Ποια χώρα έχει τους πιο ευτυχισμένους gay;

Ποια χώρα έχει τους πιο ευτυχισμένους gay;
Το PlanetRomeo, δημοσίευσε μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα  η οποία κατατάσσει τα επίπεδα ευτυχίας των ομοφυλόφιλων αντρών σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο.  Το project αυτό έχει τον τίτλο «Gay Happiness Index» (Δείκτης Ευτυχίας των Ομοφυλόφιλων) και η φετινή έρευνα ανέδειξε την Ισλανδία στην πρώτη θέση, ως τη χώρα στην οποία οι gay είναι περισσότερο ευτυχισμένοι από οπουδήποτε αλλού. Αντιθέτως, στον πάτο της λίστας βρίσκεται η Ουγκάντα.

Male couple kissing at beach

Η έρευνα που έγινε σε 115.000 gay άντρες από 127 χώρες, με βάση τρία γενικά κριτήρια της καθημερινής ζωής: την κοινή γνώμη, τη δημόσια συμπεριφορά και την ικανοποίηση που προσφέρει η ζωή του καθένα. Μαζί με την Ισλανδία, την πρώτη 4άδα συμπληρώνουν άλλες τρεις σκανδιναβικές χώρες: η Νορβηγία, η Δανία και η Σουηδία.γκει ιστορίες

Tο Ισραήλ βρίσκεται στην 7η θέση,η Αγγλία στην 23η θέση και η Αμερική στην 26η.Η Ελλάδα βρίσκεται στην 53η θέση.

 

Το PlanetRomeo αναφέρει επίσης πως η Ουγκάντα, το Κιργιστάν, το Σουδάν, η Νιγηρία και η Αιθιοπία είναι οι 5 χώρες με τις πιο αρνητικές αλλαγές μέσα στον τελευταίο χρόνο. Αυτές οι πέντε χώρες επίσης «είναι γνωστές για τις αρνητικές τους απόψεις απέναντι στις βασικές ανθρώπινες ελευθερίες στην κοινωνία»

πηγή: gayhellas.gr

 

gay tilefoniko sex

γκει φωτογραφιες

Γκει γνωριμιες αθηνα

gay gnorimies

 

 

γκει σεξ

 

 

γκει ερωτικες ιστοριες

 

 

γκει ιστοριες

γκέι ιστορίες

γκει γνωριμίες

γκέι γνωριμίες για σεξ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button