Λεσβιακές ερωτικές ιστορίες – Η πρώτη φορά της Βάνας

Ήταν μια συνηθισμένη νύχτα ενός κοριτσιού κάποιου καλοκαιριού σε διακοπές.. Η καλύτερη φίλη μου η Δόμνα και μια άλλη κοπέλλα που την έλεγαν Βάνα, με κάλεσαν να βγούμε και να πάμε σε κάποιο κλαμπ να πιούμε ένα ποτό και να διασκεδάσουμε λίγο. Ο καιρός ήταν ζεστός αλλά είχε πολύ υγρασία. Η ώρα ήταν 2 το πρωί και εμείς ήμασταν όλες ιδρωμένες και ξαναμένες από τον πολύ χορό. Ελαφρώς μεθυσμένες βέβαια γιατί είχαμε πιεί ούτε ξέρω πόσα σφινάκια.

Όταν φτάσαμε επιτέλους στο ξενοδοχείο μου, ήμουν η πρώτη που πετάχτηκα έξω από το αυτοκίνητο για να ανασάνω λίγο ηρεμία και καθαρό αέρα. Έτρεξα αμέσως για τη δροσερή πισίνα, να βουτήξω και να φύγει ο ιδρώτας και το μεθύσι από πάνω μου. Με το κάθε βήμα που έκανα, ένοιωθα μεγάλη ανακούφιση από την ζέστη γιατί σιγά σιγά έβγαζα τα ρούχα και τα παπούτσια μου και τα πέταγα όπου έβρισκα. Όταν ήμουν εντελώς γυμνή, βούτηξα στο δροσερό νερό και αμέσως ξύπνησαν όλες οι αισθήσεις μου και οι ρόγες μου ξαφνικά πετάχτηκαν όρθιες και έγιναν σαν δύο μεγάλες ελιές. Από το όσο μπορούσα να δω, οι φίλες μου με είχαν ακολουθήσει και τώρα τις έβλεπα που βουτούσαν και εκείνες στην πισίνα εντελώς γυμνές. Μόνο οι ήχοι της κοριτσίστικα γέλια μας ακουγόντουσαν τώρα κάτω από τον ουρανό και είχε αρχίσει να ξημερώνει.

Είχα ακούμπησε σε ένα από τα τοιχώματα της πισίνας, γιατί είχε πιαστεί η αναπνοή μου από το γρήγορο κολύμπι. Είχα σηκώσει τα χέρια μου στην επάνω πλευρά και ακουμπούσα την μικρή σκάλα της πισίνας. Το στήθος μου είχε ανατριχιάσει από το δροσερό νυχτερινό αέρα. Οι ρόγες μου είχαν σκληρύνει ακόμα περισσότερο και ίσως αυτό ήταν που τράβηξε την προσοχή της Βάνας. Κολύμπησε και ήρθε κοντά μου και έγειρε το σώμα της επάνω μου. Στάθηκε δίπλα μου ακουμπώντας στον τοίχο και όταν με πλησίασε πολύ, άρχισε να με φιλάει. Ένα απίστευτα παθιασμένο φιλί από την Βάνα! Η αίσθηση των μαλακών χειλιών της που πήγαιναν κόντρα στα δικά μου και ο τρόπος που χρησιμοποιούσε τη γλώσσα της που χόρευε μέσα στο στόμα μου ήταν η πιο μεγάλη χαρά που έχω πάρει και οι τρυφερές και μεγάλες ρόγες της άγγιζαν και έσπρωχναν τις δικές μου.

Τώρα μπορούσα να αισθανθώ τα κρύα δάχτυλα της ανάμεσα στα στήθη μας και το χέρι της που προσπαθούσε να τσιμπήσει παιχνιδιάρικα την αριστερή θηλή μου. Ήταν καταπληκτική αίσθηση και μεγάλη κάβλα. Ακόμη και μέσα στο νερό, αισθανόμουν το μουνί μου να γίνεται υγρό και να πρήζεται, παρακαλώντας από μέσα μου να μην σταματήσει τα χάδια της.

Νίκησα και τους τελευταίους δισταγμούς μου και αυτό που με έκανε ήταν όχι μόνο το σαγηνευτικό φιλί της, αλλά τα υπέροχα στήθη της. Πήρα στο στόμα μου την δεξιά θηλή της, γλύφοντας την γύρω γύρω απαλά, ενώ η γλώσσα μου έπαιζε δαγκώνοντας και ρουφώντας την. Τίναζα την γλώσσα μου πέρα δώθε και την άκουγα να μουγκρίζει απαλά από την απόλαυση που της έδινα και έτσι πήρα θάρρος και προχώρησα στο δικό της πρησμένο μουνί.

Με το ένα μου χέρι, χάϊδευα τα στήθη της ενώ το άλλο άρχισε να περιστρέφεται γύρω από τα μεγάλα μουνόχειλα της και τα δάχτυλά μου έπαιζαν με την κλειτορίδα της. Η Δόμνα μας έβλεπε από πιο μακριά και άρχισε να έρχεται κοντά μας και να θέλει να πάρει μέρος στη διασκέδαση. Ξεκίνησε να φιλάει άγρια την Βάνα, ενώ εκείνη τσιμπούσε τις θηλές της Δόμνας.

Η Δόμνα και εγώ σηκώσαμε στα χέρια την Βάνα επάνω από το νερό της πισίνας για να καθίσει στο πλάι, με ένα πόδι της να εξακολουθεί να αιωρείται στο νερό. Τα πόδια της είχαν ανοίξει τόσο πολύ, που τσακωνόμασταν με την Δόμνα για το ποιά θα είναι η πρώτη που θα δοκιμάσει τους γλυκούς της χυμούς από το μουνί της. Το σώμα της φαινόταν τόσο όμορφο στο χλωμό σεληνόφως, όταν η Βάνα μας κοίταξε με διαβολική σεξουαλική επιθυμία. Έβαλα τον δείκτη μου και το μεσαίο δάκτυλο μέσα στο μουνί της , τινάζοντας το μπροστά και πίσω και αυτό που διαπίστωσα ήταν όταν της τα έσπρωχνα και στο πλάϊ, σαν να της έκανα ένα άγριο μασάζ μανιωδώς μέσα της. Η Δόμνα, σε όλο αυτό το διάστημα εξερευνούσε τα χείλη του μουνιού της φίλης μας με τη γλώσσα της.

Γλιστρώντας στο επάνω και στο κάτω χείλος, πιπίλιζε τρυφερά την κλειτορίδα της. Η Βάνα φαινόταν να αντιστέκεται άγρια, αλλά στην πραγματικότητα τα δεχόταν όλα αυτά που της κάναμε με μεγάλο ενθουσιασμό. Αισθανόμουν τα τείχη του μουνιού της να αρχίζουν να σφίγγονται γύρω από τα δάχτυλά μου και το βογγητό της δυνάμωσε και όσο περνούσε η ώρα βογγούσε και πιο δυνατά, μέχρι που άρχισε να φωνάζει χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τις κραυγές της απόλαυσης της.

Τα υγρά από το μουνί της άρχισαν να βγαίνουν επάνω στο χέρι μου. Είχε ακουμπήσει στον τοίχο πίσω της και φαινόταν να κρατά την αναπνοή της για να το απολαύσει όσο πιο έντονα γινόταν, όπως ήταν σε απόλυτη έκσταση. Μόλις τελείωσε, κατέρρευσε και έκανε ένα βήμα πίσω. Το σώμα της παραπατώντας είχε εξαντληθεί από ένα τόσο ισχυρό οργασμό. Η Δόμνα και εγώ θέλαμε να έχουμε την πρώτη γεύση της σεξουαλικής λεσβιακής της διέγερσης. Και οι δύο τρέξαμε και βάλαμε τις γλώσσες μας στο μουνί της για να ρουφήξουμε τα υγρά της πριν στεγνώσουν. Είχαν γεύση γλυκιά, τόσο γλυκιά που πραγματικά όσο και να σας το λέω δεν μπορώ να σας το περιγράψω ακριβώς. Θα μπορούσα να την ρουφάω για πολύ ώρα. Οι γλώσσες μας συναντήθηκαν, ενώ γλείφαμε τους χυμούς της Βάνας και αρχίσαμε να φιλιόμαστε μεταξύ μας.

Μόλις η Βάνα ήταν σε θέση να σταθεί και πάλι στα πόδια της, πήγαμε πάλι στο ξενοδοχείο για το δεύτερο γύρο…

Bokakios.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button