Γκέι ιστορία – Reunion με παλιό συμμαθητή!

Γκέι ιστορία – Reunion με παλιό συμμαθητή!
Είμαι ο Γιώργος και ήδη στα 30. Η ιστορία μου ξεκινά πριν πολλά χρόνια και είναι πέρα για πέρα αληθινή. Από μικρός ήμουν αρκετά δραστήριος σε αθλητικές δραστηριότητες και αρκετά εμφανίσιμος, έχοντας πάντα μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες. Πάντα στο σεξουαλικό κομμάτι ήμουν ξεκάθαρος για τις προτιμήσεις μου και πάντα βρισκόμουν με μια κοπέλα.

Κατά το 1ο έτος στη σχολη, έψαχνα από φίλους, τσόντες σε βιντεοκασέτες (τα PC δεν ήταν και τόσο διάσημα τότε) όπου και έπεσε στα χέρια μου μια γερμανική, που θέμα της ήταν το τρίο, πάντα με 2 άντρες. Βλέποντας την, πάντα μόνος στο σπίτι καθώς οι γονείς δούλευαν ως αργά, παρατήρησα να εκστασιάζομαι στην εικόνα 2 αντρών να ικανοποιεί ο ένας τον άλλο. Για ένα μεγάλο διάστημα, έβλεπα την ιδία ταινία, με ιδιαίτερη προτίμηση σε σκηνές συγκεκριμένων πρωταγωνιστών. Θυμάμαι πως εκείνη η περίοδος ήταν που ξεκίνησα και έβαζα δάχτυλα όταν μαλακιζόμουν.

Την ίδια περίοδο έκανα πολύ παρέα με ένα συμφοιτητή μου, τον Αλέξανδρο. Γεροδεμένο παιδί και εμφανίσιμο. Και εκείνος πολύ δραστήριος και ξεπεταγμένος στα θέματα του σεξ. Όλοι μέρα μαζί, από το πρωί στη σχολη μέχρι και που γυρίζαμε τα βράδια σπίτια μας. Κάθε φορά που μιλάγαμε για κορίτσια και καυλώναμε απίστευτα. Μία μέρα στο σπίτι μου, πιάσαμε σεξοκουβέντες ξεφυλλίζοντας κουτσομπολίστικα περιοδικά, ψάχνοντας για καμιά σέξυ πόζα καμίας γνωστής περσόνας της εποχής. Κουβέντα στην κουβέντα ο Αλέξης πρότεινε να τους βγάλουμε έξω για αν δούμε ποιος την έχει ποιο μεγάλη, καταλήγοντας να τραβάμε μαλακία μπροστά στο περιοδικό. Αυτό συνεχιζόταν για πολύ καιρό και κάθε φορά το χοντραίναμε περισσότερο μέχρι που ο ένας έφτασε να την παίζει στον άλλο.

Ένα απόγευμα μου είπε πως είχε μια ιδέα για κάτι που φαντασιωνόταν καιρό αλλά θέλει να μου κάνει έκπληξη. Βάλαμε μία βιντεοκασέτα και τα πετάξαμε όλα. Μου ζήτησε να σηκωθώ όρθιος και να κλείσω τα μάτια. Εγώ καυλωμένος, υπάκουσα αμέσως, περιμένοντας. Μόλις πλησίασε μου ζήτησε να του γυρίσω την πλάτη και καθώς ήμασταν όρθιοι, να του πιάσω τον πούτσο με τα δύο χέρια. Μόλις το έκανα, με μια γρήγορη κίνηση μου φόρεσε χειροπέδες. Αν και εκστασιασμένος στην υποταγή μου, έφερα τις τυπικές αντιρρήσεις. Με οδήγησε στο διπλό κρεβάτι όπου και με ξάπλωσε μπρούμυτα. Εκεί μου έδεσε τα ποδιά στους αστραγάλους μεταξύ τους και με τα πισάγκωνα χέρια σφιχτά, αναγκάζοντας να έχω το κεφάλι μου  μπροστά και προς τα πάνω προεξέχοντας από το κρεβάτι. Χωρίς δισταγμό έβαλε το καυλί του μέσα στο στόμα μου σιγά σιγά και μετά με τέτοια ένταση γαμώντας το κυριολεκτικά. Ήταν η πρώτη φορά που έμπαινε πούτσα στο στόμα μου. Το πίεζε ολοένα και πιο μέσα, αναγκάζοντάς με να πνίγομαι γεμίζοντας υγρά, μέχρι που έχυσε μέσα στο στόμα. Η υποταγή αυτή με έκανε να τον σκέφτομαι συνέχεια. Για τα επόμενα φοιτητικά μας χρόνια συνέχιζε και με γαμούσε όποτε βρίσκαμε ελεύθερο πεδίο. Πάντα αυτός και ποτέ εγώ.

 Τα χρόνια πέρασαν και μετά το πανεπιστημιο χαθήκαμε τελείως. Η σεξουαλική μου ζωή συνέχισε μόνο στο γυναικείο φίλο όπου και ήμουν πάντα ικανοποιημένος, αν και πάντα σκεφτόμουν τον Αλέξη και τις ωραίες σεξουαλικές μας επαφές. Ένα απόγευμα, κάπου στον 3οχρόνο της επαγγελματικης μου ζωής, δέχομαι μία κλήση από άγνωστο νούμερο. Ο Αλέξης, σαν να μην είχε περάσει ούτε μία μέρα. Μόλις έμαθε πως δουλευα στην επαρχεία πρότεινε να τον φιλοξενήσω μαζί με ένα φίλο του, μπας και τους γνωρίσω φίλες μου. Σε μία βδομάδα ήταν στην πόλη μου. Το διαμέρισμα μου ήταν μικρό με ένα υπνοδωμάτιο και ένα μικρό σαλόνι-κουζίνα. Ετοίμασα τον καναπέ να κοιμηθεί ο Αλέξης και ένα sleeping-bag για τον Πέτρο. Αφού κάτσαμε μέχρι το βράδυ λέγοντας παλαιές ιστορίες και πίνοντας, τους καληνύχτισα για να ξεκουραστώ. Πέφτοντας στο κρεβάτι, η ιδέα ότι ο πρώτος μου, κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, με έκανε να τρελαίνομαι από καύλα και να μην μπορώ να κλείσω μάτι, σκεπτόμενος τα “παλιά”. Δεν είχε περάσει ώρα, μέχρι που άκουσα ομιλίες από μέσα. Προσπάθησα να ακούσω διακριτικά αλλά τίποτα.

Παίρνοντας την απόφαση να βγω, αντίκρισα τον Αλέξη με τον Πέτρο καθισμένους στον καναπέ γυμνούς, να τις παίζουν, βλέποντας τσόντα στο PC. Τρελάθηκα από καύλα. “Ααααα, βλέπετε την αγαπημένη μου ε?”. “Έλα ρε George. κάτσε. Δεν μας έπαιρνε ο ύπνος και είπαμε να βάλουμε καμία ταινία αλλά πέσαμε στις τσόντες σου. Τι μουνάκια είναι αυτά!!!” μου είπε ο Αλέξης, και έκατσα ανάμεσά τους, όπου υπήρχε χώρος ελεύθερος. Καυλωμένος όπως ήμουν, ανάμεσα από δύο γυμνούς άντρες που τους παίζανε, άρχισα να γδύνομαι και εγώ. Αφού πέρασε κάνα 10λεπτο σχολιάζοντας την ταινία, το μάτι μου δεν μπορούσε να σταματήσει να κοιτάει το καυλί του Αλέξη και ιδιαίτερα του Πέτρου που ήταν πολύ μεγάλο και χοντρό. “Σου αρέσει”, με ρώτησε ο Πέτρος? Τα μάγουλά μου έκαιγαν και η φωνή μου δεν έβγαινε. “Αφού σου αρέσει” μου λέει ο Αλέξης. Γέρνω και του ψιθυρίζω να σταματήσει την κουβέντα γιατί ποτέ κανένας δεν ήξερε για το παρελθόν μου. Μην ανησυχείς, μου λέει ο Αλέξης. Του τα έχω πει όλα για σένα, και η αλήθεια είναι πως από την αρχή θέλαμε να έρθουμε να σε συναντήσουμε μαζί, γι’ αυτό ήρθαμε. Έλα, πιάσ’ τους μας, μου λέει ο Πέτρος, τραβώντας μου το χέρι πάνω στο μεγάλο του καυλί. Υπακούοντας, άνοιξα τα χέρια και τους έπιασα.

Μετά από λίγο ο Πέτρος, πιάνοντας με βίαια από το λαιμό, με κατευθύνει για να τον γλύψω. Είχα ανοίξει διάπλατα το στόμα μου όταν μπήκε μέσα. Συνεχίζοντας να με σφίγγει, μου ανεβοκατέβαζε το κεφάλι με μανία, γαμώντας το στόμα μου. Την ίδια στιγμή ο Αλέξης, σηκώνοντας τον κώλο μου από τον καναπέ, με έβαλε να κάτσω στα 4. Ένοιωσα κάτι υγρό να στάζει και τον πούτσο του να μου ακουμπάει την κωλοτρυπίδα. Γύρισα να τον κοιτάξω, αλλά ο Πέτρος, με γύρισε με βία στον πούτσο του, όπου και ένοιωσα με μεγαλύτερη βία να μπαίνει μέσα μου ο Αλέξης. Ο πόνος ήταν μεγάλος, αλλά η καύλα μεγαλύτερη. Για μία ώρα περίπου, με πηδούσαν ασταμάτητα. Δεν μπορούσα να αντιδράσω γιατί αυτό που ζούσα ήταν η εκπλήρωση της μεγαλύτερης φαντασίωσής μου μέχρι και τότε και με έκαναν πραγματικά ότι ήθελαν.

Στο τέλος, με έβαλαν, ανάσκελα στον καναπέ, με το κεφάλι μου να προεξέχει. Εκείνοι όρθιοι, μου γαμούσαν το στόμα. Πολλές φορές το έβαζαν αργά και όσο ποιο βαθιά γινόταν. Μετά από αρκετούς πνιγμούς και μπουκώματα από υγρά συνήθισα και μπορούσαν πλέον να τον βάζουν όλο μέσα. Ένοιωθα εξαθλιωμένος αλλά απίστευτα χαρούμενος. Ο Πέτρος έχυσε μέσα στο στόμα μου, όπου και με ανάγκασε να τα καταπιώ. Ο Αλέξης προτίμησε να με γαμήσει, χύνοντας με μέσα στον κώλο.
Τα 4 επόμενα βράδια που έμειναν τα παιδιά σπίτι μου, δεν διανοηθήκαμε να βγούμε έξω. Περνούσαμε τέλεια και η ικανοποίηση ήταν απόλυτη. Ήταν και η τελευταία φορά που είδα τον Πέτρο. Με τον Αλέξη βρεθήκαμε 3-4 φορές κατά καιρούς και απομακρυνθήκαμε σιγά σιγά.

 

Το mail μπορεί να δημοσιευθεί ελεύθερα. Ευχαριστώ

 

Υ.Γ. Η ιστορία αυτή εστάλη σήμερα από τον george_83b[at]hotmail.gr

 

H ιστορία αυτή εστάλη από φίλο του site. 
Στείλε και συ την ιστορία σου με e-mail στο [email protected] και εμείς θα τη δημοσιεύσουμε!
(το e-mail σου θα δημοσιευτεί μόνο αν το ζητήσεις)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button