Λεσβιακές ερωτικές ιστορίες -Το σκουλαρίκι στο μουνί μου

Είχα τρεχάματα σήμερα. Έπρεπε να αγοράσω πράγματα από την Τρίπολη, να κάνω κάτι κάτι άλλες δουλειές και μετά να ξαναγυρίσω στο χωριό μου την ίδια μέρα. Ξέροντας ότι θα είναι πολύ κουραστική η μέρα και ότι θα έτρωγα εκεί, ετοιμάστηκα καλά και έγινα κούκλα. Έβαλα ζελέ στα μαλλιά πλύθηκα με το καλό μου το αφρόλουτρο κάτω και έβαλα και καινούργια κολώνια. Περιποήθηκα τα νύχια μου στα χέρια και στα πόδια και ήμουν χαρούμενη που με την κρέμα που έβαλα στο σώμα μου μετά το μπάνιο, το δέρμα μου αν και με έτσουζε, είχε γίνει πολύ μαλακό. Έτριψα πολύ ώρα το σημείο ανάμεσα στο στήθος μου και είδα ότι οι ρόγες μου που είχα κάνει τρύπες και είχα βάλει σκουλαρίκια ήταν πολύ σκληρές και ερεθισμένες.

Αφού έκανα τα περισσότερα πράγματα που είχα να κάνω, είδα ότι ήμουν στο μέρος που ήταν το αγαπημένο μου μαγαζί και είχα κάνει όλα μου τα τρυπήματα. Κοντοστάθηκα και σκέφτηκα ότι ήθελα να κάνω ακόμα κάτι. Να βάλω ένα σκουλαρίκι στην κλειτορίδα μου. Είχα ακούσει τόσα που είχα μπει στον πειρασμό να το κάνω και εγώ. Λένε ότι είναι πολύ καβλωτικό όταν γαμιέσαι και έχεις κρίκο αλλά καβλώνεις και μπορείς ακόμα και να χύσεις όταν ανεβαίνεις τις σκάλες.

Μπήκα μέσα στο μαγαζί και είδα ότι η Τόνια η ιδιοκτήτρια και η καλλίτερη (κατά τη γνώμη μου) ήταν εκεί σήμερα και έτσι θα μπορούσα να δω μέσα από το μικρό παράθυρο στο δωμάτιο. Είχε κάποιον πελάτη και του έκανε τρύπες. Με υποδέχτηκε χαμογελαστή και μου είπε να καθήσω. Λίγα λεπτά αργότερα βγήκε με μια κοπέλλα στο χώλ και η φουκαριάρα έκλαιγε γιατί αυτό που είχε κρεμάσει στην κοιλιά της τραυμάτησε κάποιον την ώρα που κάνανε σεξ. Αφού την καθησύχασε η Τόνια, με ρώτησε τι ήθελα.
-Σκέπτομαι να κάνω μια τρύπα στην κλειτορίδα μου και να βάλω σκουλαρίκι, της είπα.

-Και γιατί δεν την έχεις κάνει ακόμα? με ρώτησε η Τόνια.

-Δεν ξέρω, φοβάμαι πως δεν έχω αρκετά μεγάλη κλειτορίδα για να το κάνω. Μπορείς να την δεις? την ρώτησα.

-Λοιπόν, πήγαινε μέσα στο δωμάτιο και βγάλε την φούστα και το εσώρουχό σου. Θα έρθω σε λίγο να σε δω και θα σου πω αν μπορείς να βάλεις σκουλαρίκι.

Η σκέψη ότι θα βγάλω το βρακάκι μου και θα με εξετάσει η Τόνια στο μουνί μου με έκανε να υγρανθώ αλλά και να κοκκινίσω. Αυτή κατάλαβε ότι ντράπηκα γιατί είδε τα μάγουλα μου και γέλασε.

-Είναι σαν να πηγαίνεις στο γιατρό, δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι. Άλλωστε έχεις τρυπήσει τις ρόγες σου και την γλώσσα σου και ξέρεις ότι δεν θα σε πειράξει, μου είπε.

Η Τόνια δεν ήξερε ότι δεν είχα κοκκινήσει επειδή θα της έδειχνα το υγρό μουνί μου, αλλά ήταν επειδή βρώμικες και περίεργες σκέψεις περνούσαν από το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Η Τόνια ήταν πολύ σεξουαλική! Ήταν λεπτή και με υπέροχο σώμα. Τα καστανά μαλλιά της ήταν πάντα κάτω και σκεπάζανε την πλάτη της. Όταν με κοίταζε με αυτά τα φωτεινά πράσινα μάτια, έλιωνα όπως δεν έχω λιώσει ποτέ και για κανέναν.

Μπήκα στο δωμάτιο με την Τόνια και έγειρε το παράθυρο που έβλεπε στο χώλ περίπου στα μισά και ήταν μισάνοιχτο, αλλά όχι τόσο πολύ που να μπορούσατε να δεί κάποιος τα πάντα, αν σταθεί στην πόρτα. Μου ανέβασε την καρέκλα λίγο, γιατί είμαι πολύ ψηλή και έχω μακριά πόδια και έτσι μου ήταν πιο εύκολο να βολευτώ σε αυτή την καρέκλα. Έβγαλα αργά την φούστα μου και έμεινα με μια δαντελωτή κιλότα που ήταν σαν σλιπάκι και κάλτσες μέχρι τα μπούτια μου. Τη ρώτησα εάν ήθελε να βγάλω τα ρούχα μου και εκείνη μου είπε ναι, αλλά να μην βγάλω και τις κάλτσες μου.

-Απλά βάλτα εκεί σε αυτή την καρέκλα στη γωνία και άσε και τις κάλτσες σου. Πάντως είναι πολύ προκλητικές να ξέρεις, μου είπε γελώντας.

Έκανα όπως μου είπε. Δίπλωσα προσεκτικά την φούστα μου και αναρωτιόμουνα τι θα σκεπτότανε όταν θα έβλεπε ότι το μουνί μου ήταν υγρό. Οι ρόγες μου πάλι, θα της δείχνανε πόσο καβλωμένη ήμουνα. Ήξερα ότι μόλις θα έφτανα στο σπίτι μου θα οργίαζα πάλι με τον δονητή μου γιατί ήμουν τόσο καβλωμένη τώρα που αν δεν έκανα κάτι για να χύσω θα ούρλιαζα.. Καταλάβαινα όμως ότι και η Τόνια σκεπτόταν τα ίδια πράγματα με εμένα.

Όταν ξάπλωσα πίσω στην καρέκλα μου είπε να ανοίξω τα πόδια μου και να κρατήσω ανοιχτά τα εξωτερικά χείλη του μουνιού μου για να μπορέσει να με δει και να έχει τα χέρια της ελεύθερα για να μετρήσει την κλειτορίδα μου. Για άλλη μια φορά έκανα οτι μου είπε και την περίμενα για να ρίξει μια ματιά, με την ελπίδα ότι δεν θα έβλεπε πως στάζει το μουνί μου γιατί θα νόμιζε ότι ήμουν μητρομανής. Ενώ η Τάνια ήταν πίσω μου, και έπλενε τα χέρια της για να τα βάλει στο μουνί μου, άρχισε να μου λέει τι είχε συμβεί νωρίτερα την ίδια ημέρα, όταν ένα πολύ όμορφο κορίτσι είχε έρθει και ήθελε να κάνει τρύπες στο σώμα. Της είπε όμως η κοπέλλα ότι είναι μπάΪ και η Τόνια το πήρε λίγο στραβά και δεν την ανέλαβε και η κοπέλλα έφυγε.

-Είμαι λίγο αναστατωμένη και ερεθισμένη τώρα, μου είπε. Πρέπει κάτι να κάνω γιατί θα βάλω τις φωνές.

Ήταν η σειρά μου να γελάσω επειδή ήξερα τι εννοούσε

-Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, της είπα.

Η Τόνια με κοίταζε όπως ήμουν ξαπλωμένη πίσω στην καρέκλα με τα πόδια ανοιχτά στις δύο πλευρές της καρέκλας κρατώντας τα χείλια του μουνιού μου που έσταζε υγρά και με τις κάλτσες μου ψηλά μέχρι τα μπούτια μου. Χαμογέλασε απλά, με ένα χαμόγελο διαβολικό και έσκυψε για να με δει καλλίτερα.

-Λοιπόν, είπε, έχεις μια πολύ όμορφη κλειτορίδα. Θα βάλω το δάχτυλό μου, για να δούμε πόσο κρέας έχεις.

Όταν έβαλε το δάχτυλό τη επάνω στην κλειτορίδα μου, δεν μπορούσα να βοηθήσει, έχυσα. Προσπάθησα πολύ να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερο αθόρυβα, αλλά εκείνη κατάλαβε. Άρχισε να τρίβει το δάχτυλο πάνω στην κλειτορίδα μου με μικρές, αργές, κυκλικές κινήσεις. Ο οργασμός ήταν τόσο δυνατός που ένιωσα το σώμα μου να τραντάζεται.

Όλες οι σκέψεις που έκανα για να τρυπήσω την κλειτορίδα μου είχαν φύγει. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ, ήταν πως θα μπορούσα να της βγάλω τα ρούχα και να βάλω το πρόσωπό μου βαθιά στο μουνί της. Μετά από αυτό το φανταστικό χύσιμο που έκανα και κράτησε περίπου 10 λεπτά, ήμουν ικανή να μιλήσω.

-Ω, Είπα, συγνώμη! Είμαι βέβαια ότι έγινα ρεζίλι, θα βάλω τα ρούχα μου και να φύγω…

-Περίμενε μην φεύγεις είπε η Τόνια, αυτό περίμενα. Είσαι πολύ όμορφη!

Αυτές ήταν οι κουβέντες που χρειαζόμουν να ακούσω και εγώ. Ξεκουμπωσα γρήγορα την μπλούζα μου και έβγαλα το σουτιέν μου. Οι ρόγες μου ήταν όρθιες και σκληρές σαν τσιμεντένιες!

-Μμμμ, πάντα μου άρεσαν οι ρόγες σου, μου είπε η Τόνια. Όταν σου τις τρύπαγα ήθελα να τις γλείψω.

Έσκυψε μπροστά και άρχισε να γλύφει τις ρόγες μου σιγά-σιγά και μαλακά βογγώντας από την απόλαυση και όσο άκουγε τη χαρά μου τόσο πιο γρήγορα τις έγλυφε και τις πίεζε και έχυσα και πάλι, αυτή τη φορά ήταν τόσο έντονος ο οργασμός που φαινόταν σαν να είχε βρέξει ξαφνικά στο δωμάτιο.

Ωχχχ ένα ποτιστήρι! Έκλαιγε από τη χαρά της. Κατέβηκε πιο κάτω για να μου σκουπίσει όλα τα υγρά. Βογγώντας ευχαρίστηση, πήρε την κλειτορίδα μου στο στόμα της και με έκανε να χύσω και πάλι αλλά αυτή τη φορά ήταν λίγο πιο δύσκολο από τις άλλες φορές. Μετά από αυτό, ο χρόνος μου φαινόταν μία αιωνιότητα. Με κοίταξε και σκούπιζε το στόμα της.

-Δεν μπορώ να σε αφήσω να το κάνεις αυτό μόνη σου, της είπα και άρχισα να γλείφω τα χύσια μου από το πρόσωπό της, ενώ τραβώντας το πουκάμισο της της έβγαλα το σουτιέν.

Σηκώθηκα από την καρέκλα και την ακούμπησα στο πάτωμα. Τράβηξα το τζιν της και της το έβγαλα. Είδα ότι ήταν πολύ περιποιημένο το μουνί της και ξυρισμένο σαν το δικό μου αλλά το φοβερό ήταν ότι δεν φορούσε καθόλου βρακάκι! Πρέπει να φαινόμουν πολύ έκπληκτη γιατί μου χαμογέλάσε και πάλι με εκείνο το διαβολικό χαμόγελο που πια μου ήταν γνωστό. Αυτή η γυναίκα ήξερε τι έκανε για μένα και έπρεπε να της το ανταποδώσω.

Σήκωσα λίγο την καρέκλα και άρχισε να κουνάει ρυθμικά το σώμα της. Έψαχνε για το στόμα μου. Το δέρμα της ήταν απαλό και λείο και αυτή μύριζε πολύ όμορφα. Ένα απαλό άρωμα λεβάντας και βανίλιας. Σιγά-σιγά άρχισα να τη φιλάω, πρώτα τα χείλη της, μετά το λαιμό της, ενώ κατέβαινα προς τα κάτω αργά. Όταν έπιασα τα στήθη της με προσοχή, τα έγλειφα αργά γύρω γύρω στις ρόγες της. Έβαλα το στόμα μου επάνω τους και την αιστάνθηκα να τρέμει. Έκανα το γλύψιμο μου λίγο πιο αργό. Απλώς ακουμπούσε η γλώσσα μου επάνω τους, γιατί ήθελα να την ευχαριστήσω όσο μπορούσα. Έβαλα το χέρι μου και την χάϊδευα αλλά δεν έμεινε ευχαριστημένη και ενώ μου πήρε το χέρι μου, το έβαλε στην κλειτορίδα της και το έτριβε με τον τρόπο που έτριβε και το δικό μου.

Ακριβώς εκείνη την ώρα, άνοιξε η πόρτα και ακούσαμε κάποιον να την φωνάζει:

-Τόνια είσαι εδώ?

-Ναι, απάντησε λαχανιασμένη. Γύρισε σε μένα και μου είπε:

-Μην ανησυχείς, είναι ο φίλος μου και θα του αρέσει αυτό που θα δει.

Αυτός ήρθε και καθόταν στην πόρτα. Συνέχισα να τρίβω την κλειτορίδα της Τόνιας χωρίς να ανησυχώ για τίποτα. Της άρεσε αυτό που της έκανα και εκτός από τον αντίχειρα που την έτριβε, είχα βάλει και μέσα ένα δάχτυλο και αυτό ήταν που την εξιτάρησε αφάνταστα και είχε όχι μόνο έντονο οργασμό αλλά έχυνε ουρλιάζοντας.

-Δεν μπορώ να σε αφήσω έτσι, της είπα. Θέλω να σε δοκιμάσω να ξέρω την γεύση σου. Καί έσκυψα και άρχισα να γλείφω όλα της τα υγρά που στάζανε.

Εν τω μεταξύ, ο φίλος της, άρχισε να γδύνεται γρήγορα, έβαλε ένα προφυλακτικό στον σηκωμένο του πούτσο. Σε χρόνο ρεκόρ άρπαξε τους γοφούς μου και έβαλε το σκληρό πουλί του μέσα στο υγρό και πρησμένο μουνί μου. Βογγούσα αλλά έκανα και το καθήκον μου στην Τόνια. Σε λίγα δευτερόλεπτα έχυσε για δεύτερη φορά στο πρόσωπό μου πιτσιλώντας με από τα χύσια της και εγώ φώναζα γιατί έχυνα και εγώ μαζί της. Της είπα να καθήσει επάνω του για να την γαμήσει και εκείνη αλλά και εγώ να μπορώ να του γλείφω την ίδια ώρα τα αρχίδια και να την γλείφω και εκείνη μαζί. Του έβγαλα το προφυλακτικό και το πέταξα μακριά.

-Δεν θέλω να χύσεις την Τόνια, του είπα, θέλω να με χύσεις εμένα στο πρόσωπό μου.

Έτσι, ενώ αυτός μπαινόβγαινε στο μουνί της Τόνιας με τρομερή γρηγοράδα, τον έβαζε και στο στόμα μου. Εντελώς ξαφνικά άρχισε να φωνάζει και σε λίγο το στόμα και το πρόσωπο μου είχε γεμίσει από τα ζεστά και πηκτά του χύσια. Ευτυχώς που πρόλαβα και έκλεισα τα μάτια μου και δεν με γέμισε στα μάτια. Εκείνη πήδησε επάνω μου και με την γλώσσα της μου καθάριζε το πρόσωπο. Το έκανε με την ησυχία της και το απολάμβανε. Καθάριζε και έγλειφε τα χείλια μου και στο τέλος μου τα φίλησε.

Είμασταν όλοι ιδρωμένοι όταν τελειώσαμε και κοιταζόμασταν. Δεν έχω ακόμα καταλάβει πως έκανα το ταξίδι για το σπίτι μου. Δεν έκανα την τρύπα στην κλειτορίδα μου εκείνη την ημέρα, αλλά κανένα πρόβλημα μπορώ να ξαναπάω και η Τόνια να έρθει πάλι για να με δει άν έχω μεγάλη κλειτορίδα για τρύπα.

Ποιός ξέρει? Μπορεί ποτέ να μην βάλω σκουλαρίκι στην κλειτορίδα μου, αλλά έχει πλάκα να την τσεκάρουμε πρώτα!

Bokakios.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button