Γκει ιστορια σεξ – Ζήτω οι gloryholes!

Γκει ιστορια σεξ – Ζήτω οι gloryholes!
Καλησπέρα συναγωνιστές!!θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να μοιραστώ  την δική μου (αληθινή) γκει ιστορια σεξ η οποία θα μου μείνει και αξέχαστη!!

Επισκέφτηκα λοιπόν την περασμένη Τρίτη το ”Adult Theater” γύρω στις 9 το βράδυ… O κόσμος που είχε μέσα δεν ξεπερνούσε στον αριθμό τα 15 άτομα… μετά απο μια περιήγηση που έκανα αποφάσισα να καθήσω κάτω στο υπόγειο… Είχε 5 άτομα ηλικίας απο 30 εως 40 τα οποία έβλεπαν gay ταινία!!

Kάθησα και εγώ τότε σε μια γωνία άναψα ένα τσιγάρο,  παρακολουθώντας λίγο την ταινία και λίγο τα άτομα… Άρχιζα σιγά σιγά και κάβλωνα πολύ γιατί σκεφτόμουν διάφορα, και βλέποντας παράλληλα τα άτομα να ψιλό ψάχνονται μεταξύ τους με ματιές κάβλωνα ακόμα πιο πολύ, 
αλλά κανένας όμως δεν έκανε κίνηση για να παιχτεί κάποια φάση…
Δεν κρατιόμουν και άρχισα να τρίβω το πούτσο μου απ’ έξω και μετά απο μέσα με αποτέλεσμα να με κοιτούν οι υπόλοιποι επίμονα…είχα καβλώσει απίστευτα!!! και έκανα τη κίνηση για να ξεκινήση η φάση…

Πέρασα τότε λοιπόν απο μπροστά τους, κατέβασα τη φόρμα μου,  και μπήκα στο δωματιάκι με τις Glory Holes, έκλεισα την κουρτίνα, κάθισα στη καρέκλα και άρχισα να βαράω μαλακία!!! Μετά απο λίγο ήρθε ο ένας απο τα άτομα άνοιξε λίγο την κουρτίνα, με είδε που τον έπαιζα και αμέσως μπήκε στο διπλανό δωματιάκι και έβαλε τη πούτσα του στη τρύπα…άρχισα να του τον γλύφω με μανία απο τη καύλα που είχα!!!
Μετά ήρθε ο δεύτερος, που ήταν και ο μικρότερος απο τους υπόλοιπους άνοιξε τη κουρτίνα, είδε πως ήμουν και τι έκανα και έπεσε στα γόνατα και άρχισε να με γλύφει!!! Όση ώρα γλυφόμασταν μεταξύ μας, ήρθε ο τρίτος απο την άλλη πλευρά του δωματίου και έβαλε και αυτός τη πουτσα του στη τρύπα..ο οποίος την είχε πολύ μεγάλη και χοντρή!!!
Ατελείωτη καύλα!!! έγλυφα δυο πούτσες και παράλληλα με τσιμπούκωνε ο μικρός και εμένα και τους άλλους δυο…μέχρι που μας έχυσαν και τους δυο στα προσωπά μας!!!  Μετά εγώ έχυσα στο πρόσωπο τον μικρό ο οποίος μάλλον είχε χύσει την ώρα που μας έχυναν οι άλλοι!!! 

Φοβερή εμπειρία που ελπίζω να επαναληφθεί!!!   

πηγή: gaywοrld.gr

 νεα γκει ιστορια
γκει γαμησια

 

Gay ιστοριες

 


gay erotikes istories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button