Σεξουαλικά βοηθήματα

Σεξουαλικά βοηθήματα
Θυμήσου:
Αυτά τα παιχνιδάκια δεν τα μοιραζόμαστε. Αν τα μοιράζεσαι μπορούν πολύ εύκολα να μεταδώσουν και τον hiv και τα άλλα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.
Αν θες οπωσδήποτε να τα μοιραστείς, κάλυψε τα με ένα προφυλακτικό και άλλαζε το προφυλακτικό ή πλύνε τα με ζεστό νερό και σαπούνι κάθε φορά που το παιχνιδάκι αλλάζει και πρωκτό. Μια άλλη λύση είναι να τα καλύψεις με πολλά προφυλακτικά και κάθε φορά που το παιχνίδι αλλάζει κάτοχο να αφαιρείς και ένα προφυλακτικό. Φρόντισε να μην σου γλιστρήσει το προφυλακτικό, καλύπτοντας όλο το παιχνίδι με το προφυλακτικό και κρατώντας το έτσι ώστε να συγκρατείς συγχρόνως και το προφυλακτικό. Με λίγη εξάσκηση θα τα καταφέρεις πολύ καλά.
Το μεγαλύτερο δεν σημαίνει και το καλύτερο. Έτσι και αλλιώς το σημείο που μπορείς να νοιώσεις ηδονή ή οτιδήποτε άλλο, είναι τα πέντε πρώτα εκατοστά του πρωκτού σου. Το ορθό σου δεν έχει νευρικές απολήξεις και μπορείς εύκολα να τραυματίσεις το έντερο σου χωρίς να το καταλάβεις.
Χρησιμοποίησε άφθονο υδατοδιαλιτό λιπαντικό με αυτά τα παιχνίδια.

Ντίλντο
Ντίλντο υπάρχουν σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Είναι φτιαγμένα από καουτσούκ η σιλικόνη. Αυτά που είναι από σιλικόνη είναι συνήθως πιο μαλακά και πιο ζεστά. Υπάρχουν σε διάφορα χρώματα, τα πιο συνηθισμένα είναι αυτά στο χρώμα του δέρματος ή σε μαύρο χρώμα. Έχουν το σχήμα του πέους και υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία στο μέγεθος. Κάποια έχουν στην βάση του όρχεις ή η βάση τους είναι πλατειά ώστε να μην γλιστράνε τελείως μέσα. Υπάρχουν και διπλά (μία κεφαλή στην κάθε άκρη) ώστε να χρησιμοποιούνται από δύο άντρες συγχρόνως.
Αν είσαι αρχάριος άρχισε καλύτερα από μικρό μέγεθος και μην πας κατευθείαν στα τεράστια.
Αν χειριστείς σωστά ένα ντίλντο μπορεί να ερεθίσει τον προστάτη σου και να κάνει τον οργασμό σου πιο έντονο.

Ass ή butt plugs (σφήνες πρωκτού)
Είναι κατασκευασμένες από καουτσούκ ή σιλικόνη και τις βρίσκεις σε διάφορα μεγέθη. Έχουν κωνικό σχήμα και φαρδιά βάση η οποία μετά λεπταίνει. Δεν μοιάζουν με πέος και σκοπός του είναι να κρατούν ανοικτό τον πρωκτό. Μερικοί τις χρησιμοποιούν και εκτός σεξ π.χ. όταν βλέπουν τηλεόραση. Η χρήση τους για πολύ ώρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο σφικτήρα.

Δονητές
Οι δονητές έχουν σχήμα πέους και είναι κατασκευασμένοι από σκληρό πλαστικό. Στην βάση τους υπάρχει μηχανισμός με μπαταρίες που  δημιουργεί δονήσεις. Σε  ορισμένα είδη, οι ταχύτητες δόνησης αυξομειώνονται ενώ άλλα είδη παίρνουν διάφορα εξαρτήματα. Η βάση τους δεν είναι πλατιά και συνήθως δεν έχουν όρχεις. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί αν σου γλιστρήσει μέσα μπορεί να δονείται μέχρι να τελειώσει η μπαταρία. Επειδή οι δονητές είναι κατασκευασμένοι από σκληρό πλαστικό μπορεί να σε τραυματίσουν εύκολα αν κάνεις απότομες κινήσεις.

Μπάλες
Είναι μπάλες τις οποίες διαπερνά ένα κορδόνι. Συνήθως είναι πέντε. Μπορεί να είναι όλες το ίδιο μέγεθος ή η μία μεγαλύτερη από την άλλη. Μπορείς να τις βρεις σε διάφορα μεγέθη. Μερικοί τις βάζουν μία-μία μέσα τους και τραβούν απότομα το κορδόνι ώστε να βγαίνουν όλες μαζί. Αν είσαι αρχάριος προτίμησε να τις βγάζεις σιγά-σιγά και να τις σπρώχνεις έξω με τους μύες του πρωκτού σου (όπως όταν πας στη τουαλέτα)  όταν τις τραβάει ο άλλος Είναι κατασκευασμένες από καουτσούκ σιλικόνη ή πλαστικό. Καλύτερα να αποφεύγεις αυτές από πλαστικό (αν και είναι οι πιο φτηνές) γιατί έχουν μια ραφή που μπορεί να τραυματίσει τον πρωκτό σου.

Μπουκάλια και ζαρζαβατικά
Αν βάλεις ή αφήσεις να βάλουν μπουκάλι στον πρωκτό σου από την ανοιχτή άκρη, υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κενό αέρος και να σφηνώσει. Μην το τραβήξεις με δύναμη! Μπορεί να τραβήξεις έξω μαζί με το μπουκάλι και όλο το έντερο σου. Ο μόνος τρόπος είναι να πας οπωσδήποτε σε κάποιο νοσοκομείο για να στο βγάλουν, κάνοντας σου μια μυοχαλαρωτική ένεση.
Αν το γυαλί είναι λεπτό μπορεί να σπάσει μέσα σου, οπότε τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα και θα χρειαστείς εγχείρηση για να σου αφαιρέσουν όλα τα κομμάτια.

Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις φρούτα π.χ. μπανάνες ή λαχανικά π.χ. αγγούρι, κολοκυθάκι, μελιτζάνα, να θυμάσαι ότι τα περισσότερα από αυτά είναι ψεκασμένα με φυτοφάρμακα και μπορεί να σου δημιουργήσουν διάφορους ερεθισμούς στο έντερο σου. Καλύτερα να τα πλύνεις καλά προηγουμένως ή να τα καλύψεις με ένα προφυλακτικό. Μην τα σπρώξεις πολύ βαθιά γιατί μπορούν εύκολα να σου γλιστρήσουν.

Θυμήσου:
-Αντικείμενα με αιχμηρές άκρες μπορεί να τραυματίσουν πολύ σοβαρά το έντερο σου
-Σε αντικείμενα με αποσπώμενα εξαρτήματα, υπάρχει κίνδυνος να γλιστρήσει το εξάρτημα και να μείνει μέσα σου.
-Αντικείμενα, κεριά, δονητές, νίλντο κ.λπ. που δεν έχουν πλατιά βάση ώστε να τα συγκρατεί, υπάρχει περίπτωση να γλιστρήσουν μέσα  σου.
-Τα ξύλινα αντικείμενα έχουν σκλήθρες που μπορούν να τραυματίσουν πολύ εύκολα το έντερο σου και να δημιουργήσουν πληγές ή  ακόμα να σκαλώσουν μέσα σου.

Γλίστρησε !

  • Προσπάθησε να χαλαρώσεις όσο γίνεται.
  • Μη βιάζεσαι.
  • Χρησιμοποίησε αρκετό λιπαντικό.
  • Προσπάθησε να σφιχτείς όπως όταν πας τουαλέτα.
  • Ανέπνεε βαθιά για να μένει ο σφικτήρας σου χαλαρός.
  • Αν το αντικείμενο παραμένεί για πάνω από μια ώρα μέσα σου,  καλύτερα να ζητήσεις ιατρική βοήθεια
  • Αν έχεις αιμορραγία ή πόνο πήγαινε σε κάποιο νοσοκομείο ή ζήτησε τη βοήθεια ενός γιατρού.
  • Σκέψου ότι δεν θα είσαι  ο πρώτος που του συμβαίνει κάτι τέτοιο και οι άνθρωποι στο νοσοκομείο είναι για να σε βοηθήσουν και όχι για να σε κοροϊδέψουν. Εξάλλου έχουν συναντήσει διάφορες περίεργες καταστάσεις στην ζωή τους και είναι συνηθισμένοι.

πηγή: gaysexualhealth.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button