Γκέι Παρθένος

Γκέι Παρθένος (23 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
(Διάσημος: Michael Jackson)
Ο gay Παρθένος είναι πολύ σεμνός και διακριτικός με το θέμα της ομοφυλοφιλίας του. Δεν θα αργήσει πολύ να αποδεχτεί το γεγονός οτι είναι γκέι, όμως επειδή είναι πολύ διακριτικός όπως ήδη είπαμε, θα προσπαθήσει να υποστηρίξει τις επιλογές του με ταπεινότητα, χωρίς να τις διατυμπανίζει με καμάρι. Είναι το είδος του γκέι άντρα που δεν φλερτάρει πολύ, ούτε διεκδικεί εκείνον που τον ενδιαφέρει. Αντίθετα, παρατηρεί από μακριά το αντικείμενο του έρωτά του, προσπαθώντας πρώτα να μάθει πράγματα γι’αυτόν, και ελπίζοντας οτι κάτι θα συμβεί μοιραία ώστε να έρθουν οι δυό τους κοντά!

Προτιμούν περισσότερο να τους κατακτήσει κάποιος παρά να γίνουν οι ίδιοι κυνηγοί. Με αυτή την έννοια είναι απόμακροι και τείνουν να είναι μονίμως αδέσμευτοι. Αν τελικά βρεθεί κάποιος δυναμικός άντρας να τους κατακτήσει, οι γκέι Παρθένοι αφοσιώνονται στην σχέση αυτή, σε βαθμό εξάρτησης. Είναι ρομαντικές ψυχές και η τρυφερή τους πλευρά εκδηλώνεται σιγά-σιγά με το πέρασμα του χρόνου.

Χρειάζονται δίπλα τους έναν άντρα με μεγάλη αυτοπεποίθηση που θα τους δώσει την ασφάλεια ώστε να ανοιχτούν. Ερωτεύονται λίγες φορές και οι σχέσεις τους έχουν σημαντική διάρκεια. Είναι γενικά πιστοί, αν όμως νιώσουν οτι ο σύντροφος τους, τους παραμελεί, μπορεί να βρεθούν σε παράλληλες σχέσεις, όχι τόσο για την σεξουαλική απόλαυση όσο για την προσοχή. Η τάση τους να προσκολλώνται στους συνήθως δυναμικότερους συντρόφους τους, προβάλλεται και στο σεξουαλικό κομμάτι του χαρακτήρα τους: θα αφήσουν την πρωτοβουλία στον σύντροφό τους, και δεν θα έλεγαν ποτέ όχι σε παιχνίδια εξουσίας στο κρεβάτι, με σαφή προτίμηση στο ρόλο του υποτακτικού εραστή. Οι γκέι Παρθένοι, είναι κατα τ’άλλα, πολύ σοβαροί και παλιομοδίτες στο θέμα των σχέσεων: είναι πολύ σωστοί στις σχέσεις τους και δεν τους αρέσουν τα παιχνίδια.

Αν δοθούν συναισθηματικά σε κάποιον και ανακαλύψουν οτι αυτός δεν το σεβάστηκε, θα θεωρήσουν δίκαιο το να του κάνουν την ζωή κόλαση. Οι Παρθένοι μπορεί να γίνουν πολύ εκδικητικοί: είτε θα κάνουν ψυχολογικό πόλεμο στο ταίρι τους, επιδεικνύοντας τον παγερό, κυνικό και προσβλητικό εαυτό τους, μέχρι εκείνος να μετανιώσει πικρά για ό,τι τους έκανε, ή απλώς θα φύγουν από αυτόν και δεν θα κοιτάξουν ποτέ πίσω.

 

πηγή: athensmagazine.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button