Γκέι ιστορία – Πρώτη εμπειρία, μετά από πολλές φαντασιώσεις

Γκέι ιστορία – Πρώτη εμπειρία, μετά από πολλές φαντασιώσεις
Για χρόνια είχα μείνει μόνο στις σκέψεις. Μόνο με γυναίκες είχα ερωτικές επαφές. Πάντα έψαχνα κάποιον να μου κάνει αυτά που έκανα εγώ στις γυναίκες. Απλά φοβόμουν , βρήκα θάρρος όταν ήμουν φαντάρος σε ξένη πόλη το 2010. Τον γνώρισα σε ένα καφέ σε μια από τις εξόδους μου. Ήταν 44χρονων καλοστημένος. Κάθε φορά που είχα έξοδο τον έβλεπα στην ίδια καφετέρια , κουβέντα στη κουβέντα μου πρότεινε στην επόμενη έξοδο μου να πάμε για καφέ σπίτι του. Μέσα μου ευχόμουν να μην πίναμε μονό καφέ. Μετά από 2 μέρες βγήκα τον πήρα τηλέφωνο και συναντηθήκαμε σπίτι του.

Μπήκα μου φτιάξε έναν καφέ και αράξαμε καναπέ. Με ρώτησε να βάλει μια ταινία και έβαλε gay πορνό με τη μια. Με ρώτησε αν γουστάρω και είπα ότι γουστάρω να το ζήσω στ’αληθεια. Σχεδον αμεσως αυτοματα το χερι μου πρωτη φορα χαϊδευε εναν αλλο πουτσο , κατέβασα το φερμουάρ και άρχισα σιγά να μαλακιζω και να χαζεύω το εργαλείο του. Κατέβασε το παντελόνι του τελείως και είπε ότι μπορώ να κάνω ότι θέλω μέχρι εκεί που γουστάρω.γκει σεξ

Έσκυψα και δειλά ακούμπησα την γλωσσά μου στο κεφαλάκι , τον έγλειφα με την γλωσσά μέχρι που καύλωσε τελείως , τότε τον έβαλα όλον στο στόμα μου , ήταν τελεία αίσθηση ένα ζεστό καβλι στο στόμα μου. Του έπαιρνα πίπα και έγλειφα τα αρχιδια του κάνα μισάωρο. Όλο αυτό το διάστημα μου έλεγε τι να προσέξω και πως να το κάνω. Από τις αντιδράσεις του γρήγορα κατάλαβα ότι έπρεπε να το κάνω πολύ καλά γιατί βογκαγε συνεχεία. Όταν έφτασε η ώρα να τελειώσει με ρώτησε που θέλω να χύσει , του είπα να τελειώσει στη γλωσσά μου , έχυσε τρελή ποσότητα λίγα τα κατάπια ήθελα δεν ήθελα σχεδόν μπούκωσα.

Μόλις τον έγλυψα για καθάρισμα με ρώτησε αν θέλω να γαμηθώ. Χωρίς 2η σκέψη του είπα να με πάρει ενώ θα κάθομαι στο καναπέ και αυτός στα γόνατα με τα πόδια μου πάνω του. Έτσι και έγινε χαμήλωσε μου έβαλε μια κρεμουλα και σιγά σιγά μπήκε μέσα μου , πόνεσα λίγο στην αρχή αλλά γρήγορα η καλά ήταν πιο πάνω από ότι φανταζόμουν. Σκαφτόμουνα τι έχανα τόσο καιρό και πόσο ωραία αίσθηση ήταν ο πουτσος του μέσα στο κωλαράκι μου να με γαμαει με ρυθμό. Με ρώτησε γιατί ήθελα να με γαμησει με αυτή τη στάση και του είπα ότι ήθελα να μπορώ να βλέπω τον πουτσο του να μπαίνει μέσα μου. Αυτό τον καύλωσε πολύ γιατί άρχισε να με γαμαει πιο γρήγορα και να παίζει και τον πουτσο μου.

Γρήγορα τραβήχτηκε και έχυσε στην κοιλία μου. Χύσαμε σχεδόν μαζί. Ήπιαμε λίγο καφέ του πήρα άλλη μια πίπα και ξεκίνησα για το στρατόπεδο. Στη διαδρομή καύλωνα στη σκέψη της ηδονής που έζησα και ότι μπορώ μέχρι να φύγω να γαμιεμαι ασταμάτητα σε όλες μου τις εξόδους. Δυστυχώς σε μια εβδομάδα ,και ενώ δεν είχα έξοδο μέχρι τοτε,πηρα μετάθεση και έφυγα. Θυμάμαι ακόμα αυτές τις στιγμές , δεν έχω κάνει κάτι από τότε μέχρι σήμερα , ελπίζω να βρω κάποιον και να ξαναζήσω κάτι παρόμοιο.

gay gnorimies

 

 

γκει ερωτικες ιστοριες

 

 

γκει ιστοριες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button