Ο Elton John παντρεύεται τον σύντροφό του!

Ο Elton John και ο David Furnish είναι μαζί για πάνω από 20 χρόνια και έχουν υιοθετήσει και μεγαλώνουν δύο γιους. Υπήρξαν από τα πρώτα gay ζευγάρια που είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης το 2005, αλλά τώρα όπως αναφέρει και ο σύντροφος του Elton John, έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου τους.

H διάταξη που νομιμοποιεί τους γάμους μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου στην Μεγάλη Βρετανία τέθηκε σε ισχύ από χθες με τον Πρωθυπουργό της χώρας να δηλώνει ότι η αγάπη των ανθρώπων δεν πρέπει να χωρίζεται από το νόμο.

Ο David Furnish εξήγησε με άρθρο του στο περιοδικό Attitude πως είναι πολύ σημαντικό να παντρευτούν μιας και ήταν το όνειρο πολλών ομοφυλόφιλων ζευγαριών και πως πρώτοι αυτοί πρέπει να δείξουν το παράδειγμα. Ο ίδιος αναφέρει πως η λέξη σύντροφος είναι άχαρη για δύο ανθρώπους που αγαπιούνται και που μοιράζονται τις ζωές τους έχοντας κάνει οικογένεια. Αναφέρει επίσης πως είναι καθήκον τους να το κάνουν μιας και η δημοσιότητα που θα πάρει το γεγονός θα βοηθήσει πολύ κόσμο να ξεπεράσει το ταμπού και αν αποδεχτεί ευκολότερα τη νέα αυτή νόμιμη πια πράξη.

“Ελπίζουμε πως όταν οι γιοι μας θα έχουν μεγαλώσει ο κόσμος θα είναι διαφορετικός και ο γάμος θα έχει να κάνει μόνο με την αγάπη δύο ανθρώπων και όχι το φύλο τους” δήλωσε ολοκληρώνοντας ο Furnish.

  Ο Elton John παντρεύεται τον σύντροφό του

Πηγή

 

 

 

 

γκει στεκια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button