Ερωτική ιστορία γκέι – Ο ξαδερφος και ο δονητης

Πλησίασα στο κρεβάτι του ξαδερφου μου όταν τον είδα να τραβάει μαλακια για να σβήσει τις νεανικά του καυλες.. Το μόνο που ήθελα ήταν να πάρω τον ζεστο του πουτσο στο στόμα μου ώσπου να ανακουφιστεί και να αδειάσει στο λαρυγγι μου.

 

Η αίσθηση της πουτσας του στο στόμα μου ήταν απερίγραπτη καθώς ένιωθα τα ζουμια του να διαρρέουν σιγα σιγα στο λαρυγγι μου. Εκεινοσ απολαμβανε που το καυλι του χανοταν στο υγρο στομα μου . σιγα σιγα τα δαχτυλα του αρχιζαν να σκαλιζουν την ατριχη και απαλη τρυπα μου καθωσ ηθελε να συνδιασει την καυλα του με ενα απαλο κωλαρακι.

 

Ο Ξαδερφος μου όμως είχε κι αλλα στο μυαλο του. Σηκώθηκε πήγε στο συρτάρι και έβγαλε ενα τεράστιο ομοίωμα πεους. Εγω στα 4 στο κρεβάτι κοιτουσα απλα τι θα ακολουθούσε ” θέλω να δώ αυτη την στενή κοριτσιστικη τρύπα σου να ανοίγει. Τότε έβαλε μεσα μου το παχύ ομοίωμα και σιγα σιγα άρχισε να ρολαρει μεσα έξω. Όσο έβλεπε πως εγω βογκουσα τόσο έβλεπα στο προσωπο του την καυλα να μεγαλώνει όσο και η τρύπα μου σιγα σιγα…

 

αφου συνέχισε να μουλιασει την τρύπα μου δυνατα πλέον παράλληλα τραβούσε μαλακια με το σκληρο και κοκκινισμενο παπαρι του που ένιωθα να στάζει τα πρώτα καυτα ζουμια που ξεφευγαν απτον πουτσο του .

 

Επειτα έπιασε με τα χέρια μου τα δυο κωλομαγουλα και τα τεντωσε κοιτώντας μεσα στην ανοιγμενη πια σουφρα μου. Χωρις να με γαμησει απλα τράβηξε Μάλακια ώσπου στόχευσε με την ψωλη του την τρύπα μου ώστε να σκοράρει με τα υγρα του. Αφου εχυσε στον κωλο μου μαφησε και πήγε στο μπάνιο. Εγω συνεχισα να τραβάω μαλακια καθώς ένιωθα τα αφρισμενα χυσια του να στάζουν στα κωλομαγουλα μου ώσπου εχυσα και γω στο σεντόνι

 

πηγή: greekgaylust.tumblr.com

 

 

 

 

γκει ερωτικες ιστοριες

 

 

 

 

 

γκει σεξ

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button