Λεσβιακές ερωτικές ιστορίες – Το στήθος της Μαρίνας

Η Μαρίνα κοίταξε στον καθρέφτη και θαύμαζε το λεπτό μαύρισμένο σώμα της. Υψος 1.69 και 59 κιλά. Ξανθά μαλλιά, μπλε μάτια, και χωρίς κανένα ελάτωμα να βρεθεί και να χαλάσει την όμορφη εικόνα της. Το ωραιότερο σημείο του σώματος της όμως ήταν το στήθος της…

Όχι, δεν ήταν μόνο το μέγεθος (φορούσε το 5 νούμερο), ούτε το καταπληκτικό σχήμα αλλά για να ακριβολογούμε, ήταν οι ρόγες της. Ήταν πραγμα- τικά οι ωραιότερες ρόγες που είχε δει ποτέ. Ήταν πολύ μεγάλες για τα στήθη της και πολύ σέξυ…

Γιαυτό η Μαρίνα όταν έβλεπε το στήθος της κάβλωνε τόσο πολύ που ήθελε να της το γλείφουν τουλάχι- στον δύο ή τρεις φορές την ημέρα οι φίλες της στο πανεπιστήμιο που ήταν εσώκλειστη.

Κοίταξε το ρολόϊ της και η ώρα ήταν επτά παρά τέταρτο, άρα δεν υπήρχε και πολύ ώρα να ετοιμαστεί για το μάθημα. Τότε ακριβώς άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα βιαστική και αναστατωμένη η Ρένα.

“Συγνώμη που άργησα αλλά δεν το έκανα επίτηδες” της είπε.

“Εντάξει αλλά μην χάνομε χρόνο” απάντησε η Μαρίνα και πλησίασε κοντά της.

“Τα δύο μικρά μου αγγελούδια τι κάνουν?”

“Σε περιμένουν γλυκειά μου”..

Με μια επιδέξια κίνηση οι καυτές ρόγες της ήταν στο πεινασμένο στόμα της δεκαενιάρας Ρένας ενώ εκείνη μετακινούσε το στόμα της από την μία ρόγα στην άλλη τόσο γρήγορα και έγλειφε το τεράστιο στήθος της Μαρίνας που την έφερε σε ένα γρήγορο και ανακουφιστικό οργασμό.

“Μου αρέσει που μπορείς να τελειώσεις χωρίς ποτέ να αγγίζουν την κλειτορίδα σου” είπε η Ρένα.
Η Μαρίνα κοιτάζοντας το ρολόϊ της γέλασε και ξεκίνησαν για το πανεπιστήμιο.

Την τελευταία ώρα είχαν γυμναστική. Η Μαρίνα είχε ξεχωρίσει μία χαριτωμένη κοκκινομάλα την Εβελίνα, καινούργια στην τάξη, που θα μπορούσε γίνει συνένοχος και να κάνει πολύ καλά την δουλειά της όπως και όλες οι άλλες. Η Εβελίνα ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στα αγόρια και την κυνηγούσαν όλοι αλλά εκείνη ακόμα δεν είχε δείξει κάπου ιδιαίτερη προτίμηση.

Με το βλέμμα της την έψαξε και την βρήκε στα αποδυτήρια να αλλάζει, φορώντας μόνο ένα σορτσάκι. Μέχρι τώρα δεν είχαν ποτέ μιλήσει απλώς κοιταζόντουσαν. Η Μαρίνα πήγε κοντά της και χωρίς να της πει τίποτα ξεκούμπωσε το σουτιέν της αφήνοντας το πλούσιο στήθος της να ξεχυθεί ελεύθερο.

Η Εβελίνα άρχισε πολύ ήρεμα να πιπιλίζει και να γλύφει τις τεράστιες ρόγες, ενώ ταυτόχρονα γλίστρησε το χέρι της μέσα στο δικό σορτς της και άρχισε να δίνει και στον εαυτό της μια απίστευτη συγκίνηση χαϊδεύοντας το μουνί της. Όταν η Μαρίνα έχυνε, εκείνη έβαλε τα δύο της δάχτυλα μέσα και έφτασε στο δικό της αποκο- ρύφωμα χωρίς όμως να σταματήσει να περιποιείται τις ρόγες της Μαρίνας.

Την έπιασε από το χέρι και πήγαν μαζί στο κοινόχρηστο ντους. Εκεί η Μαρίνα της πρόσφερε και πάλι τα μοναδικά στηθη της και εκείνη άρχισε να τα αλοίβει με σαπούνι και τα χέρια της γλυστρούσαν από το ένα στο άλλο. Η κάβλα τους ήταν μεγάλη. Της ξέβγαλε τα στηθη και προχώρησε στην κλειτορίδα.

“Θέλω να σε γλύψω και εδώ” της είπε

 

Η Μαρίνα της έκανε νόημα να συνεχίσει και εκείνη την ξάπλωσε σε έναν πάγκο και έβαλε το κεφάλι της ανάμεσα στα βρεγμένα μπούτια της. Μικρές δαγκωματιές και παιχνίδια με την γλώσσα έφεραν και πάλι την Μαρίνα σε οργασμό αλλα αυτή τη φορά πρωτόγονο και πολύ πιο έντονο.

Της επανέφερε στην πραγματικότητα το κουδούνι που χτύπησε για να πάνε στο μάθημα.

“Το βράδυ θα έρθω στο δωμάτιό σου, Θέλεις?” ρώτησε η Εβελίνα

“Θα σε περιμένω” της είπε λαχανιασμένη η Μαρίνα.

“Θα σου δείξω και έναν άλλο τρόπο ευχαρίστησης που δεν τον έχεις δοκιμάσει. Θα φέρω μαζί μου και έναν φίλο. Τον δονητή μου και να είσαι σίγουρη ότι… ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ”!!!

Έγιναν κολλητές από εκείνο το βράδυ και όλοι μιλούσαν για την φιλία τους στο πανεπιστήμιο…

Bokakios.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button