Ο διαγωνισμός MR GAY GREECE 2013 πάει ..Μύκονο!!

Ο διαγωνισμός MR GAY GREECE για το 2013 θα γίνει μαζί με το MR GAY CYPRUS, MR GAY MYKONOS + MR MEDITERRANEO (με τη συμμετοχή φιναλίστ από όλες τις χώρες της Μεσογείου) το τελευταίο Σάββατο του Ιουνίου 2013 στον εκπληκτικό χώρο του υπαίθριο cine ΜΑΝΤΩ στην Χώρα Μυκόνου.

Οι πληροφορίες απο το Mister Gay Greece Foundation  μας λένε πως στο στησιμο του χωρου θα “βάλει το χεράκι του” πολύ γνωστος διοργανωτής που μας εξέπληξε φέτος στην Αθήνα με κάποια events στην Τεχνόπολη ,όποτε αυτά που θα δούμε θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες μας. Μετά την φετινή επιτυχία του διαγωνισμού η διοργάνωση αποφάσισε για το 2013 να τον πάει ξανά στο μέρος όπου ξεκίνησε το 2002 Με ένα glamorous αλλά και δροσερό concpet και με την αίγλη που δίνει το νησί της Μυκόνου αλλά και ο μοναδικός και ιστορικός χώρος που θα γίνει ο διαγωνισμός προβάλει την ομορφιά της χώρας μας αλλά και την περηφάνια.

 

Φιναλίστ για όλους τους τίτλους, χορευτές & performers & guest DJs θα φιλοξενηθούν για 5 ημέρες στο Ελληνικό νησί για να οργανώσουν τον μεγαλύτερο διαγωνισμό της Μεσογείου και ένα super party που θα ακολουθήσει !!!

Δεν καταφέραμε να μάθουμε βέβαια σε ποίους έχει γίνει η πρόταση να παρουσιάσουν τον διαγωνισμό αλλά αν κρίνουμε απο τους περσινούς παρουσιαστές του Μίνα Ορφανού και Gulio Spatola σίγουρα και για το 2013 θα μας αρέσει η επιλογή.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στα πλαίσια της εβδομάδας του MYKONOS GAY FILM FESTIVAL 2013 το οποίο αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο εντός και εκτός χώρας και αντί για ταινία το ΣΑΒΒΑΤΟ θα έχει τον διαγωνισμό!

gayhellasgr.blogspot.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button