Γκέι ερωτική ιστορία – Στον Ηλεκτρικό

Γκέι ερωτική ιστορία – Στον Ηλεκτρικό
Βρισκόμουν μεσα στο ηλεκτρικό ένα μεσημεράκι και πήγαινα προς Πειραιά. Είχε πολύ κόσμο το τρένο και ήταν ασφυχτικά γεμάτο. Από πίσω μου, είχε κολλήσει ένας άνδρας γύρο στα 30. αισθανόμουν κάτι σκληρό να με ακουμπάει στον κώλο μου. Είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που ειχα την τελευταία σχέση, και άρχισα να καυλώνω. Για αρκετή ώρα με ακούμπαγε αυτός και εγώ με την καύλα που ειχα, όχι μόνο του καθόμουνα αλλά του τριβόμουνα κι ολας. Όταν κοντεύαμε στον σταθμό του Μοσχάτου, μου ψιθύρισε στο αφτί ότι εδώ θα κατέβαινε και αν ήθελα να κατέβω κι εγώ και να τον ακολουθήσω. Εγώ δεν του απάντησα. Ώσπου να φθάσει όμως το τραίνο στον σταθμό το καλοσκέφτηκα και μόλις έκανε στάση, κατεβήκαμε. Μου είπε φευγαλέα ακολούθησε με και προχώρησε. Εγώ τον ακολούθησα και μετά από 10 λεπτά δρόμο περίπου έφθασε σε μια μονοκατοικία όπου μου έκανε νόημα να μπω μεσα.

Μόλις μπήκαμε και έκλεισε την πόρτα με αγκάλιασε λέγοντας «Έχεις ωραίο κωλαράκι και με έχεις καυλώσει. Θέλω να στο γαμήσω». Μετά από αυτό και χωρίς πολλά λόγια με πήγε στην κρεβατοκάμαρα και μου είπε να γδυθώ. Γδυθήκαμε και οι δυο και μου είπε να ξαπλώσω ανάσκελα. Ξάπλωσα εγώ και ήλθε όρθιος από πάνω μου και μου τον έδωσε στο στόμα. Όση ώρα του τον έπαιρνα, αυτός μου χάιδευε τον πούτσο και μου έβαζε το δάχτυλο μεσΓκει γνωριμιεςα στην κωλοτρυπίδα μου. Πήρε από το κομοδίνο ένα μπουκαλάκι με λαδί και μου άλειψε τον κώλο. Μετά έτσι όπως ήμουνα ανάσκελα μου άνοιξε τα πόδια τα σήκωσε ψιλά και τα έβαλε στους ώμους του κι εγώ πιάνοντας το καυλί του το οδήγησα μεσα μου. Με γαμούσα άγρια και με δύναμη από την καύλα του και εγώ αν και πόναγα μου άρεσε που τον έτρωγα και έβλεπα στο πρόσωπο του την ηδονή που αισθανόταν ενώ παράλληλα εγώ έπαιζα το καυλί μου. Μετά από λίγο μου έχυσε μεσα και τα χυσια του μου έκαψαν τον κώλο. Τον έβγαλε σιγά-σιγά και μετά με γύρισε και με έβαλε να γονατίσω και να πέσω στα τέσσερα. Άρχισε να μου γλύφει τον κώλο ώσπου του ξανασηκώθηκε και μου τον ξαναέδωσε μεσα μου.

Ειχα μεγάλη καύλα και αισθανόμουνα απέραντη ηδονή μιας και ειχα αρκετό καιρό να πάω με άντρα. Του ειχα στηθεί και τον άφηνα να μου τον βάζει βαθιά μέχρι που δεύτερο κύμα καυτών υγρών γέμισε τον κώλο μου. Μόλις έχυσε και την τελευταία σταγόνα έπεσα μπρούμυτα στο κρεβάτι και έμεινα έτσι αρκετή ώρα με τα χυσια του μεσα μου. Μετά σηκώθηκα και πήγα να πλυθώ ενώ σούρωνε ο κώλος μου χυσια. Ειχα τόσες καύλες όπως και αυτός που μόλις γύρισα από το μπάνιο άρχισα να του των παίζω και να του τον γλύφω, για να του τον ξανασηκώσω. Μόλις έγινε σκληρός σαν κούτσουρο σηκώθηκα για να κάτσω και να καρφωθώ απάνω στο καυλί του. Μόλις μου μπήκε όλος μεσα μου άρχισα να ανεβοκατεβαίνω απάνω του αίνο αυτός μου έπηζε το καυλί.
Την ώρα που μου έχυνε αυτός έχυσα και εγώ απάνω του γεμίζοντας με τα χυσια μου το πρόσωπο και το στήθος του. Μόλις τελειώσαμε πριν σηκωθώ από πανό του, του έγλυψα από το στήθος και του το καθάρισα απο τα χύσια μου.
Εδώ τελείωσε και αυτό το γαμήσι σβήνοντας την φωτιά που ειχα μεσα μου.

Στείλε και συ την ιστορία σου με e-mail στο [email protected] και εμείς θα τη δημοσιεύσουμε!
(το e-mail σου θα δημοσιευτεί μόνο αν το ζητήσεις)

γκει τηλεφωνικο σεξ

πηγή: tsonta.gr

gay erotikes istories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button