Λεσβιακές ερωτικές ιστορίες – Οι δύο λεσβίες νοσοκόμες

Λεσβιακές ερωτικές ιστορίες – Οι δύο λεσβίες νοσοκόμες
Με την Τερέζα δουλεύαμε μαζί στην ίδια κλινική σαν νοσοκόμες και δεν σας κρύβω ότι δεν μπορούσα εύκολα να συνεργαστώ μαζί της. Εκείνη είχε συνηθίσει να έχει σχέσεις μόνο με άντρες και εγώ, δεν έκρυβα την προτίμηση μου στις γυναίκες. Έτσι, δεν μπορούσαμε να προσαρμοστούμε εύκολα και οι δύο. Χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε λοιπόν, άρχισε ένα φιλικό φλερτ μεταξύ μας που το καταλάβαινε καθαρά και εκείνη, αλλά εγώ είχα πολλές φαντασιώσεις μαζί της και πολύ συχνά.

Η Τερέζα, έχει ένα πολύ ωραίο σώμα και ίσως τον καλύτερο κώλο που έχω δει ποτέ σε κορίτσι. Με τσακίρικα καυλιάρικα μάτια και το δέρμα της ήταν λευκό σαν σαντιγύ. Εκείνη φαινόταν πιο εντυπωσιακή σε όλα… ακόμα και όταν φορούσαμε τις στολές μας σαν νοσοκόμες στην δουλειά.
Προσπαθώντας να μην την πλησιάζω και να την αγγίζω στη δουλειά, ήταν όλο και πιο δύσκολο για μένα. Και τα παιχνιδιάρικα κοιτάγματα της όταν είχαμε διάλειμμα, δεν βοηθούσαν. Αυτή η συγκεκριμένη μέρα που θα σας περιγράψω, ξεκίνησε με ένα τραγούδι που είχε βάλει η Τερέζα στο facebook και εμένα που της είχα κάνει ένα σχόλιο στον τοίχο της. Ήταν στίχουδι σε ένα τραγούδι και ο τίτλος του τραγουδιού ήταν “πάρε με ή άφησε με” και εγώ έκανα ένα κόμεντ “θα σε πάρω!!”. Μετά από λίγα λεπτά, η Τερέζα μου απάντησε “δεν μπορώ να περιμένω”..
Αυτό έκανε το μουνί μου να πάρει αέρα και να αφηνιάσει. Της ξανάγραψα και της είπα “εντάξει λοιπόν, τι θα έλεγες για απόψε το βράδυ αργά?”. Με μεγάλη μου έκπληξη μου απάντησε αμέσως και πάλι, “εντάξει γλυκειά μου, έλα εσύ γύρω στις έντεκα στο σπίτι μου”.

Έτυχε να έχω πάει πολλές φορές με το αυτοκίνητο μου την Τερέζα στο σπίτι της μετά από την δουλειά και έτσι ήξερα πώς να πάω στο σπίτι της. Ήταν μία πολύ μικρή απόσταση από το σπίτι μου αλλά ήταν στην άλλη πλευρά της πόλης. Δεν μπορούσα να περιμένω και από τον ενθουσιασμό μου ξεκίνησα πολύ νωρίτερα και έκανα βόλτες με το αμάξι μου. Στο δρόμο για το σπίτι της, την σκεπτόμουνα έντονα και τα χέρια μου ήταν ανάμεσα στα μπούτια μου σε ολόκληρη τη διαδρομή. Πάρκαρα και της έστειλα μήνυμα ότι είχα φτάσει και μου είπε ότι θα με περιμένει στην πίσω πόρτα του σπιτιού της. Με υποδέχθηκε χωρίς να φοράει τίποτα άλλο, παρά μόνο ένα φαρδύ μπλουζάκι και το βρακί της. Όταν γύρισε την πλάτη της για να με οδηγήσει στο σαλόνι έβλεπα μόνο το κάτω μέρος του πισινού της κάτω από το φαρδύ μπλουζάκι. Αλλά τώρα ήμουν τόσο καυλωμένη, που θα μπορούσα να της σχίσω τα ρούχα και να τα πετάξω μακριά για να απολαύσω το υπέροχο σώμα της.

Καθίσαμε στον καναπέ με φως μόνο μία λάμπα στη γωνία του δωματίου. Έσκυψε λίγο για να πάρει το τηλεκοντρόλ που το είχε στο τραπέζι γιατί ήταν πιο κοντά της και όπως σηκώθηκε το πουκάμισό της επάνω, φάνηκαν τα μαύρα εσώρουχα της που ήταν από δαντέλα. Δεν πίστευα πως έγινε και το χέρι μου βρέθηκε κάτω από το πουκάμισό της και άγγιξα τα πλευρά της.. το δέρμα της ήταν καυτό. Άκουσα ξαφνικά το βογγητό της και στη συνέχεια έσπρωξε την λεκάνη της για να πιέζεται περισσότερο από το χέρι μου. Τώρα.. ήξερα ότι με ήθελε και η Τερέζα πάρα πολύ!
Γλίστρησα το σώμα μου πίσω της και πίεσα το στήθος μου στην πλάτη της. Πήρα τα μαλλιά της από τους ώμους της και φίλησα το πίσω μέρος του λαιμού της. Έβαλα και τα δύο χέρια μου επάνω στους γοφούς της και το γυμνασμένο στομάχι της. Χούφτωσα το στήθος της και οι άκρες των δακτύλων μου έτρεξαν πάνω από τις σκληρές τώρα ρόγες της. Είχε το τέλειο στήθος. Γύρω στο 4 νούμερο πρέπει να φορούσε.. Δούλεψα τις ρόγες της, ενώ αυτή κουνιόταν καυλιάρικα ανάμεσα στα πόδια μου. Την ήθελα τόσο πολύ καιρό και τελικά τώρα την είχα εδώ κοντά μου, μαζί μου και μπορούσα να της κάνω ό, τι θέλω.

Την έφερα κοντά μου τώρα και άρχισα να την φιλάω ακριβώς κάτω από τον λαιμό της… Άκουγα την ανάσα της να κονταίνει και να ανασαίνει πολύ γρήγορα. Της έβγαλα το πουκάμισό της και αγκάλιασα την πλάτη της ενώ συγχρόνως την έγλειφα και στο στήθος της. Την έγλειφα για ώρα γύρω από τις ρόγες της, ενώ η Τερέζα έκανε κύκλους το στήθος της προσπαθώντας να το πιέσει σκληρότερα πάνω στο στόμα μου. Της έκανα παιχνίδια με την γλώσσα μου και ενώ περίμενε ότι θα της γλείψω και το δεξί, εγώ είχα πολύ ώρα στο αριστερό και μετά της δάγκωσα και της έγλυψα το στομάχι. Όπως βογγούσε, κατάλαβα ότι είχα υγρανθεί πάρα πολύ από την καύλα μου. Ξαναγύρισα στην παραπονεμένη ρόγα της και την έγλυψα, γιατί την έβλεπα ότι με περίμενε… Η γλώσσα μου φτερούγισε πάνω της και την ένοιωθα τώρα που έτριβε το ζεστό μουνί της χωρίς αναστολές επάνω στο πόδι μου, που το είχα ανάμεσα στα δικά της.
Έβαλα τα δύο χέρια μου στα μπούτια της και η κιλότα της γλίστρησε κάτω, χωρίς να διαταράξει την καυτή πορεία της φάσης μας. Τώρα τα χέρια μου πήγαν στα πόδια της, αλλά στο εσωτερικό μέρος αυτή τη φορά. Όταν άγγιξα τα μπούτια της Τερέζας, επιβράδυνα λίγο το ρυθμό μου και σταμάτησα εντελώς πριν να βάλω το στόμα μου στα χείλη του μουνιού της. Έτρεξα τα δάχτυλα ελαφρά στο εντελώς ξυρισμένο δέρμα από το μουνάκι της. Έτρεμε… Έσκυψα προς τα εμπρός και άρχισα να την γλύφω από τον αφαλό μέχρι το μουνί της.

-Σε παρακαλώ μωρό μου, άγγιξε με παντού, μου είπε.

Εγώ φύσαγα απαλά την κλειτορίδα της και μετά την έγλυφα. Της έκανα το χατήρι και της έδωσα αυτό που μου ζήτησε. Έβαλα το χέρι μου πάνω από το μουνί της και έχωσα το μεσαίο δάχτυλο μου όσο πιο βαθειά μπορούσα στην σφιχτή σχισμή της. Εκείνη βογγούσε και η κλειτορίδα της έσταζε υγρά. Πήρα για λίγο τα χείλη μου και άρχισε να την τρίβει σιγά σιγά. Τα δάχτυλα μου πότε μπαίνανε στο μουνί της και πότε τρίβανε την κλειτορίδα της.. Η Τερέζα κουνιόταν ρυθμικά και ενώ μου κρατούσε το χέρι, προσπαθούσε να το βάλει ακόμα πιο βαθειά μέσα ης… Κατάλαβα αμέσως το σύνθημα της και βύθισα τα δύο δάχτυλα βαθιά μέσα της. Ούρλιαζε από ενθουσιασμό.

Το πήρα το μήνυμα της και βύθισα και τα δύο δάχτυλα ακόμα πιο βαθιά μέσα της. Εκείνη γρύλιζε από τον ενθουσιασμό της. Άρχισε να βγάζει πολλά υγρά και τότε για να της ανακουφίσω την καύλα της έχωσα ακόμα ένα δάχτυλο μέσα της ενώ της έτριβα και την κλειτορίδα. Τα έκανα και τα δύο μαζί. Μουνί και κλειτορίδα. Η Τερέζα προσπαθούσε με τις κινήσεις της να μπαίνουν όσο πιο βαθειά γινόταν στο σφιχτό μουνί της. Οι κινήσεις της είχαν γίνει ρυθμικές τώρα και από την αναπνοή της που είχε γίνει πολύ γρήγορη κατάλαβα πως ήταν πολύ κοντά στον οργασμό. . Έσκυψα και στην κλειτορίδα της και της την ρούφηξα απαλά. Έχυσε στο πρόσωπο μου κάνοντας σπασμούς σε όλο το σώμα της και φωνάζοντας ότι χύνει…

Της έγλειψα όλο το μουνί της τώρα ξανά και της τα ρούφηξα όλα. . Έβαλα το κεφάλι μου στο στομάχι της και την παρακολουθούσε καθώς το στήθος της άρχισε να ηρεμεί και η αναπνοή της να γίνεται κανονική. Το ίδιο και η κάψα δέρματος της άρχισε να ηρεμεί. Άρχισα να τρίβω τα μπούτια της και της έδωσα μια δαγκωνιά στο γοφό της. Ανέβηκα μετά επάνω της και τα στήθη μας ακουμπούσαν και είχαν κολλήσει. Φίλησα το στομάχι της και έβαλα τα χέρια μου ανάμεσα στα πόδια της. Την τράβηξα πάνω από το πρόσωπό μου και άρχισα να τρώω το μουνί της με ακόρεστη πείνα. Εκείνη τιναζόταν και βογγούσε ενώ βύθιζε όσο μπορούσε πιο βαθειά το μουνί της στο πρόσωπο μου.

Είχε τόσο καλή γεύση.. Ακριβώς όπως το είχα φανταστεί. Έχυσε άλλες δύο φορές έτσι. Ακόμα έχομε σχέση και τις περισσότερες φορές, εκείνη είναι που μου προτείνει να βρεθούμε..

Bokakios.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button