Στάσεις για πρωκτικό σεξ

Υπάρχουν διάφορες στάσεις για να απολαύσεις το πρωκτικό σεξ. Εσύ θα επιλέξεις ποια στάση σου ταιριάζει καλύτερα.

Ιεραποστολική των γκέι
Είσαι γυρισμένος μπρούμυτα. Αν βάλεις ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά σου, θα βοηθήσει ώστε να σηκωθεί πιο ψηλά οι γλουτοί σου σου. Ο σύντροφος σου έρχεται από πάνω και μπαίνει μέσα σου
Πλεονέκτημα: Η διείσδυση έτσι είναι πιο βαθιά.

 

Καβάλα
Ο σύντροφος σου είναι ξαπλωμένος ανάσκελα. Εσύ κάθεσαι πάνω στο πέος του
Πλεονέκτημα: Έχεις τον έλεγχο για το πόσο βαθιά θα είναι η διείσδυση, τι δύναμη και τι ρυθμό θα έχει. Συνιστάται σε άτομα που δεν έχουν μεγάλη πείρα στο πρωκτικό σεξ. Μπορείς να φιλιόσαστε εύκολα και να κοιταζόσαστε με τον σύντροφό σου ή να παίζετε με τις θηλές σας.

Στα τέσσερα
Ακουμπάς στα χέρια και στα γόνατα σου και ο σύντροφός σου έρχεται από πίσω. Το στομάχι και το στήθος του είτε μπορούν να ακουμπούν πάνω σου είτε όχι.
Πλεονεκτήματα: Ο σύντροφος σου μπορεί να παίζει με τοπέος σου ή τις θηλές σου. Εσύ μπορείς να στηρίζεσαι στο ένα χέρι μόνο και να παίζεις με το πέος σου ή τους όρχειςτου συντρόφου σου.

Καθισματάκι
Ο σύντροφός σου κάθεται σε κάποιο κάθισμα και εσύ περνώντας τα πόδια σου δεξιά και αριστερά στα πλευρά του κάθεσαι στο πέος του. Μπορεί να κρατάει τους γλουτούς σου και να τους ανεβοκατεβάζει.
Πλεονέκτημα: Μπορείτε να φιλιόσαστε εύκολα και να παρατηρείται ο ένας το πρόσωπο του άλλου.
Μια παραλλαγή είναι να κάτσεις πάνω στο πέος του συντρόφου σου γυρίζοντάς του την πλάτη (με τον ίδιο τρόπο όπως όταν κάθεσαι σε κάθησμα). Αυτό μπορεί πιό εύκολα να παρακολουθεί την διείσδυση, δεν μπορείτε όμως να κοιταζόσαστε.

 
 

Τα πόδια πάνω
Είσαι ξαπλωμένος ανάσκελα και σηκώνεις τα πόδια σου στους ώμους του. Αυτός στέκεται (αν είσαι πιο ψηλά από αυτόν) ή γονατίζει (αν είστε στο ίδιο επίπεδο) και μπαίνει μέσα σου.
Πλεονέκτημα: Μπορείτε κοιταζόσαστε, να παίζεται ο ένας με τις θηλές του άλλου ή ο σύντροφός σου με το πέος σου.

Στάση κουταλιού
Είστε και οι δύο  ξαπλωμένοι στα πλάγια. Ο σύντροφος σου είναι πίσω σου. Σήκωσε το πόδι σου που είναι από πάνω προς τα πίσω, ώστε να μπορεί να μπει πιο εύκολα μέσα σου.
Πλεονέκτημα: Ο σύντροφος σου μπορεί να περάσει το χέρι του γύρω σου και να παίζει με τις θηλές σου ή το πέος σου. Έχεις αρκετό έλεγχο ώστε να μπορείς να τραβηχτείς οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε στάση στα τέσσερα ή στο ιεραποστολικό.

Στο όρθιο
Στέκεστε και οι δύο. Σκύβεις λίγο μπροστά ώστε ο σύντροφος σου να μπορέσει να μπει μέσα σου.
Η στάση αυτή έχει το μειονέκτημα ότι το πέος δεν βρίσκεται στην ίδια ευθεία με το ορθό σου και μπορεί κατά την διείσδυση να πονέσεις. Όσο πιο πολύ σκύψεις προς τα εμπρός τόσο πιο εύκολη θα είναι η διείσδυση.


πηγή: gaysexualhealth.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button