Γκέι ιστορίες σεξ – Σαν καλο πουτανακι

Γκέι ιστορίες σεξ – Σαν καλο πουτανακι
Τελικά αποφάσισα να πηδηχθώ με κάποιον άλλο και κανόνισα γαμησάκι μ’ έναν καλό ψωλαρά. Δεν ήταν ιδιαίτερα ωραίος, αλλά ο πούτσος του ήταν τέλειος. Είχε μεγάλα τριχωτά παπάρια φορτωμένα με καυτό ψωλόχυμα και στη πούτσα του ξεχώριζαν παχιές μπλε φλέβες, ενώ στη κορυφή πεταγόταν το γυαλιστερό του πουτσοκέφαλο. Ό,τι πρέπει για τρελό ρούφηγμα. Σα καλό πουτανάκι είχα γονατίσει μπροστά του, του την είχα βγάλει απ’ το τζιν και τον μαλάκιζα. Τον κρατούσα έτσι ώρα για να τρελαθεί από καύλα και να με σκίσει στα δύο στο γαμήσι. ”Ρούφα τη ψωλή μου αγορίνα” είπε κι εγώ άνοιξα όσο μπορούσα το στόμα μου για να του τη καταπιώ όλη.

 

Τελικά δεν έχω καταλήξει αν προτιμώ αξύριστους οι τριχωτούς πούτσους. Γούσταρα πολύ να βλέπω τις σγουρές του τρίχες όπως τον πίπωνα και να τις νιώθω στη γλώσσα μου όταν ρουφούσα τις αρχιδάρες του. Έτρεμε ολόκληρος με κάθε κίνηση της γλώσσας μου. “Μμμμμμ… θα στην ανοίξω καλά τη τρύπα πουστράκι, περίμενε και θα δεις πώς θα σε γαμήσω. Αξέχαστο θα σου μείνει.” Κρατούσα τη βάση της πούτσας του και του ρουφούσα το καβλί όλο και πιο γρήγορα. Μου μπούκωνε καλά το στόμα και με έπνιγε όταν τον έπαιρνα βαθιά. “Έτσι, θέλω να σε ακούω να πνίγεσαι παλιοψώλα” είπε όλο κάβλα και συνέχισε να καθοδηγεί το κεφάλι μου στο πούτσο του όπως γούσταρε.

γκει σεξ

Άφησα τη ψωλή του και έστησα το καβλωμένο μου κωλαράκι για να μου το σκίσει. Άπλωσε λίγο λιπαντικό, έβαλε καπότα και ο πούτσος του άρχισε την έφοδο στη τρυπούλα μου. Ήταν πολύ λυσσάρης στο γαμήσι. Η καυτή πουτσάρα του μπαινόβγαινε τόσο γρήγορα μέσα μου! Μούγκριζε δυνατά όπως με πηδούσε. Η κωλοτρυπίδα μου του είχε παραδοθεί και το καβλί του την έσκιζε αλύπητα. Τελικά είναι αλήθεια αυτό που λένε πως οι πιο μέτριοι εμφανισιακά γαμάνε πολύ καλύτερα. “Σ’αρέσει να σε πηδάνε στα τέσσερα ξεκωλάκι;” ψιθύρισε στ’ αυτί μου κι εγώ απάντησα μ’ έναν αναστεναγμό. “Φαίνεται πως είσαι μαθημένος στους πούτσους”.

Βγήκε από μέσα μου και αφού έβγαλε τη καπότα έσφιξα τα χείλια μου γύρω απ’ το πουτσοκέφαλό του και του τράβηξα μια καλή γρήγορη μαλακία. Κοιταζόμασταν στα μάτια και με το βλέμμα μου τον προκαλούσα να με γεμίσει με το σπέρμα του. Δε κρατήθηκε πολύ. “Παρ’ τα στη μάπα γαμιόλα” φώναξε και η τρυπούλα της ψωλής του άρχισε να με καλύπτει με το σπέρμα του ενώ ταυτόχρονα κι ο δικός μου πούτσος γέμισε το σεντόνι με τα χύσια μου.

πηγή: greekgaylust.tumblr.com

 

Οδηγός σεξουαλικής υγείας

 

 

γκει ερωτικες ιστοριες

 

 

γκει ιστοριες

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button