Γκέι ιστορίες στρατού – Ο φανταρος φιλος

Γκέι ιστορίες στρατού – Ο φανταρος φιλος
Με επισκέφθηκε ενας φίλος μου φαντάρος για ενα τριήμερο αφου είχε πάρει φύλλο πορείας για μετάθεση και πενταημερη άδεια. Η πόλη του ήταν πολυ μακρια και σίγουρα θα σπαταλουσε όλες του τις μέρες στα μεταφορικά. Έτσι πρότεινα να τον φιλοξενησω για το πενταημερο. Αν και ειναι str8 οι αντιστάσεις του και οι αντοχές του είχαν εξαντληθεί. 4 μήνες πέρασε σε ενα βουνό του Εβρου και συνέχεια στην απομόνωση με συνεχείς υπηρεσίες.. Μου το ειπε άλλωστε την πρώτη μέρα που ήρθε πως δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση ” μαλακα να φανταστείς μια καλογρια είδα στο τρένο και μου σηκώθηκε… Τόσο τραγικά ειναι τα πραμματα. Οπότε λέω δεν ερχομαι εδω να με γυρίσεις λίγο στον πολιτισμό μπάσ και πηδηξουμε πριν ξανά πηξουμε;”. Ηταν μια ευκαιρία για μένα…

 

 

“Ναι ρε εννοείται. Χαλάρωσε κανε ενα μπάνιο σαν άνθρωπος και όσες μέρες είσαι εδω θα βγούμε” του είπα. Έβλεπα στο μάτι του όμως την καυλα που τον έτρωγε ήθελε να καρφωσει . Εριχνε ματιές στον κωλο μου καθώς πήγαινα να του στρωσω το κρεβάτι. Αφου έκανε μπάνιο και χαλάρωσε ήρθε και έκατσε στο σαλόνι με μένα. Τον έβλεπα ανήσυχο και με θολώμενο βλέμμα. Εγω καιγομουν με το σλιπακι επίτηδες στον καναπε. Έβλεπα που έριχνε κλέφτες ματιές και κάτι τον έκανε να νιώθει άβολα ανάμεσα στα πόδια του. Ξεροκαταπινοντας ειπε ” ρε συ δεν την παλεύω παλι στη μαλακια θα την βγάλω” .

 

 

 

Τόλμησα και του πα “Έλα ρε μαλακα χαλάρωσε. Ρε συ θες να βάλουμε καμία τσοντα να τις παίξουμε να ηρεμησεισ;εγω δεν έχω τέτοια κολληματα.. Ολοι οι άντρες το κάνουν εδω και χρονια. Δε. Τρέχει Τπτ φυσιολογικό ειναι..” Αφου χαμογέλασε λίγο χωρις να βγάλει κουβέντα ξεπέρασε την αρχική του αμηχανία αφου ο κλεισμένος για μήνες πουτσος του μες το μποξερακι έδειχνε πως ήταν έτοιμος να το σκισει και να βγει έξω απτη φωτιά που είχε. “Νιωθω λιγο αβολα ρε συ….” και μετα απο μια παυση μου πε”Εδω που φτάσαμε ναι ρε όκ βάλε να δούμε Τπτ .. Δε θα το μάθει και κανεις” έβαλα αμέσως μια str8 τσοντα και ο Βασίλης ήδη είχε κατεβάσει το μποξερακι του.. Η πουτσα του βγήκε έξω περήφανη κόκκινισμενη και όρθια σαν κοντάρι . Την άρπαξε αμέσως με το δεξί του χέρι και την μαλαζε δίπλα μου . Σε λίγο μου ειπε ” ρε φίλε δεν αντέχω θέλω να την κάρφωσω σε ενα μόυνι” Τολμισα τότε μεσα στη καυλα μου και του πα ” αυτο διορθώνεται Βασίλη … Θες να σε βοηθήσω να ξαλαφρωσεις;”

 

Αναρωτήθηκε με το βλέμμα πως.. Τότε τουρλωσα το ξυρισμενο μου κωλαρακι και του πα “Μη κολλας ρε… Δε θα το μάθει κανεις.. Άλλωστε δε ξέρει κανεις οτι είσαι εδω..” Γέλασε στην αρχη και μου Πέ “Δε πάω με άντρες ρε μαλακα ξεχνά το” ” πίστεψε με δε θα καταλάβεις διάφορα με το να γαμησεις ενα μόυνι…και σαν το ξέρει και κανεις” . Δισ τακτικά κι αφου γελούσε αμήχανα ανεβηκα απο πανω του και τουρλωσα τον κωλο μου προς το πρησμενο όργανο του. Προσπάθησα σιγά σιγα στην αρχη να τον πάρω όλο μεσα στο κωλαντερο μου… Απτα πρώτα δευτερόλεπτα έφυγαν οι αναστολές του αφου δεν άντεχε παραπάνω… Είχε καιρο νζ δει γυναίκα και θα κάνει άλλο τόσο καιρο. Αμέσως άκουσα ανάσα ηδονης “Πω…. Καλο ειναι ρε πουστη… Φοβερο” .

 

γκει σεξ

Ο Βασίλης ήταν σε έξαψη δεν τον έμοιαζε πια τι γαμουσε. Ο πουτσος του τρυπανιζε ενα ζεστο κωλαρακι. Σύντομα αρχήσε να με γαμα με μανία στον καναπε και να πριονιζει την σουφρα μου σα να μην τον ενδιαφέρει το αύριο ….εγω ζοριστικα όσο καυλωμενος και να μουν γιατι το όργανο του ήταν εξολοκλήρου πρησμενο και σκληρο και ανατομικα απτα μεγάλα μεγέθη. Η αίσθηση όμως πως μου γέμιζε με το κρέας του μανιασμενα το κωλαντερο μου με έκανε να απο λάμβανω την ηδονή.

 

Αναρωτήθηκε με το βλέμμα πως.. Τότε τουρλωσα το ξυρισμενο μου κωλαρακι και του πα “Μη κολλας ρε… Δε θα το μάθει κανεις.. Άλλωστε δε ξέρει κανεις οτι είσαι εδω..” Γέλασε στην αρχη και μου Πέ “Δε πάω με άντρες ρε μαλακα ξεχνά το” ” πίστεψε με δε θα καταλάβεις διάφορα με το να γαμησεις ενα μόυνι…και σαν το ξέρει και κανεις” .

πηγή: greekgaylust.tumblr.com

 

 

Οδηγός σεξουαλικής υγείας

 

 

γκει ερωτικες ιστοριες

 

 

γκει ιστοριες

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button