Λεσβιακές ερωτικές ιστορίες – Η πρώτη μου λεσβιακή εμπειρία

Λεσβιακές ερωτικές ιστορίες – Η πρώτη μου λεσβιακή εμπειρία
Ήμουν 19 όταν ο φίλος μου μετά από λίγους μήνες σχέσης μου ζήτησε να κάνομε τρίο. Ήθελε να φέρομε και μια άλλη κοπέλλα στο κρεβάτι μας. Η αντίδραση μου ήταν άσχημη. Δεν γαμιώμασταν καλά μέχρι τώρα? Δεν ήταν και οι τρεις τρύπες μου ικανοποιημένες? Του θύμωσα και τσακωθήκαμε. Είχα τσαντιστεί. Και ήμουν και λίγο αηδιασμένη. Δεν ήμουν ομοφυλόφιλη. Δεν ήμουν λεσβία. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να γαμιέμαι με μια γυναίκα. Αγάπησα όλους τους πούτσους που με είχαν γαμήσει και με αγαπούσανε και εκείνοι.

Είχα ωραίο σφιχτό σώμα με καλούς κοιλιακούς και μεγάλα παχουλά βυζάκια. Τα μαλλιά μου είναι μακριά και ξανθιά και με λίγα λόγια είμαι θεογκόμενα. Και οι λεσβία πως ήθελε να μου φέρει πως θα ήταν? Δεν είχα ιδέα. Το μόνο που ήξερα ήταν πως τσαντίστηκε ο μαλάκας ο φίλος μου.

Το επόμενο βράδυ αποφάσισα να βγω μόνη μου έξω. Είχα σκεφτεί να κάνω κάτι το διαφορετικό. Ήταν το μόνο που μπορούσε να σκεφτώ. Έτσι ίσως να ξεπερνούσα ότι προκαταλήψεις είχα. Και τότε ήταν που τη γνώρισα. Ήμουν στο μόλ, στο τμήμα με τα ζωάκια και χάζευα κοιτάζοντας τα κουτάβια και τα γατάκια στα κλουβάκια τους.

-Είναι εντελώς φυσιολογικό, άκουσα μια γυναικεία φωνή να μου λέει

-Ποιό πράγμα? γύρισα και την ρώτησα απορημένη.

Ήταν πιο ψηλή από εμένα. Κόκκινα μακριά ίσια μαλλιά, ανοιχτό δέρμα και τεράστια πράσινα μάτια. Ήταν τόσο διαφορετική από όλους τους άλλους. Σαν δαίμονας… Μου έδειξε τις γάτες στο κλουβί.

-Κοίταξε πως γουργουρίζουν οι θηλυκές οι γάτες. Παίζουνε. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Είναι και αυτό μέσα στη φύση τους.

Αιστάνθηκα σαν υπνωτισμένη. Ήταν τόσο μαγευτική. Περπατήσαμε μέσα στο εμπορικό κέντρο και μετά πήγαμε για το σπίτι της να με κεράσει καφέ. Της είπα για τον φίλο μου. Πως με είχε προσβάλει λέγοντας ότι ήθελε να κάνομε τρίο. Γέλασε και με κορόϊδευε για το θέμα της προσβολής. Αφήσαμε το εμπορικό κέντρο και περπατήσαμε. Μου είπε ότι οι άνδρες θέλουν τρίο επειδή δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από δύο γυναίκες μαζί. Είναι κάτι το τέλειο.

Είμασταν καθισμένες σε μαξιλάρες στο πάτωμα και υπήρχε μια απίστευτα περίεργη ατμόσφαιρα. Αιστάνθηκα μια σεξουαλική διάθεση διαφορετική από αυτές που είχα μέχρι τώρα. Με τράβηξε και με ξάπλωσε απαλά στο χαλί. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τραβήξει την μπλούζα μου επάνω και να φανούν τα βυζιά μου. Μετά έβγαλε και την δική της μπλούζα. Τεντώθηκε για να δω το τέλειο σώμα της. Τα βυζιά της ήταν μικρότερα από τα δικά μου αλλά πολύ στητά. Δεν είχα μέχρι στιγμής δει τόσο προσεκτικά άλλα γυναικεία στήθη. Ήρθε κοντά μου και τα ακούμπησε στα δικά μου. Οι ρόγες μας πίεζαν η μία της άλλης. Η αίσθηση από την επαφή με τα βυζιά της ήταν κάτι το μοναδικό.

Το να φιλάς άλλη γυναίκα δεν έχει καμμία σχέση με το να φιλάς έναν άνδρα. Το στόμα της ήταν γλυκό και τρυφερό. Ήταν απο πάνω μου και τα μακριά μαλλιά της έπεφταν επάνω στο πρόσωπο μου. Τα βυζιά μου τα είχε πλακώσει με το βάρος του κορμιού της και όπως τα κοίταξα είδα ότι ήταν πλακωμένα από τα δικά της βυζιά και είμασταν ρόγα με ρόγα. Ήδη ήμουν υγρή. Ήξερε τι σκεπτόμουνα και ήξερε τι ήθελα.

-Θα σου δείξω τώρα ότι δεν χρειάζεσαι ένα πούτσο για να σε καβλώσει, μου είπε.

Τα φιλιά της ξεκίνησαν από τον λαιμό μου. Ξεκούμπωσε το τζην της και μετά το δικό μου. Κινιόταν σαν φίδι και γλυστρούσε ρυθμικά επάνω μου. Μου έβγαλε το τζην και ξεντυθήκαμε και οι δύο. Τώρα ήταν ανάμεσα στα πόδια μου και οι γοφοί της ακουμπούσαν τους δικούς μου. Της παραμέρισα τα μαλλιά της που έπεφταν στο στομάχι μου. Κυλιόταν επάνω μου. Την κοίταξα και μου χαμογέλασε και μου άπλωσε το χέρι της. Της έδωσα το δικό μου και το έβαλε στο σώμα της να την χαϊδέψω. Μετά άρχισε να χρησιμοποιεί την γλώσσα της. Έγλυφε την κλειτορίδα μου και κρατούσε το χέρι μου την ίδια στιγμή.

Με φίλαγε τόσο παιχνιδιάρικα κάτω από το σαγόνι μου, ενώ τα δάχτυλά της χάϊδευαν τον λαιμό μου. Αισθανόμουν ένα πρήξιμο στο μουνί μου που όσο πήγαινε και μεγάλωνε και από τα υγρά είχα γίνει μούσκεμα. Η μυρωδιά μου είχε γίνει έντονη και ήταν σαν να την προκαλούσα να έρθει σε μένα. Την ήθελα να μπει μέσα στο σώμα μου. Τα δάχτυλά της ήταν βρεγμένα με τα υγρά από το μουνί μου, γιατί χάϊδευε την τρυπούλα μου πέρα δώθε και με είχε τρελλάνει….

Τα χέρια της πηγαινοερχόντουσαν από την κωλοτρυπίδα μου στην υγρή τρύπα του μουνιού μου και ξανά και πίσω. Τέντωσα το κεφάλι μου πίσω και καιγόμουν από την επιθυμία. Το στόμα της άνοιξε περισσότερο φιλώντας και γλείφοντας το σαγόνι μου και το λαιμό μου. Γλίστρησε τα δάχτυλά της μέσα μου ενώ συνέχιζε να γλύφει το λαιμό μου. Σκίρτησα καθώς τα δύο δάχτυλα της έψαχναν μέσα από τις κατσαρές μου τρίχες να βρουν και να τρίψουν την κλειτορίδα μου. Καλά τα κατάφερνε… Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα ότι το να αφήσεις μια γυναίκα να βρείτε το σημείο G ήταν ότι το καλλίτερο, γιατί εκείνη ξέρει καλλίτερα τι θέλει μια άλλη γυναίκα.

Με το ελεύθερο χέρι της έβαλε τον αντίχειρα στην άκρη του κόλπου μου και το πίεσε μέσα. Την εκλιπαρούσα να το βάλει πιο βαθιά αλλά εκείνη έκανε κάτι άλλο. Γλύστρησε και έτριβε το μουνί μου με τα βυζιά της. Προσπαθούσε να βάλει τις ρόγες της στο μουνί μου όσο πιο βαθιά γινότανε. Αυτό ήταν που με είχε κάνει να παραληρώ και να φωνάζω. Ήθελα να την έχω μέσα μου και δεν γινότανε όπως και νάχει.

Στα 19 χρόνια της ζωής μου, σε όλες τις μαλακίες που είχα τραβήξει και σε όλα τα γαμήσια, ποτέ δεν αιστάνθηκα τόσο μεγάλη κάβλα. Την παρακαλούσα να μου βάλει το στήθος της πιο βαθιά ή έστω και το χέρι της για να με κάνει να χύσω. Τελικά με λυπήθηκε και δεν με άφησε να υποφέρω άλλο. Ξαναγλύστρισε επάνω μου και άρπαξε τις ρόγες μου με τα δόντια της. Γλύψιμο και δάγκωμα μαζί. Το ένα χέρι εκεί και με το άλλο είχε ενώσει 3 δάχτυλα μαζί και όπως ήταν μακριά μου τα έχωσε στο μουνί μου. Όπως γλυστρούσε το σώμα της επάνω μου, έτσι γλυστρούσαν και τα δάχτυλα της μέσα μου.

-Τώρα χύσε, την άκουσα να μου ψιθυρίζει.

Έσφιγγα τα μπούτια μου για να έχω τα δάχτυλα της πιο βαθιά και εκείνη μου κατεύθυνε τους γοφούς μου. Όταν έχυσα έγλυψε τα υπέροχα, θαυματουργά και μακριά δάχτυλά της και μου είπε:

-Σειρά σου τώρα, αλλάζουμε θέση

Ποτέ δεν έμαθε ο φίλος μου για αυτό το βράδυ. Δεν την είδα ξανά, άν και το προσπάθησα. Έχουν περάσει 8 μήνες και την σκέπτομαι κάθε μέρα. Έχω άδικο?

bokakios.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button