Γκέι ιστορία – Έρωτας αναλφάβητου χωριάτη με τον νεαρό επιχειρηματία

Γκέι ιστορία – Έρωτας αναλφάβητου χωριάτη με τον νεαρό επιχειρηματία
Σωτήρης,νέος άντρας γύρω στα τριάντα,καστανός,στρογγυλοπρόσωπος,φωτεινή επιδερμίδα,πάντα καλοντυμένος,περπατάει με χάρη,ωραίο πισινό σύστημα.
Μάκης,τριανταπεντάρης,χωριάτης,χαμηλό πνευματικό επίπεδο,γελαστός και πρόσχαρος.

Ο Σωτήρης έχει μαγαζί,στη μικρή πόλη,στο πόδι του πατέρα του,βρήκε έτοιμη πελατεία,ανεξάρτητος οικονομικά μα και με καβούρια στις τσέπες του.Κανένας δεν τον έχει δει ποτέ με γυναίκα,από καιρό ψιλιαζόμουνα ότι του αρέσουν μόνο τα αρσενικά.Μερικές σκέψεις έρχονται στο μυαλό,απρόσκλητες,κάποιες λεπτομέρειες συντονίζονται και σου στέλνουν σήματα.

Με όλους τους πελάτες ήταν τυπικός,μα όταν ερχόταν ο Μάκης,άλλαζε εντελώς χαρακτήρα.Το μυαλό του αγράμματου χωριάτη ήταν λίγο πιο πολύ από κρετίνου,μα ο Σωτηράκης έχε μια τέλεια επαφή μαζί του.Μπορεί  στο IQ να μην ταίριαζαν,αλλά πάντα έβρισκαν τι να πουν,γελάκια,καλαμπούρια,την έβρισκαν πολύ οι δυο τους.
Από την άλλη πλευρά,ο Μάκης ήταν αμφίβολο αν είχε πάει με γυναίκα,πλην κανένα μπουρδέλο, ποιά γυναίκα θα πήγαινε με άντρα άσχημο και λίγο κρετίνο;
Εδώ γεννιόταν ένας έρωτας,χωριό που φαίνεται,κολαούζο δεν θέλει.
Ο Μάκης τον έβλεπε σαν ξερολούκουμο τον Σωτηράκη,ενώ ο νεαρός εισπράκτορας έκανε παθιασμένες σκέψεις,τον κρατούσε όμως ο φόβος της μικρής πόλης….πως να σιγουρευόταν ότι ο φίλος του δεν θα μιλούσε…..γκει σεξ

Ένα δειλινό,ο Σωτήρης προσφέρθηκε να πάει τον φίλο ,που δεν οδηγούσε,στο χωριό του,καμμιά δεκαριά χιλιόμετρα από την επαρχιακή πόλη.
-Αυτό είναι το κτήμα μου,σταμάτα να σου το δείξω,είπε ο Μάκης.Περπάτησαν ανάμεσα στις ελιές,χαριεντιζόμενοι…κάτσε να κατουρήσω και φύγαμε.
Η ματιά του Σωτηράκη,έπεσε πάνω στον πούτσο του φίλου του,χοντρή ψωλάρα..οι τελευταίες αναστολές έπεσαν….τον ήθελε εδώ και τώρα.
Τον χάιδεψε,ελαφρά στο πρόσωπο,χωρίς να βγάλε λέξη έσκυψε μπροστά του…ο Μάκης χαζογελούσε.ωραίο …..καλό σα αρέζ;
Η γλώσσα του Σωτηράκη πέρασε αργά από τις αρχιδάρες στη βάση του πούτσου,προχωρώντας προς το χοντρό κατακόκκινο πουσοκέφαλο. Σε χρόνο ρεκόρ,ο πούτσος σκλήρυνε,μεγάλωσε και κάλυψε όλο το πρόσωπο του νεαρού εισπράκτορα.
Κανένας από τους δυο δεν κρατιόταν,παθιασμένο το τσιμπούκι του νεαρού πούστη,η ψωλάρα συσπάστηκε,χύσια εκτοξεύτηκαν με δύναμη,κατάπιε,τον έβγαλε να πάρει ανάσα..μα ο Μάκης έχυνε ακόμα,γεμίζοντας τα μάγουλά του.
-Σου άρεσε Μάκη μου;

-Πολύ- πολύ θελω κι άλλο

Ο Σωτήρης κατέβασε το παντελόνι και το άσπρο μποξεράκι,στηρίχτηκε στον κορμό της ελιάς,κουνώντας το κωλαράκι του….έλα Μάκη μου..
-Πω-πω τι κωλος,θα σου τον σβουρίξω,είπε ακουμπώντας την ψωλάρα του στη ροδαλή κωλοτρύπα του Σωτηράκη.
Με βία χώθηκε όλος μέσα στην τρύπα,η κραυγή του νεαρού πούστη τάραξε τη νύχτα που έπεφτε,τον γαμούσε σαν ζώο,τον έτσουζε και τον μπούκωνε όλόκληρο,τον γάντζωσε από τα τροφαντά του κωλομέρια και του τον έχωνε τόσο δυνατά…..
Ασταμάτητος ο Μάκης….πω πω τι κολάρα…..χύσανε και οι δυο μαζί….τον έβγαλε από το κωλαράκι και τον τίναξε πάνω στα κωλιά του…φλαπ φλαπ σκέτη απόλαυση για τον Σωτήρη.

-Αυτό Μάκη θα μείνει μεταξύ μας είπε ο Σωτήρης….
-Μπα τι λες καλέ..δηλαδή δεν θές ξανά….σε γέλασαν Σωτηράκη,μ άρεσε …..
-Ναι-Ναι αλλά μην το πεις σε κανέναν,θα είναι το μυστικό μας είπε γελώντας ο Σωτηράκης.

Στείλε και συ την ιστορία σου με e-mail στο [email protected] και εμείς θα τη δημοσιεύσουμε!
(το e-mail σου θα δημοσιευτεί μόνο αν το ζητήσεις)

γκει τηλεφωνικο σεξ

Πηγή: lovesexgreek.blogspot.gr

γλώσσα του σώματος

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button