Γκέι Σκορπιός

Γκέι Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)
(Διάσημος: Rock Hudson)
Ο gay Σκορπιός, είναι ένας άντρας που συνδυάζει ισχυρό χαρακτήρα και συναισθηματικό βάθος. Είναι περήφανος για την σεξουαλικότητά του και οι άλλοι μπορούν εύκολα να αναγνωρίσουν οτι είναι ομοφυλόφιλος, είτε λόγω του λεπτού του χαρακτήρα που πλησιάζει τον γυναικείο συναισθηματισμό, είτε λόγω της κομψής και πολύ προσεγμένης του ομορφιάς. Όσο περνούν τα χρόνια και νιώθει οτι το περιβάλλον του τον αποδέχεται, μπορεί να γίνει κάποτε απροκάλυπτα θηλυπρεπής.

Όταν ερωτεύεται πολιορκεί στενά το αντικείμενο του έρωτά του: προσπαθεί να μάθει τα πάντα γι’αυτόν και παρατηρεί την συμπεριφορά του εξονυχιστικά για να ανακαλύψει τις βαθύτερες προθέσεις και τα μυστικά του. Η ερωτική απόρριψη, δεν είναι κάτι που θα δεχτεί έτσι απλά ένας γκέι Σκορπιός. Θα επιμείνει στην ερωτική του πολιορκία για καιρό, προσπαθώντας να βρεί την αιτία που δεν ανταποκρίνεται ο αγαπημένος του, και κάνοντας υπόγειες προσπάθειες να τον σαγηνεύσει. Συχνά η ερωτική του εμμονή για κάποιον τον κάνει να υποφέρει, να γίνεται πικρόχολος και να φέρεται σε όλους τους άλλους άντρες σαν να είναι παιχνιδάκια του.


Ο έρωτας για τον γκέι Σκορπιό ενσαρκώνεται σε ένα μόνο πρόσωπο που είναι ο κόσμος του όλος. Όμως η σχέση μαζί του, ποτέ δεν είναι μόνο ευχάριστη. Ο Σκορπιός, είναι συναισθηματικά κλειστός και δεν μιλάει πολύ. Ζηλεύει παράφορα, είναι απότομος, καυτηριάζει τα ελαττώματα του συντρόφου του, θυμώνει με τα λάθη, κρατάει στη μνήμη του τα άσχημα, παρερμηνεύει λόγια και γενικά δυσκολεύει την ζωή του άλλου. Σε αντάλλαγμα όμως, άν καταφέρει να εμπιστευθεί κάποιον άντρα και να του ανοιχτεί, δίνεται ολοκληρωτικά. Μπορεί να τα βάλει με οποιονδήποτε ενοχλήσει τον αγαπημένο του, αναζητά τον τρόπο να τον βοηθήσει σε σημαντικές υποθέσεις είτε μικροπράγματα και ξοδεύει σε αυτόν όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Οι σοβαρές σχέσεις του είναι λίγες, όπως και οι φιλίες του. Επειδή είναι πολύ ανασφαλής, δεν ερωτεύεται αμέσως, όσο γοητευτικός ή σέξι και αν είναι ο υποψήφιος σύντροφος.

Προτιμά να κρατά τα συναισθήματά του φυλαγμένα για τον έναν τυχερό που θα μπορέσει να τα εκτιμήσει. Έως τότε του αρέσει να συνάπτει εφήμερες σχέσεις με πλήθος αντρών για να εκτονώνει την ισχυρή σεξουαλική του ενέργεια. Το σεξουαλικό κομμάτι είναι παράλληλα το δυνατό αλλά και το αδύναμό του σημείο: ακόρεστος και φιλοπερίεργος σεξουαλικά, δύσκολα θα πεί όχι σε μια ενδιαφέρουσα ‘ξεπέτα’ έστω κι αν είναι βαθειά ερωτευμένος με το έτερόν του ήμισυ.

 

πηγή: athensmagazine.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button