Η Πιο Τολμηρή «Gay» Σειρά Έρχεται Στην Ελληνική Τηλεόραση!

Η Πιο Τολμηρή «Gay» Σειρά Έρχεται Στην Ελληνική Τηλεόραση!
Ο «Σπάρτακος» έρχεται επιτέλους στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Μακεδονία TV!

Ε και; θα μου πείτε. Είναι ο Σπάρτακος gay σειρά; ΚΑΙ ΟΜΩΣ! ΕΙΝΑΙ! Μπορεί να μην είναι μια «αποκλειστικά» gay σειρά, ωστόσο τη θεωρώ μια από τις καλύτερες (αν όχι την καλύτερη) σειρά ως προς τον τρόπο παρουσίασης των gay χαρακτήρων, οι οποίο είναι ουκ ολίγοι στη σειρά.

 
df
 
Σας παρουσιάζω λοιπόν τους λόγους για τους οποίους κάθε gay άτομο θα μπορούσε να εθιστεί στη σειρά!
 
SPOILERS
 
1ον Στη σειρά το δεξί χέρι του Σπάρτακου, o ανελέητος πολεμιστής Agron είναι gay και βρίσκεται σε ρομαντική και παθιασμένη σχέση με τον μελαμψό πρώην δούλο και νυν πολεμιστή Nasir. Η μεταχείριση του ζευγαριού στη σειρά γίνεται χωρίς λογοκρισία, δηλαδή με τον ίδιο τρόπο, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα straight ζευγάρια (Θα τους δούμε ως ζευγάρι στο δεύτερο κύκλο).

2ον Στη σειρά υπάρχουν πολλοί gay χαρακτήρες (ή τουλάχιστον υπήρχαν … διότι το cast σκοτώνεται εύκολα…). Στον πρώτο κύκλο ήταν ο αήττητος μονομάχος Barca, ο οποίος είχε σχέση με τον δούλο Pietros! Όταν σκοτώνουν τον Barca, ο Pietros μένει απροστάτευτος και βιάζεται από τον μονομάχο Gnaeus. Επίσης πριν τον Pietros στη ζωή του Barca υπήρχε ο Auctus. Στον τελευταίο τρίτο κύκλο της σειράς εκτός από τον Agron και Nasir, εμφανίζεται και ένα νέο gay ζευγάρι, αυτό του Ρωμαίου Tiberious και του παιδικού του φίλου Sabinus.
 
3ον Οι gay χαρακτήρες παρουσιάζονται με ηρωικό τρόπο, ενώ η σειρά δεν εστιάζει στην gay ιδιότητα τους, αλλά στον χαρακτήρα τους… όπως δηλαδή κάνει και με τους straight χαρακτήρες. Όπως ανέφερα και πιο πάνω, οι gay ερωτικές σκηνές δεν λογοκρίνονται, αλλά αντιθέτως υπάρχουν σε κάθε επεισόδιο, έστω σε μικρό βαθμό! Οι gay σχέσεις παρουσιάζονται με ρομαντικό τρόπο, σε αντίθεση με τις περισσότερες ετεροφυλικές, οι οποίες διακατέχονται από το πάθος..
 
4ον Σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές έχουν κάνει full frontal γυμνό!
 
5ον Στη σειρά έχει συμμετάσχει η Lucy Lawless (Ζήνα)… όλοι αγαπάμε τη Ζήνα!Η σειρά κάνει πρεμιέρα στο Μακεδονία TV τη Δευτέρα 12/1/2015 και θα προβάλλεται καθημερινά στις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα.

 

 

 

πηγή: gayhellas.gr

gay gnorimies

 

 

γκει σεξ

 

 

γκει ερωτικες ιστοριες

 

 

γκει ιστοριες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button