Ομοφοβική και τρανσφοβική βία – Πες το σ’ εμάς!

Ομοφοβική και τρανσφοβική βία – Πες το σ’ εμάς!
Υπάρχει ομοφοβική  βία; Ξέρεις τι είναι τρανσφοβία; Έχεις πέσει θύμα ομοφοβίας / τρανσφοβίας; Πες το σ’ εμάς!
Η ομοφοβική / τρανσφοβική βία είναι ένα φαινόμενο που βιώνουν πολλοί άνθρωποι, αλλά παραμένει αόρατο. Για να το αντιμετωπίσουμε χρειάζεται να καταγράψουμε τις διαστάσεις του. Αυτό επιχειρούμε με το παρακάτω ερωτηματολόγιο.

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και τα δεδομένα που θα συλλεχτούν από αυτό θα χρησιμοποιηθούν για στοχευμένες δράσεις/ενέργειες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων. Επίσης το υλικό που θα συλλεχτεί θα χρησιμοποιηθεί ώστε να υποβάλουμε συγκεκριμένες προτάσεις προς δημόσιους φορείς, οργανισμούς και υπηρεσίες, καθώς και σε μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο εδώ.

Το παρόν ερωτηματολόγιο δημιουργήθηκε στα πλαίσια του Έργου «Πες το σ’ εμάς», που υλοποιεί η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας», με πόρους του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), που διαχειρίζεται το Ίδρυμα Μποδοσάκη, στα πλαίσια του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες».

Απευθύνεται κυρίως σε LGBTQI+ ανθρώπους και σε όσους-ες είναι ευαισθητοποιημένοι-ες για τα δικαιώματα των ανθρώπων αυτών, με σκοπό την ανάδειξη του επιπέδου ενημέρωσης τους, πρώτον, ως προς τα δικαιώματα των θυμάτων περιστατικών ομοφοβικής / τρανσφοβικής βίας και διακρίσεων με βάση την ταυτότητα ή την έκφραση φύλου ή/και τον σεξουαλικό προσανατολισμό και, δεύτερον, ως προς τον τρόπο καταγγελίας τέτοιων περιστατικών ή διακρίσεων. 

Σ’ ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία!

πηγή: 10percent.gr

Ομοφοβική και τρανσφοβική βία

 

 

 

gay gnorimies

 

 

γκει σεξ

 

 

γκει ερωτικες ιστοριες

 

 

γκει ιστοριες

One Response to Ομοφοβική και τρανσφοβική βία – Πες το σ’ εμάς!

  1. Γιώργος Κ. says:

    Το πρόγραμμα έχει να κάνει τόσο με την ομοφοβία όσο και με την τρανσφοβία. Πρέπει να αλλάξετε τον τίτλο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button