Γδυθείτε! Έρχεται η 6η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία!

Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι ένα διεθνές κίνημα και συμμετέχουν σε αυτό περισσότερες από 70 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί για έκτη φορά στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 7:00 μμ.

Η απόλυτα ειρηνική γιορτή για την προώθηση του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης, ενάντια στην κουλτούρα του αυτοκινήτου και την ρύπανση που δημιουργεί, για την απεξάρτηση μας από το πετρέλαιο και τις μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, για την απo-ενοχοποίηση του φυσικού γυμνού μας σώματος. 

Η ποδηλατοδρομία θα έχει ειρηνικό και καλλιτεχνικό χαρακτήρα. Ζωγραφισμένα και στολισμένα σώματα και ποδήλατα, φυσική διακόσμηση, αξεσουάρ, χρώματα και μουσική θα είναι τα όπλα για να διεκδικήσουμε ολοένα και φιλικότερες προς τον άνθρωπο, το περιβάλλον και το ποδήλατο πόλεις. 
Επίσης επιτρέπεται η συμμετοχή και με άλλα εναλλακτικά μη μηχανοκίνητα μέσα μετακίνησης όπως skate-rollers. Μετά την ποδηλατοδρομία θα ακολουθήσει πάρτι. 

Φέτος η 6η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία συνδιοργανώνεται με την ανοιχτή γιορτή διεκδίκησης των ελεύθερων χώρων πρασίνου “Ευχαριστούμε που Ενοχλείτε 6” των Παιδιά Εν Δράσει που γιορτάζουν τα 10 τους χρόνια, που γίνεται στον ίδιο χώρο την επόμενη μέρα, Σάββατο 8 Ιουνίου.

Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι μια αυτo-οργανωμένη εκδήλωση από καθημερινούς ενεργούς πολίτες και υποστηρίζεται από διάφορες συλλογικότητες της πόλης. Δίκτυο Κινήσεων Θεσσαλονίκης
www.worldnakedbikeride.gr 

Εκδήλωση 6ης Διεθνής Γυμνής Ποδηλατοδρομίας
facebook: http://www.facebook.com/events/303078623155936/
Προβολές 6ης Διεθνούς Γυμνής Ποδηλατοδρομίας
http://www.facebook.com/events/244669972324645/
Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία
Website http://www.worldnakedbikeride.gr
Facebook Page http://facebook.com/wnbr.greece
Google+ Page http://plus.google.com/108013343744026646687/
Twitter http://twitter.com/wnbr_greece
YouTube http://www.youtube.com/worldnakedbikeridegr
E-mail [email protected]
Παιδιά Εν Δράσει http:///www.kidsinaction.gr
Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης http://ecology-salonika.org/2010/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button