Λεσβιακές ιστορίες – Πρώτη φορά λεσβιακό στο πάρτυ!

Λεσβιακές ιστορίες – Πρώτη φορά λεσβιακό στο πάρτυ!   
Κατά τύχη ένα βράδυ με είχαν καλέσει σε ένα παρτυ. Βαριόμουν φοβερά να πάω αλλά είπα αφού δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω δεν έχω κάτι να χάσω. Τελικά πήγα και ήταν αυτό που με αναστάτωσε που με έκανε να δω αλλιώς το σώμα μου και την ζωή.

Μέσα στο μπαρ όλοι και κυρίως όλες φαίνονταν καλά, κανονικές που λεμέ. Κανείς δεν μου είχε πει τίποτα ότι ένα αόρατο παιχνίδι παίζεται εκεί μέσα. Καθόμουν σε ένα τραπέζι με όλο γυναίκες, είχαμε πιει και λίγο δηλ εγώ γιατί αυτές είχαν κατεβάσει από 3 μπουκάλια και τότε εκεί που καθόμουν άρχιζα να αισθάνομαι κάπως άβολα μεταξύ τους γιατί άρχιζε ένα ερωτικό παιχνίδι που δεν πίστευα ότι θα το κινάνε. Η κάθε μια έπαιζε την άλλη εγκεφαλικά πρώτα με υπονοούμενα, ανέκδοτα πονηρά, ταινίες και ατάκες από αυτές κλπ. Τότε άρχιζαν τα χέρια τους να γλυστρανε μεταξύ τους, πάνω τους κλπ. Εγώ νόμιζα ότι τα βλέπω όλα αυτά λογω του ποτού, έλεγα αποκλείεται και όμως μια άρχιζε να με προκαλεί τόσο που τρόμαξα, δεν την αναγνώριζα έλεγα δεν είναι δυνατόν!

Για να με πείσουν ότι αυτό που σκάφτομαι ισχύει αύτη η κοπέλα πήρε ένα παγάκι και το έριξε στο στήθος της διπλανής της. Με κοίταξε με ένα πονηρό βλέμμα και κατευθύνθηκε προς τη ρόγα της άλλης. Άρχισε να την γλύφει στο αυτί να της μιλά πρόστυχα να βαριανασαίνει η άλλη και κατά ένα περίεργο τρόπο εμένα μου άρεσε όλο αυτό. Ήταν πρώτη φορά που έβλεπα από κοντά να το κάνουν όλο το παιχνίδι και ενώ νόμιζα ότι δεν θα μου αρέσει. Άρχισα να γίνομαι υγρή αλλά είπα μπααααααα ιδέα μου είναι μετά το χέρι της πήγε πιο κάτω στη ρόγα εκεί που το παγάκι άρχιζε να λιώνει και να χύνεται πάνω στην σκληρή πλέον ρώγα. Όλες τις κοιτούσαμε αλλά μονό εγώ είχα πάθει σοκ!

Εν τω μεταξύ οι άλλες άρχιζαν να κάνουν παιχνίδι μεταξύ τους και εγώ μπερδεύτηκα πιο πολύ ώσπου μια από αυτές μπήκε κάτω από το τραπέζι και κατευθύνθηκε προς μια άλλη που ήταν ήδη ξαναμμένη και την παρακαλούσε έστω να την ακουμπήσει στο μουνακι της αλλά εκείνη τίποτα, την ευχαριστούσε να την βλέπει να ταλαιπωριέται ώσπου μπήκε από κάτω και αντί να πάει στο μουνακι της παρακαλεστής πλέον λεσβίας μπήκε ανάμεσα στα πόδια μου! Στην αρχή αντέδρασα δεν ήξερα τι να κάνω! Μετά όμως ήξερε αύτη και το έκανε πολύ καλά…! Με ηρέμησε μέσα σε λίγα λεπτά και το σώμα μου έγινε τόσο δεκτικό που δεν το πίστευα! Μου έβγαλε προκλητικά το στρινκγ και το έδωσε να το ρουφήξουν οι άλλες κοπέλες. Μου άρεσε γιατί όλες με κοιτούσαν και ήθελα να είμαι στο επίκεντρο της παρέας.

 Ξαφνικά η τσουλιτσα που παρακαλούσε έστω και για ένα άγγιγμα ης άλλης πήρε την ρώγα μου στο στόμα της και την έκανε να πόνα από το ρούφηγμα της αλλά μου άρεσε,  ήταν σκληρή και ήθελα και άλλο! Η από κάτω μου έγλειφε αργά το μουνακι μου αλλά γινόταν πιο υγρό και την παρακαλούσα να σταματήσει. Όσο όμως το έκανα τόσο συνέχιζε, με ταλαιπωρούσε επίτηδες για να χύσω. Της άρεζε να με παίζει και μετά όλες μαζί βαζανε λίγο τη γλώσσα τους μέσα στην υγρή ζεστή πύλη μου και κατά περίεργο τρόπο ήθελα και άλλο ώσπου μια πήρε το μπουκάλι της μπύρας και άρχιζε να μου το χώνει σιγά αργά και με έκανε μια αραχτή αχόρταγη σκύλα που ήθελα όλες να μπουν μέσα στο μουνί μου και το έκανα άφησα για πρώτη φορά με τόση άνεση 11 γυναίκες να παίξουν με το μουνί μου και δεν το μετανιώνω! Από τότε θέλω και άλλο και για αυτό μου αρέσουν οι γυναίκες.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button