Πάρτι της HOMOphonia – Thessaloniki Pride 24/05/2013

Η HOMOphonia – Thessaloniki Pride σας καλεί στο μεγάλο πάρτι οικονομικής ενίσχυσης που διοργανώνει για αυτή την Παρασκευή 24 Μάη, στο αστεροσκοπείο του Πανεπιστημίου, μετά τις 11 το βράδυ.

homophonia

1o Thessaloniki LGBT Pride (Ιούνιος 2012)

 

Ίδια αισθήματα
Ίδια προβλήματα
Ίδια δικαιώματα

Στο γενικότερο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης, οι δυσκολίες για να στηθεί ένα φεστιβάλ του μεγέθους του 1ου Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Θεσσαλονίκης, φαίνονταν αξεπέραστες. Η προσπάθεια των μελών της HOMOphonia και των αδερφών ομάδων (Good as Youth, ΛΟΘ, Σύμπραξη) να συγκεντρωθεί το ποσό για να καλυφτούν τα έξοδα ήταν δυναμική αλλά όχι επαρκής. Το αποτέλεσμα είναι τώρα, τρεις βδομάδες πριν το 2ο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, να υπάρχει ακόμα ένα σημαντικό χρέος από πέρυσι.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Τα μέλη της HOMOphonia, από την αρχή της συγκρότησης της ομάδας μας, κινούμασταν πάντα με βάση το παραπάνω σύνθημα. Και θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε έτσι. Διοργανώνουμε λοιπόν την Παρασκευή 24 Μάη μετά τις 11 το βράδυ ένα πάρτι στο Αστεροσκοπείο του ΑΠΘ για την οικονομική ενίσχυση της HOMOphonia (σε περίπτωση βροχής, στο Πολυτεχνείο). Απευθυνόμαστε σε όλο τον αλληλέγγυο κόσμο της πόλης μας και του πανεπιστημίου, για να προχωρήσουμε απερίσπαστοι για ένα 2ο LGBT Pride, πιο μαζικό, πιο δυναμικό!

Ελεύθερα πνεύματα – Ελεύθερα σώματα

2o Thessaloniki LGBT Pride
…στις 14 και 14 Ιούνη του 2013

www.thessalonikipride.com.gr
[email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button