Η Ibiza ο πιο gay friendly θερινός προορισμός στην Ευρώπη

Η Ibiza ο πιο gay friendly θερινός προορισμός στην Ευρώπη
Σε έρευνα άνω των 1.000 ατόμων από την gay κοινότητα παγκοσμίως, η Ίμπιζα κατονομάστηκε ως τον πιο φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους (gay friendly) θερινό προορισμό στην Ευρώπη, κερδίζοντας το 18% των ψήφων, όπως αποκάλυψε η εταιρεία On the Beach.

Ο δημοφιλής για τη νυχτερινή του ζωή προορισμός, ο οποίος προσελκύει πάνω από τα 2/3  τουριστών στις ακτές του, κάθε χρόνο ονομάστηκε ως ο πιο gay friendly προορισμός, με 1 στους 10 να κατονομάζει την Costa del Sol ως τον κορυφαίο δημοφιλέστερο LGBT προορισμό.

 
Το ανέκαθεν δημοφιλές ελληνικό νησί της Κέρκυρας χαρακτηρίστηκε ως τρίτο πιο gay friendly με 9%, ακολουθούμενο από την περιοχή της Costa Brava στην Ισπανία με 8%.

Περιέργως, η Μύκονος, κατατάχθηκε στην πέμπτη θέση των πιο gay friendly προορισμών με ποσοστό 7%.
Ωστόσο, η έρευνα έδειξε επίσης ότι οι LGBT ταξιδιώτες δεν είναι αντίθετοι να ταξιδεύουν σε προορισμούς που θεωρούνται μη φιλικοί τη gay κοινότητα, με το 64% να δηλώνει ότι θα ταξιδέψουν σε έναν τέτοιο μη φιλικό προς αυτούς θέρετρο ή προορισμό.

Η έρευνα, που διεξήχθη από την On the Beach, αποκάλυψε επίσης ότι πολλά μέλη της LGBT κοινότητας αγνοούν τα πολυάριθμα φεστιβάλ που πραγματοποιούνται σε όλη την Ευρώπη κάθε έτος.

γκει τηλεφωνικο σεξ

πηγή: gayhellas.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button