Σταμάτης Γονίδης: «Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που θαυμάζω στους gay»

Αυτό το φαινόμενο που λέγετε Σταμάτης Γονίδης και οι δηλώσεις του για τους gay χρίζει διευκρίνησης. Σε συνέντευξη του τον Δεκέμβρη του 2008 στο ΛΟΙΠΟΝ στην ερώτηση δημοσιογράφου “Πριν από λίγα χρόνια είχες εκφραστεί κατά των γκέι και τους είχες διώξει από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόσουν τότε.”είπε «Ναι, τους είχα διώξει. Κατά καιρούς Όταν εγώ είπα για τους γκέι, μετά ακολούθησε ο (Γιάννης) Ιωαννίδης και μετά ο μακαριστός Χριστόδουλος. 

Είμαι παρορμητικός κάποιες στιγμές και δεν εκφράστηκα με το γάντι. Δεν είμαι ρατσιστής και πιστεύω ότι όταν υπάρχει μια αδύνατη ομάδα με κάποιες ιδιαιτερότητες
στην κοινωνία που ζούμε, αυτή η ομάδα είναι επόμενο να γίνει μια γροθιά για να μπορεί να επιβιώσει. Απαιτεί τα δικαιώματά της.
Εμένα με προκαλούσε το ότι το μειονέκτημα αυτό της ιδιαιτερότητάς τους το χρησιμοποιούν ως πλεονέκτημα. Τώρα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που οι γκέι έχουν πρόεδρο.
Πλέον έχουν γίνει πολλοί αυτοί και χρειαζόμαστε εμείς πρόεδρο. Τελικά, εμείς είμαστε οι λίγοι. Να λοιπόν που τα πράγματα έρχονται έτσι που με δικαιώνουν ακόμη μια φορά. Δεν εκτιμώ αυτούς που κράζουνε.

Τον Μάιο του 2013 στο Εγώ Weekly,είπε «Θέλω να συγχαρώ τους gays όλου του κόσμου που ασχολούνται με τη μόδα και ξεφτιλίζουν το γυναικείο φύλο, το γδύνουν σιγά – σιγά.
Να τους συγχαρώ που… δημιούργησαν την καινούρια ασθένεια της ανορεξίας, βάσει σχεδίου, για να φαίνονται αρεστοί και σοβαροί».

Και …ξαναχτύπησε
Δεκέμβρης 2014
Συνέντευξη Γονίδη στο “People”.Σταμάτης Γονίδης: «Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που θαυμάζω στους gay» ( Μη σε ξεγελάσει ο τίτλος)

Ερώτηση δημοσιογράφου Πόνεσες από σχέσεις;

«Ναι. Αυτά είναι τα στάδια που περνά ένας άνδρας. Αυτό, για παράδειγμα, είναι ένα χαρακτηριστικό που θαυμάζω στους gay.
Ποτέ ένας gay δεν θα έκανε τα λάθη που έπραξα εγώ. Είναι εύστροφοι, πανέξυπνοι και έχουν το χάρισμα να μην αφήνουν καμία και κανέναν να τους γ@μ@σει τον εγκέφαλο».

Πές το μας κι αυτό Σταμάτη..Πόσο καλά ξέρεις τους gay ρε φίλε…..
Οι γκει αγαπητέ κ.Γονίδη δεν είναι “είδος”.Είναι απλοί άνθρωποι με τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα που μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος,πονάνε,αγαπάνε,ερωτεύονται,στεναχωριούνται,χωρίζουν,και το ξεπερνάνε ή όχι ,οπως κι εσύ ..ο στρέητ άντρας.
Εχουν τα ίδια συναισθήματα,με όλους τους άντρες …είτε λέγονται στρέητ,είτε γκέι,είτε μπαισέξουαλ,είτε όποια άλλη ταμπέλα θές να βάλεις.
Δεν υπάρχει ταμπέλα στο ..χωρισμό. Για να συνέλθουμε λίγο!!

Και για να σου χαλάσω τελείως το όνειρο Σταμάτη μου,υπάρχουν γκέι με πολύ πιο “στρέητ” συμπεριφορές απο τις δικές σας…Τις αντρικές… 

 

πηγή: gayhellas.gr

Μένη Κουμανταρέα
 

Μένη Κουμανταρέα

 

 

γκει ερωτικες ιστοριες

 

 

Μένη Κουμανταρέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button