα βαριεστημένος έξω, είδα ένα μεγάλο γυμναστήριο που το είχα δει και άλλες φορές. Χωρίς να το καλοσκεφτώ πάτησα το κουδούνι και στην επόμενη στάση κατέβηκα. Πήγα στη ρεσεψιόν για να ρωτήσω και επειδή είχε πολύ κόσμο περίμενα την σειρά μου. Όταν μετά από ώρα μου έδωσε τις πληροφορίες που ήθελα και γράφτηκα, ρώτησα που είναι η τουαλέτα γιατί με είχε πιάσει κατούρημα..

Φανταστείτε την έκπληξή μου όταν βρήκα άλλους 6 άντρες διαφόρων ηλικιών να στέκονται στην ουρά και να περιμένουν χαϊδεύοντας το καβλί του άνδρα που καθόταν δίπλα τους. Υπήρχαν καβλιά σε όλα τα μήκη και τα πάχη. Μερικά ήταν πολύ σκληρά και όρθια και άλλα ήταν ακόμα κάπως χαλαρά.

Σοκαρίστηκα και ήθελα να φύγω, αλλά έπρεπε να κατουρήσω επειγόντως. Είχα πιεί και 2 μπύρες στην παραλία. Προσπάθησα να κάνω σαν να μην συνέβαινε τίποτα το ασυνήθιστο και πήγα στη δεξιά πλευρά του δωματίου, δίπλα σε κάποιον που φαινόταν γύρω στα 30. Είχε ένα καβλί γύρω στους 10 πόντους και όχι πολύ παχύ. Ένας άλλος που στεκόταν δίπλα του τον χάϊδευε αλλά ακόμα είχε μέλλον για να του σηκωθεί.

Ξεκούμπωσα την βερμούδα μου και έβγαλα το πουλί μου. Έμεινα έκπληκτος όταν διαπίστωσα ότι ήταν ήδη μισοσηκωμένο. Αναγκάστηκα να παραδεχτώ ότι αυτό που συνέβαινε γύρω μου ήταν η αιτία. Άρχισα να κατουράω, όταν ένιωσα ένα χέρι να μπαίνει αργά στο πίσω μέρος της βερμούδας μου και να αγγίζει το αριστερό μου πόδι. Ήταν σαν να με διαπέρασε ηλεκτρισμός! Αυτή την αίσθηση δεν την είχα νοιώσει ποτέ πριν. Αμέσως το πουλί μου φάνηκε να ανταποκρίνεται και να γίνεται πιο σκληρό και χωρίς να το συνειδητοποιήσω, άνοιξα τα πόδια μου λίγο περισσότερο.

Από το βάθος του δωματίου, άκουσα αναστεναγμούς και κοίταξα τι γινότανε. Ένα από τα παιδιά είχε σκύψει πίσω, ρουθούνιζε και αναστέναζε και ένας σαραντάρης δίπλα του κρατούσε το καβλί του και τίναζε τις τελευταίες σταγόνες από το ζεστό και κρεμώδες υγρό του, που πετάχτηκε μέχρι τον τοίχο.

Το χέρι μέσα στο παντελόνι μου έπιανε ακόμα το πόδι μου και γλύστρισε πιο μέσα. Οι άκρες των δακτύλων του ψαχούλευαν ελαφρά τις μπάλες μου. Μου κόπηκε η ανάσα και το καβλί μου έγινε ακόμα πιο σκληρό.Γκέι ιστορίες

-Σου αρέσει έτσι? ψιθύρισε.

-Δεν ξέρω τι να πω … Δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο πριν, του είπα.

Ακριβώς εκείνη την ώρα, άκουγα περισσότερους αναστεναγμούς και είδα ένα νεαρό να σκύβει πάνω από το τεράστιο μωβ καβλί του ηλικιωμένου άνδρα που ήταν δίπλα του. Τα χύσια του γέρου πυροβόλησαν το στόμα του και το επόμενο κύμα πήγε όλο στα χείλια και στα μάγουλα του. Ο νεαρός έσκυψε από την άλλη πλευρά και πήρε τα χύσια στο στόμα του και τον είχε πιάσει αμόκ για να τα καταπιεί και να τα πάει κάτω. Εξακολουθούσε να τον γλύφει και να τον ρουφάει και μετά το χύσιμο, μέχρι που ο γέρος τράβηξε το καβλί του που είχε γίνει σαν μαραμένη μπάμια από το ρούφηγμα. Δεν ανέβασε το φερμουάρ από το παντελόνι του, αλλά άφησε να τον πούτσο του να κρέμεται έξω και να στάζουν ακόμα μερικές σταγόνες από τατελευταία χύσια, ενώ ο ίδιος μόλις που μπορούσε μετά από την τόσο έντονη ηδονή να χαϊδεύεται.

Εν τω μεταξύ ο τύπος δίπλα μου είχε σκύψει κάτω και το ένα το χέρι του ήταν ακριβώς πάνω στο μπροστινό μέρος της βερμούδας μου και σερνόταν απάνω στα μπαλάκια μου για να φθάσει το σηκωμένο και σκληρό τώρα καβλί μου. Άνοιξα τα τα πόδια μου λίγο περισσότερο. Ήταν τόσο καλό… αισθάνθηκα ενοχές, αλλά δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω αν μου λέγανε πόσο μεγάλη κάβλα θα με έκανε να αισθάνομαι.

-Θέλεις να έρθεις μαζί μου να πάμε κάπου αλλού που θα είμαστε μόνοι μας? μου ψιθύρισε.

-Εγώ, μόλις και μετά βίας μπορούσα να πιστέψω στα αυτιά μου, με αυτό που είπα με τρεμάμενη φωνή.

-Πάμε σε παρακαλώ αλλά πάμε τώρα.

Τον ακολούθησα έξω από την τουαλέτα και την ώρα που βγαίναμε άκουσα ότι κάποιος άλλος ερχόταν τώρα αλλά επειδή υπήρχε ακόμα απόσταση δεν θέλησα να με δει και προχώρησα πιο γρήγορα.

Μπήκα στο αυτοκίνητό του και ξεκινήσαμε για το ξενοδοχείο του. Όπως οδηγούσε, το χέρι του είχε μπει στην βερμούδα μου και είχε βάλει πλώρη για να φτάσει επάνω στο γυμνό μου πούτσο. Είδα ότι είχε ακόμα μια σηκωμάρες, αλλά φοβόμουν να τον αγγίξω, αν και πραγματικά το ήθελα. Με είδε ότι τον κοίταζα και είπε:

-Θέλω να μ ‘αγγίζεις και να με κάνεις να σε αισθάνομαι. Προχώρα… ξέρεις ότι θέλω να με νιώσεις και εσύ, έτσι δεν είναι?

 

Η συνέχεια εδώ

 

 

gay sex

gay sex

gay gnorimies

 

 

πηγή: Bokakios.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button