Γκέι Φαντασιώσεις – Στον καθρεφτη

Γκέι Φαντασιώσεις – Στον καθρεφτη
Κοιταζόμουν στο καθρέφτη του μπάνιου του κι έπλενα το πρόσωπό μου απ’ τα χύσια του. Είχε χύσει πολύ ο μαλάκας. Μ’ έβαλε να του ρουφάω τα παπάρια ενώ μαλακιζόταν και μου τα έσκασε όλα στη μάπα. Του είχα βάλει και δάχτυλο στη κωλοτρυπίδα λίγο πριν τη κρίσιμη στιγμή και δε πρόλαβε καν να με ειδοποιήσει. Δε χαλάστηκα όμως. Είναι η καλύτερή μου να με χύνουν.

Όπως μ’ έβλεπα στο καθρέφτη φαινόμουν πολύ μικρός. Θα γούσταρα να φαίνομαι λίγο πιο άντρας. Να είχα περισσότερες τρίχες στο στήθος, λίγο παραπάνω γενάκι. Πέρα από λίγες τρίχες στις μασχάλες και στη πούτσα μου δεν έχω άλλες. Αλλά ίσως αυτό να γουστάρουν οι τριαντάρηδες που με γαμάνε. Αυτός τώρα δε μ’ άφησε να πάρω ανάσα. Δε προλάβαμε να μπούμε στο σπίτι του και μ’ έβαλε να τον τσιμπουκώσω αμέσως. Είχε καθίσει στο καναπέ κι εγώ γονατισμένος μπροστά του, του δούλευα καλά το εργαλείο. Στο τσιμπούκι μου αρέσει να αρχίζω να ρουφάω μόνο το κεφάλι και να του τη παίζω αργά με το χέρι και αφού του γίνει πέτρα να τον καταπίνω όσο πάει και να τον αφήνω από εκεί να μου γαμήσει το στόμα μόνος του. Καβλώνω να βλέπω τα πρόσωπα των γαμιάδων μου παραμορφωμένα απ’ τη προσπάθεια να μη με χύσουν γρήγορα ενώ μου πηδάνε το στόμα. Αυτός σήμερα με σταμάτησε δυο φορές ενώ του τον έγλυφα για να μη χύσει. Ίσως ήθελε και να μαζέψει πολύ σπέρμα στ’ αρχίδια του για να με γεμίσει μετά. Είχε χοντρά ξυρισμένα παπάρια και του τα πιπίλιζα μέχρι να συνέλθει και να χώσει τη ψωλή του πάλι στο λαρύγγι μου.

Στο γαμήσι πήγαινε αργά και αισθησιακά. Με γέμιζε μέχρι τα αρχίδια του και μετά τον τραβούσε σχεδόν όλο και τον βύθιζε πάλι αργά. Προσπαθούσε να κρατήσει σταθερή την αναπνοή του μα του ξέφευγαν συνέχεια αναστεναγμοί κάβλας και η ψωλή του παλλόταν ασταμάτητα μέσα μου. Τώρα που έχω πάρει αρκετούς πούτσους γουστάρω πολύ να με γαμάνε μεγάλα καβλιά. Μ’ αρέσει να τα νιώθω να ανοίγουν δρόμο στη τρύπα μου και να με ξεκωλιάζουν. Ο τύπος είχε ωραίο πούτσο με χοντρές μπλε φλέβες σε όλο το μήκος του και χοντρό πουτσοκέφαλο. Ήξερα πως αύριο θα περηφανευόταν στους φίλους του για το κωλαράκι του δεκαοχτάχρονου που γάμησε εχθές. Οι πιο μεγάλοι γουστάρουν πολύ να έχουν πέραση στους μικρούς. Είχα ξαπλώσει ανάσκελα με τα πόδια μου στους ώμους του για να με πηδήξει. Αυτός μου δάγκωνε συνέχεια τις ρώγες. Τις έγλυψε πρώτα καλά με γρήγορες κινήσεις της γλωσσίτσας του και μετά, όπως ήταν καβλωμένες, τις παγίδευε με τα δόντια του και με τρέλαινε. Με είχε σκεπάσει με τον ιδρώτα του και όμως με γαμούσε ανυπομονούσα να έρθει η ώρα να πάρω τα ιδρωμένα αρχίδια του στο στόμα μου και να τα γευτώ.

Ξέπλυνα λίγο και τη κοιλιά μου στο μπάνιο. Είχα χύσει όπως με γαμούσε και ακόμα κολλούσα. Ο πούτσος μου όμως τον έβλεπα στο καθρέφτη είχε κοκκινίσει απ’ τη μαλακία που τράβαγα τόση ώρα. Η τρύπα μου είχε ακόμα το γλυκό τσούξιμο που μένει μετά από ένα καλό γαμήσι. Την ακούμπησα λίγο με το δάχτυλο μου.

Όταν βγήκα απ’ το μπάνιο τον βρήκα ακόμα να κάθεται στο καναπέ. “Θες να σε πετάξω στο μετρό;” ρώτησε. “Δε χρειάζεται” απάντησα κι έμεινα να χαζεύω τις σγουρές τρίχες στο στέρνο του.

πηγή: greekgaylust.tumblr.com

Οδηγός σεξουαλικής υγείας

 

 

γκει ερωτικες ιστοριες

 

 

γκει ιστοριες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button