Σκληρό σεξ

Το σκληρό σεξ μπορεί να περιλαμβάνει:
-Σαδομαζοχιστικές (SM)  πρακτικές όπως μαστίγωμα, spanking  (χτύπημα των γλουτών του άλλου με το χέρι), canning (χτύπημα του άλλου με βέργα), wax (να περιχύνεις τον άλλο με καυτό κερί), βασανιστήρια στο πέος και στους όρχεις (CBT) κ.α..

-Bondage που σημαίνει το δέσιμο του άλλου με σκοινί ή δερμάτινες λωρίδες.

Οι πρακτικές αυτές εστιάζουν περισσότερο στο παιχνίδι ανταλλαγής εξουσίας. Δεν αποτελούν πρακτικές υψηλού κινδύνου ούτε για τον hiv ούτε για τα άλλα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματαεκτός αν δημιουργούνται πληγές και υπάρχει παρουσία αίματος, που σημαίνει ότι το δέρμα έχει δαραγεί και έχουν δημιουργηθεί είσοδοι για τον hiv ή άλλους ιούς και μικρόβια. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, οι πληγές θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με το αίμα ή το σπέρμα του άλλου για να υπάρχει μόλυνση.

Οι πρακτικές που περιλαμβάνουν σωματική τιμωρία όπως μαστίγωμα κ.α. ή ξύρισμα μπορεί να  έχουν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία πληγών. Σιγουρέψου ότι δεν θα έρθεις σε επαφή με το αίμα των πληγών ή δεν θα εκσπερματώσεις  πάνω σε πληγές ή δεν θα αφήσεις τον άλλον να εκσπερματώσει στις πληγές σου.


Ουρολαγνία ή αλλιώς watersports ή αλλιώς golden champagne ή αλλιώς golden shower ή αλλιώς κίτρινο
Watersports σημαίνει αφήνω κάποιον να ουρήσει στο σώμα μου ή ουρώ στο σώμα κάποιου.  Πολλές φορές αυτό περιλαμβάνει και το κατούρημα στο στόμα ή να πιεις τα ούρα του άλλου ή ανάλογα αυτός τα δικά σου.
Σε σχέση με τον hiv και τα άλλα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα η  πρακτική αυτή δεν ενέχει κανένα κίνδυνο για την μετάδοση τους,  όταν τα ούρα πέφτουν στο σώμα και δεν υπάρχουν ανοιχτές πληγές ή αμυχές. Θεωρητικά τα ούρα είναι αποστειρωμένα αλλά αν τα πιείς υπάρχει κίνδυνος να κολλήσεις κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα αφού μπορεί να περιέχουν ιούς (όπως αυτόν του τουέρπητα) ή άλλα μικρόβια. Επίσης εάν αυτός που ουρεί έχει πρόβλημα με τα νεφρά του, τα ούρα μπορεί να περιέχουν αίμα και τότε υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του hiv. Τα ούρα ακόμα και χωρίς αίμα μπορεί να περιέχουν τον ιο hiv, όμως σε αυτή την περίπτωση ο κίνδυνος μετάδοσης είναι μηδαμινός.
Γενικά τα watersports θεωρούνται από τις ασφαλείς πρακτικές σε ότι αφορά στην μετάδοση του hiv.
Το να ουρήσεις  μέσα  στον πρωκτό του άλλου ενέχει κίνδυνο, αφού περιλαμβάνει την διείσδυση του πέους στον πρωκτό χωρίςπροφυλακτικό. Αν αυτό γίνει μετά την εκσπερμάτωση τότε τα ούρα θα περιέχουν και σπέρμα, πράγμα  που αυξάνει κατά πολύ τον κίνδυνο μετάδοσης. Ο ίδιος κίνδυνος υπάρχει και στην περίπτωση που τα ούρα περιέχουν προσπερματικά υγρά.

Το ήξερες;
-Πίνοντας άφθονο νερό ή μπύρα τα ούρα θα είναι διαφανή και δεν θα είναι τόσο αλμυρά ούτε θα έχουν έντονη μυρωδιά.
-Αν πιεις άφθονο χυμό φρούτων τα ούρα μπορεί να χρωματιστούν και να έχουν την γεύση από το φρούτο που περιείχε ο χυμός.
-Αυτοί που  είναι φανατικοί των watersports συμβουλεύουν την κατανάλωση χυμού ανανά ή φράουλας για καλύτερη γεύση.

Θυμήσου ότι για την ηπατίτιδα Α και την ηπατίτιδα Β υπάρχει εμβόλιο

πηγή: gaysexualhealth.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button