Συναυλία με την Ελλη Πασπαλά για το Athens Pride

Συναυλία με την Ελλη Πασπαλά για το Athens Pride στη Γαλλική Πρεσβεία – 18 Μαΐου
To Athens Pride με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί σε μια συναυλία για την ενίσχυση της διοργάνωσής του, με την τραγουδίστρια Έλλη Πασπαλά και τους μουσικούς David Lynch (σαξόφωνο, φλάουτο, κρουστά) και Τάκη Φαραζή (πιάνο).
Η συναυλία, η οποία γίνεται σε συνεργασία με τηνΠρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016, στις 20.00, στην αίθουσα δεξιώσεων της Πρεσβείας, Βασ. Σοφίας 7, Αθήνα.

Μετά τη συναυλία θα ακολουθήσει κοκτέιλ.

Τα εισιτήρια στοιχίζουν 20 € και προπληρώνονται
. Περιορισμένος αριθμός θέσεων για 100 άτομα. Τα έσοδα θα διατεθούν για τη διοργάνωση του Athens Pride 2016.

Για να αγοράσετε εισιτήρια, πατήστε εδώ.

Το Athens Pride είναι μια απολύτως εθελοντική μη-κερδοσκοπική οργάνωση που ασχολείται με την προώθηση της αναγνωρισιμότητας και των δικαιωμάτων των ατόμων ΛΟΑΤ. Το πρώτο Athens Pride Parade πραγματοποιήθηκε το 2005. Από τότε, η ετήσια εκδήλωση προσελκύει κάθε χρόνο την όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή, αποκτά μεγαλύτερη αναγνώριση και κερδίζει τον σεβασμό.

Κάθε συνεισφορά σας είναι πολύτιμη για τη συνέχιση αυτού του πολιτικού και κοινωνικού προγράμματος το οποίο εντάσσεται στις αξίες που η Γαλλία υπερασπίζεται στα διεθνή φόρα, ιδίως στα Ηνωμένα Εθνη, όπου η χώρα έχει κινητοποιηθεί στον αγώνα κατά του στιγματισμού και των σοβαρών παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θύματα των οποίων είναι οι λεσβίες, οι ομοφυλόφιλοι, οι αμφιφυλόφιλοι, οι διαφυλικοί και οι μεσοφυλικοί (τα άτομα ΛΟΑΤ) σε όλο τον κόσμο.


πηγή: 10percent.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button