Γκέι ιστορία σεξ – 69 σε μια σπηλιά

Γκέι ιστορία σεξ – 69 σε μια σπηλιά
Ζω στο Βόλο κι οι ευκαιρίες για να πηδηχτώ είναι δυστυχώς ελάχιστες. Κάποτε είχα να φαω πούτσο ένα χρόνο και είχα πεθάνει από κάβλα. ΄Ηξερα ότι κάπου λίγο πιο έξω απο το Βόλο υπάρχει μια παραλία όπου συχνάζουν μόνο αντρες και πολλοί από αυτούς κάνουν γυμνισμό. Δεν μπορούσα να σκεφτώ λογικά και ξεκκίνησα για εκεί διακινδυνεόντάς το. Οταν έφτασα είδα πάνω στο δρόμο μόνο ένα αυτοκίνητο. Κατέβηκα προς τα κάτω με βαριά καρδιά για την γκαντεμιά μου. Μόλις έφτασα στην παραλία χώθηκα μέσα στη σπηλιά.

Εκεί ένας άντρας γύρω στα 45 με μουστάκι και αρκετά τριχωτός καθόταν κι έπαιζε το πουλί του εντελώς γυμνος ενώ διάβαζε μια τσόντα. δε χρειάστηκε να πούμε τίποτα. Σαν υποτακτική τσούλα έσκυψα και του άρπαξα τα αρχιδια. Η γλώσσα μου ρουφούσε τα μπαλάκια του ενώ εκεινος αφέθηκε στα επιδέξια χέρια μου. Πριν προλάβω να του παρω πίπα άκουσα βήματα. είχα τόση κάβλα που δεν αντέδρασα καθόλου. Αλλωστε μάλλον ο γαμιάς μου πρέπει να έδωσε θάρρος στον νέο επισκέπτη να πλησιάσει. Γκει γνωριμιες

Ετσι ενώ τσιμπούκωνα τον μουστακαλή, ένας άλλος άντρας πολύ πιο πιτσιρίκος έτριβε στα κωλομαγουλά μου το ξαναμμένο του καβλί. Γυρισα πρόθυμος να περιποιηθιώ το νέο μου γαμιά ενώ οι δυο αντρες φιλήθηκαν με παθος στο στόμα. Το τρίο είναι η αδυναμία μου γι αυτό είχα καβλώσει φοβερά.

Ο μουστακαλής μοσχοβολούσε θάλασσα. Στήθηκα στα τέσσερα σαν σκυλίτσα και τους προέτρεψα να με κάνουν δική τους. Οι δυο άντρες μου ειπαν πως θα με ξεκώλιαζαν γιατί τέτοιο σκίσιμο άξιζα για την καυλωτική πίπα που τους είχα πάρει. Σε λίγο μούγκριζα απο κάβλα κι από πόνο έχοντας γεμάτο το λαρύγγι μου και το κωλί μου από δυο ψωλές που με γάμαγαν δυνατά!

Με γάμαγαν και με έβριζαν σαν την πόρνη που ψαρεψαν ανεπάντεχα στο πεζοδρόμιο. Κι εγώ ευχαριστιόμουν! Αυτός που με γάμαγε απο το στόμα ζήτησε από τον άλλον να χαρει το κωλαρακι μου κι έτσι άλλαξαν θέσεις. Παράλληλα χαιδευονταν και μεταξύ τους και τους άκουγα να σχολιάζουν πως η τρύπα μου έκαιγε σαν μουνί. σ’ αυτή τη φράση αυτός που μου γάμαγε τον κωλο δεν άντεξε, βγήκε απότομα απο μεσα μου και με εχυσε σε όλη την πλατη βριζοντάς με, ενώ ο άλλος μου γεμισε το στομα καυτό σπέρμα.

γκει αθηνα

Παράλληλα εγώ τραβώντας μαλακία έχυσα σχεδον ταυτόχρονα μαζι τους. Αφού τους σκούπισα καλά τα καβλιά πέσαμε και οι 3 στη θάλασσα για να πλυθούμε καλύτερα. ΄Οταν βγήκαμε έξω ανταλλάξαμε φιλιά σαν ερστές και ανανενώσαμε το ραντεβού μας για μια άλλη φορά. Εγώ τους υποσχεθηκα πως την επομενη φορά θα ήθελα να τους παρω πιπα μεσα στη θάλασσα κι αυτοί μου ειπαν πως μάλλον είχαν βρει την πιο μεγάλη πούστρα του Βόλου. Δυστυχώς ομως από τότε δεν τους ξανασυνάντησα για αυτό ψάχνω να φαω πουτσο απεγνωσένα και ζητάω καλή παρεα στο Βόλο. όποιος μπορεί να ερθει εδώ ή θελει να με καλέσει στο χώρο του θα ευχαριστηθεί ένα καβλιάρικο κωλαρακι και μια γλώσσα φωτιά. Σας περίμένω να μου τα δώσετε όλα στο στόμα και στον κώλο μαζί με τους φίλους σας.
[email protected]

Στείλε και συ την ιστορία σου με e-mail στο [email protected] και εμείς θα τη δημοσιεύσουμε!
(το e-mail σου θα δημοσιευτεί μόνο αν το ζητήσεις)

gay erotikes istories

 

γκει τηλεφωνικο σεξ

 

πηγή: tsonta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button