Γκέι ιστορία – Πως έγινα από γαμιάς γαμιόλα!

Γκέι ιστορία – Πως έγινα από γαμιάς γαμιόλα!
Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, μέσα σε ένα χρόνο από γαμιάς έγινα γαμιόλα.
 Πρώτα με γάμησε η κοπέλα μου ή Χριστίνα με το στραπόν, μου πήρε τη παρθενιά, με έπεισε να ντύνομαι με γυναικεία ρούχα, με έμαθε να βάφομαι και να συμπεριφέρομαι σαν κορίτσι!

Έφαγα τον πρώτο μου πραγματικό πούτσο από το φίλο της τον Αντώνη ενώ με γάμησε και η γυναίκα του η Βούλα με το στραπόν. Με μύησε στην ουρολαγνεία.
Στη συνέχεια γαμήθηκα με τον Πάνο και τον Μάκη, και με τον Νίκο και τη Σοφία. Συχνά οργανώναμε παρτούζες στα σπίτια μας. Οι άνδρες και τα κορίτσια πάντα με γαμούσαν, ενώ εγώ γαμούσα μόνο τα κορίτσια. Έπινα κάτουρα.
Έκανα ολική αποτρίχωση, απέκτησα γυναικεία γκαρνταρόμπα και δύο περούκες. Έμαθα να περπατάω σαν κορίτσι φορώντας ψηλά τακούνια.

Άρχισα να νιώθω μια αλλαγή στη ψυχοσύνθεση μου, σιγά σιγά μεταμορφωνόμουνα σε γυναίκα. Έβγαζα μια θηλυπρέπεια, ήθελα να γαμιέμαι συνέχεια ιδίως από άντρες.
Η Χριστίνα το κατάλαβε και άρχισε να με παροτρύνει να γαμιέμαι με τους φίλους της.

Ένα Σαββατοκύριακο με άφησε να το περάσω με τον Πάνο και το Μάκη. Μου συμπεριφέρθηκαν σαν να ήμουν μια πραγματική γαμιόλα. Με γαμούσαν συνέχεια, με ξεκώλιασαν. Με έκαναν την πουτάνα τους. Ο κώλος μου είχε ανοίξει πολύ. Συχνά με κατουρούσαν.

Μετά από μερικούς μήνες με συνεχή γαμήσια από όλους, κατάλαβα ότι πλέον είχα γίνει πούστης, ή καλύτερα πουτάνα. Ήμουν μια τραβεστί που ψοφούσε για άντρες με μεγάλες ψωλάρες για να με ξεσκίζουν συνέχεια!από γαμιάς γαμιόλα!

Χώρισα με την Χριστίνα και τα άλλα παιδιά. Άλλαξα σπίτι και περιοχή. Γνώρισα τον Στέφανο και τα φτιάξαμε. Κοντά του γνώρισα τον αντρικό έρωτα. Έγινα η γκόμενα του. Συχνά έφερνε φίλους του
και με γαμούσαν παρέα. Τον αγαπούσα πολύ, ήταν ο άντρας μου, ο γαμιάς μου.
Γνώρισα και άλλους πούστηδες και τραβεστί! Γαμιόμουν και γαμούσα!

Αυτός ήταν ο καινούργιος μου κόσμος. Άνθρωποι του περιθωρίου. Όταν χώρισα με τον Στέφανο έπεσα σε βαθιά μελαγχολία. Τα έφτιαξα με μια φίλη μου τραβεστί, τη Νάντια. Έκανε βίζιτες.
Μόλις 20 χρόνων, όμορφη με μεγάλο και χοντρό πούτσο, ήταν συνήθως ο γαμιάς με τους πελάτες της. Με έπεισε να βγω μαζί της στο πεζοδρόμιο, να ήμουν εγώ η γαμιόλα και αυτή ο γαμιάς.
Μετακόμισα στο σπίτι της. Την είχα ερωτευθεί. Γαμιόμαστε συνέχεια.από γαμιάς γαμιόλα!

Με γνώρισε σε φίλους και πελάτες της. Πότε μόνος μου και πότε μαζί κάναμε τις βίζιτες. Άρχισα να παίρνω θηλυκές ορμόνες για να αποκτήσω βυζιά και να γίνω πιο πολύ γυναίκα.
Έτσι στα 26 μου χρόνια έγινα κανονική τραβεστί, βγήκα στο πεζοδρόμιο, έγινα πραγματική πουτάνα!
Γαμιόμουν για τα λεφτά και για την κάβλα μου!

H ιστορία αυτή εστάλη από φίλο του site. 
Στείλε και συ την ιστορία σου με e-mail στο [email protected] και εμείς θα τη δημοσιεύσουμε!
(το e-mail σου θα δημοσιευτεί μόνο αν το ζητήσεις)

 Περισσότερες γκέι ερωτικές ιστορίες ΕΔΩ! :-) 

Οδηγός σεξουαλικής υγείας

 

 

 

 γκει τηλεφωνικο σεξ

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button