Εκδήλωση 30/11 @ I.P.P.O. BAR με αφόρμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του ιού του AIDS, διοργανώνεται στις 30/11 ημέρα Σάββατο και ώρα 20:30, εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο “I.P.P.O. BAR”, Θησέως 11, Σύνταγμα. Μέρος των εσόδων της βραδιάς θα δοθούν στην Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Διωκόμενων Οροθετικών Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του ιού του AIDS, διοργανώνουμε στις 30/11 ημέρα Σάββατο και ώρα 20:30, εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο “I.P.P.O. BAR”, Θησέως 11, Σύνταγμα.

παγκόσμια ημέρα κατά του ιού του AIDSΜέρος των εσόδων της βραδιάς θα δοθούν στην Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Διωκόμενων Οροθετικών Γυναικών, τα οποία θα παραλάβει μέλος του συλλόγου. Μεταξύ άλλων στην βραδιά θα παρουσιαστεί το trailer του ντοκιμαντέρ Ruins (σε σκηνοθεσία της Ζωής Μαυρουδή) το οποίο αναφέρεται στο θέμα της διαπόμπευσης των οροθετικών γυναικών.

Ταυτόχρονα θα υπάρχει έκθεση ομαδικής φωτογραφίας από το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας “ΕΝΝΕΑ”, με θέμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και την καταπάτηση των δικαιωμάτων της γυναίκας. Τα έσοδα της έκθεσης θα δοθούν και αυτά στην Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Διωκόμενων Oροθετικών Γυναικών.

Λόγω της παγκόσμιας ημέρας του AIDS, θα βρίσκεται στον χώρο stand από την ομάδα Ath Checkpoint έτσι ώστε να μπορεί ο κόσμος να ενημερωθεί σχετικά με τον ιό. Στην βραδιά θα παρευρεθούν τα εξής σωματεία, ομιλητές και σύλλογοι ανθρωπίνων δικαιωμάτων: (αναφέρονται παρακάτω με την σειρά που θα μιλήσουν):

 

Ζακ Κωστόπουλος (Ath Checkpoint),

Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ),

Λεσβιακή Ομάδα Αθήνας (ΛΟΑ),

(προβολη τρειλερ….)

Σύλλογος Θεραπευομένων ΟΚΑΝΑ,

Σταματοπούλου Κατερίνα (Πτυ/χος Τμήματος Πολ. Επιστήμης κ Δημ. Διοίκησης ΕΚΠΑ)

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Διωκόμενων Οροθετικών Γυναικών.

 

Σας περιμένουμε όλους να επικοινωνήσουμε, να βοηθήσουμε, να ενημερωθούμε!!

Πηγή: www.gayathens.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button