Γκέι Καρκίνος

Γκέι Καρκίνος (21 Ιουνίου- 22 Ιουλίου)
(Διάσημος: George Michael)
O gay Καρκίνος είναι μια συνεσταλμένη περίπτωση άντρα. Πληγώνεται και στενοχωριέται με μεγάλη ευκολία. Όταν είναι πεσμένος ψυχολογικά, η κλασσική του αντίδραση είναι να κλείνεται στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού του και να αναζητά παρηγοριά στα αγαπημένα του πρόσωπα. Είναι όμως πάνω απ’όλα ένα ευγενικό παιδί: θα έκανε τα πάντα για τους ανθρώπους που αγαπάει και γι’αυτό συχνά πέφτει θύμα από την πολλή του γενναιοδωρία. Οι φίλοι του είναι η οικογένειά του, και η οικογένειά του ό,τι πιο σημαντικό έχει. Στον έρωτα πάλι, αγαπάει βαθειά και δίνει πιο πολλά απ’όσα παίρνει. Είναι ο τύπος του άντρα που ανέχεται πολλά ελαττώματα και συγχωρεί τις παρατυπίες των συντρόφων του, με αποτέλεσμα να υποφέρει στις σχέσεις του. Η τάση του επίσης να αγαπά άνευ όρων τον σύντροφό του, να υποτάσσεται και να εξαρτάται από αυτόν, τον κάνει εύκολο θύμα αλλά και πολύ επιρρεπή στους μονόπλευρους έρωτες.

Ο γκέι Καρκίνος είναι στις περισσότερες των περιπτώσεων φανερά ομοφυλόφιλος, δεν έχει πρόβλημα να το κρύψει, εξάλλου η θηλυκή του πλευρά είναι ιδιεταίρως τονισμένη. Στο θέμα του σέξ είναι έντονα ερωτικός, όσο ερωτικός μπορεί να είναι ένας ντροπαλός και υποτακτικός εραστής. Όμως επειδή ακριβώς είναι πολύ ντροπαλός, δύσκολα φλερτάρει ή κάνει σχέσεις επειδή διστάζει να παραδεχτεί τα συναισθήματά του. Η αμυντική πλευρά του χαρακτήρα του, φαίνεται επίσης από το γεγονός οτι όταν διαφωνεί με τον σύντροφό του, είναι ήπιος και συμβιβαστικός, αφήνοντας τον (συνήθως δυναμικό) σύντροφο, να τον ισοπεδώνει. Πολλοί άντρες έλκονται από τον τρυφερό και προστατευτικό τρόπο του γκέι Καρκίνου, ενώ άλλοι τον βρίσκουν ανυπόφορα ρουτινιάρικο και βαρετό.

Πράγματι, είναι πολύ εύκολο γι’αυτόν το να θεωρηθεί λιγάκι δεδομένος από τον αγαπημένο του και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο, ειδικά όταν αρχίσουν να φυτρώνουν τα κέρατα στο κεφάλι του.. Ο ίδιος ο γκέι Καρκίνος, είναι γενικά πιστός, άν και συμβαίνει κάποτε, να παθαίνει κρίση ταυτότητας όταν ο σύντροφός του τον παραμελεί, και τότε αρχίζει να παίζει το ματάκι του. Ο σύντροφός του θα πρέπει μια φορά στο τόσο να φροντίζει να ανανεώνεται ο έρωτάς τους: λουλούδια, δώρα, ρομαντικά δείπνα και βόλτες κάτω απ’το φεγγαρόφωτο ξετρελαίνουν μια τέτοια ρομαντική ψυχή.

 

πηγή: athensmagazine.gr

One Response to Γκέι Καρκίνος

  1. nikolas says:

    swsta ta les!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button