Γκέι ερωτικές ιστορίες – Γκέι στρατιώτες!

Γκέι ερωτικές ιστορίες –  Γκέι στρατιώτες!
…η απόσπαση στο απομακρυσμένο φυλάκιο,μόλις είχε έρθει κι εγώ ετοίμαζα τα πράγματα μου για να φύγω με την καναδέζα. Λίγες ώρες αργότερα έφτανα στο φυλάκιο ψαρωμένος. Δεν ήξερα τι θα αντιμετώπιζα. Συστηθήκαμε με τα παιδιά που ήταν ήδη καιρό εκεί. Ήταν 4 άτομα κι ένας εγώ 5. Φαίνονταν καλά και ήσυχα παιδιά όλα τους. Οι 2 ήταν του γούστου μου, συνομήλικοι μου κι ωραία παιδιά. Οι άλλοι 2 ήταν γύρω στα 30 από αναβολές λόγω σπουδών και δεν έλεγαν τίποτα σπουδαίο από εμφάνιση. Μετά από λίγες μέρες, και αφού έσπασε ο πάγος ανάμεσα μας, ξεχώρισα το ένα από τα δύο παλλικάρια, που ήταν πολύ συνεσταλμένος και ντροπαλός αλλά ταυτόχρονα είχε και πολύ χιούμορ. Ήταν από ένα ορεινό χωριό της Κρήτης, και είχε μεγαλώσει τελείως αποκομμένος από οτιδήποτε είχε να κάνει με πολιτισμό! Στα 19 του δεν είχε φίλους, καθότι δεν υπήρχαν άλλοι συνομήλικοι στο χωριό του, παρά μόνο γέροι ή μωρά! Με εντυπωσίασε το γεγονός, καθώς δεν μπορούσα να διανοηθώ, ότι στην εποχή που ζούμε υπάρχουν ακόμη τέτοια μέρη. Παιδί της πόλης βλέπεις εγώ!

 Κάναμε πολύ παρέα εντός κι εκτός φυλακίου. Με όλους τα πήγαινα καλά και περνούσαμε ωραία αλλά με εκείνον είχαμε δέσει περισσότερο. Αράζαμε το βράδυ στην αυλή του φυλακίου και πίναμε τις μπύρες μας συζητώντας, κάναμε παρέα ο ένας στον άλλον στις σκοπιές, κι όταν βγαίναμε έξω πηγαίναμε για κανά μπανάκι και ποτάκια. Εκείνος άμαθος στα «κόλπα» είχε εμένα να τον καθοδηγώ. Η αλήθεια είναι ότι τον γλυκοκοίταζα από την αρχή, κι όταν τον πετύχαινα να αλλάζει στον θάλαμο, καρφωνόμουν στο υπέροχο κορμί του. Άτριχο και φυσικά γυμνασμένο κορμί από τις χαμαλοδουλειές που έκανε στο χωριό του, με λίγες τρίχες στα πόδια, κι ένα υπέροχο φούσκωμα στα λευκά κλασσικά σλιπάκια που φορούσε. Πολλές φορές με είχε τσακώσει να τον κοιτάζω όταν άλλαζε αλλά ποτέ δεν είχε σχολιάσει τίποτα, και να πω την αλήθεια δεν περίμενα να πάρει χαμπάρι τίποτα γιατί ήταν πολύ αθώος.

Σε συζήτηση που είχαμε κάνει κάποια στιγμή, μου είχε πεί πως δεν είχε κάνει ποτε σεξ, και πως είχε τρελαθεί στην μαλακία! Το συγκεκριμένο γεγονός με ερέθισε απίστευτα και τις μέρες που ακολούθησαν είχα υλικό για τις μαλακίες που τράβαγα, σκεπτόμενος να μου κάνει σεξ άτσαλα και άπειρα!

 Ένα βράδυ που γυρίσαμε από έξοδο, αρκετά ζαλισμένοι από τα ποτά που ήπιαμε, πέσαμε ξεροί για ύπνο. Εγώ σε 3 λεπτά κοιμόμουν. Μετά από κανά μισάωρο ξύπνησα από την δίψα, και είπα να σηκωθώ να πάω στο κουζινάκι να πιώ ένα ποτήρι νερό. Πριν σηκωθώ, διαπίστωσα ότι εκείνος δεν ήταν στο κρεβάτι του. Κατευθύνθηκα στην κουζίνα και περνώντας από την ντουζιέρα, τράβηξε το μάτι μου το φώς που ερχόταν από μεσα. Έβαλα το κεφάλι μου μόνο μεσα και τον είδα γυρισμένο πλάτη με το παντελόνι και το σλιπάκι μισοκατεβασμένο έτσι που φαινόταν λίγο από το κωλαράκι του. Ειχε σηκωμενο το κεφάλι του ψηλά, και έπαιζε τον πούτσο του. Πάγωσα για λίγο και αμέσως ένιωσα τον πούτσο μου να σκληραίνει. Μόλις κατάλαβα ότι έχυνε έφυγα και πήγα στην κουζίνα να βάλω νερό αναστατωμένος. Ένα λεπτό μετά, άκουσα την ντουζιέρα να τρέχει. Σκέφτηκα ότι ηταν ευκαιρία να πάω να πάρω λίγο μάτι αλλά εγκατέλειψα την ιδέα σκεπτόμενος μην με πάρει χαμπάρι κανείς και μετά ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να γίνει. Ήπια το νερό μου και επέστρεψα στο κρεβάτι μου, ακόμα καυλωμένος! Έκανα ότι κοιμόμουν όταν είδα να επιστρέφει στον θάλαμο κρατώντας τα ρούχα και την πετσέτα στο χέρι. Ήταν τελείως γυμνός. Προφανώς ξέχασε να πάρει εσώρουχο μαζί του, και αφού κοιμόμασταν όλοι, ήρθε γυμνός. Το σκοτάδι δεν με βόηθησε να δω οσο καθαρά ήθελα, αλλά πήρα λίγο γεύση από τα όμορφα αρχίδια του και το υπέροχο κωλαράκι, όταν έσκυψε να μαζέψει την πετσέτα που του έπεσε από τα χέρια στο πάτωμα. Έκανα να κοιμηθώ καμιά ωρα από την καύλα….

 Τρία βράδια αργότερα, κι ενώ φυσικά δεν ειχα αναφέρει τίποτα για το σκηνικό, είχα καύλες τρελές! Περίμενα να κοιμηθούν όλοι και σηκώθηκα να πάω στην ντουζιέρα. Μπήκα μέσα στο ντούζ και γδύθηκα τελείως. Άρχισα να παίζω τον πούτσο μου όταν μια στιγμή αργότερα άκουσα βήματα. Δεν πρόλαβα να κάνω κάτι όταν άνοιξε η κουρτίνα και ήταν εκείνος, κοιτάζοντας με νυσταγμένος, μία εμένα και μια το σηκωμένο καυλί μου.

-Τι έγινε σειρά? Καύλες ε? λέει χαμογελώντας και μου κλείνει το μάτι. Εκείνος ήταν με το σλιπάκι του μόνο.

-Τι να κάνω ρε φίλε, απαντάω, ανάγκες είναι αυτές!

-Τον έχεις μεγάλο πάντως ρε!

-Το κατά δύναμη, λέω χαμογελαστά και πιάνω το σκληρο πουλί μου στα χέρια μου.

-Άσε κι εγώ έχω καύλες σήμερα, αλλά με πήρε ο ύπνος από την κούραση και δεν τα κατάφερα να τον παίξω τελικά!

-Άντε, ευκαιρία είναι του λέω και κοιτάζω με νόημα το φούσκωμα του.

-Λες? Απαντάει! Να μπω παρέα με σένα λες?

-Όλοι οι καλοί χωράνε του λεω με πονηρό ύφος!

-Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ξανακάνει μπροστά σε κανέναν άλλο και ντρέπομαι λίγο.

Τον κοιτάζω ειρωνικά, κι αρχίζω να παίζω τον πούτσο μου μπροστά του. Καρφώνει το βλέμμα του στον πούτσο μου και τελικά μπαίνει μέσα. Γυρνάει την πλάτη κοιτάζοντας τον τοίχο, και τον βγάζει έξω αρχίζοντας να τον παίζει. Ψιλοξενέρωσα εγώ και είπα να τα παίξω όλα για όλα! Τον πιάνω από τον ώμο και τον γυρίζω προς τα μένα.

-Έλα ρε ξεκόλλα που ντρέπεσαι, σιγά τώρα. Βγάλε το σώβρακο κι έλα να απολάυσουμε μια νυχτερινή μαλακία! Κοίταξα τον πούτσο του, που κρεμόταν ο μισός έξω από το σλιπάκι του. Του τράβηξα το σώβρακο μέχρι τους αστραγάλους κι όπως έσκυψα να το πάρω πέρασα 15 εκατοστα από τον πούτσο του. Εκείνος κοκκίνησε και προσπάθησε να κρύψει με την χούφτα του ότι μπορούσε, αλλά το πουλί του είχε αρχίσει να σκληραίνει. Με κοιταξε ντροπαλά, πήρε μια βαθιά ανάσα και άρχισε να ανεβοκατεβάζει το χέρι του στο πουλί του! Ο πούτσος μού είχε γίνει σκληρός όσο πήγαινε.

-Κι εσύ δεν πας πίσω, του λέω, όταν τον είδα σε πλήρη στύση! Ήταν ελάχιστα πιο μικρός σε μήκος από τον δικό μου αλλά ήταν θεόχοντρος! Τον έχεις πολύ χοντρό, του λέω.

-Ε εντάξει κι εσένα έτσι είναι μου λέει

Οδηγός σεξουαλικής υγείας

Πήρα θάρρος καθώς τον είχε αφήσει από το χέρι του και κοίταζε τον δικό μου, κι απλώνω το χερι μου και τον πιάνω δήθεν να συγκρίνω το πάχος με το δικό μου. Τινάχτηκε λίγο αλλά δεν αντέδρασε.

-Είναι πιο χοντρός του λέω, και ξαναπιανω τον δικό μου δείχνοντας το άνοιγμα της χούφτας μου.

-Για να δω, λέει και μου πιάνει τον δικό μου. Τρελάθηκα! Δεν είχα ξαναπιάσει ποτέ σηκωμένο πούτσο άλλου και είχα καυλώσει τρελά. Τελείως μηχανικά άπλωσα το χέρι μου ξανά και του τον έπιασα, αυτή την φορά όμως άρχισα να τον παίζω αργά. Δεν μιλήσαμε. Άρχισε κι αυτός να μου τον παίζει αργά! Τον κοιτάω και του χαμογελάω. Το ίδιο κάνει κι αυτός αυξάνοντας λίγο την ταχύτητα στο χέρι του, προφανώς πέρνωντας θάρρος. Ξαφνικά ακούσαμε θόρυβο. Κάποιος είχε ξυπνήσει και είχε σηκωθεί από τον θάλαμο. Έβαλε το σλιπάκι του βιαστικά και βγήκε έξω. Πήγε στον νιπτήρα κι έκανε ότι έπλενε το πρόσωπο του. Εγώ άνοιξα το ντούζ. Πέρασε ο ένας απ’ εξω, έριξε μια νυσταγμένη ματιά και προσπέρασε, πηγαίνοντας στην τουαλέτα που ήταν ακριβώς δίπλα. Τον είδα τρομαγμένο να βγαίνει και πήγε στο κρεβάτι του. Βγήκα, σκουπίστηκα και πήγα στον θάλαμο. Εκείνος ήταν ξύπνιος ακόμη με τα χέρια πάνω από το κεφάλι του. Οι άλλοι κοιμοντουσαν. Πήγα και του ψιθύρισα να έρθει έξω στην αυλή. Σηκώθηκε και με ακολούθησε.

-Πάμε πίσω στην αποθήκη πυρομαχικών να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε? Λέω γελώντας. Εκεί, δεν μας βλέπει ούτε ο σκοπός, αλλά και να έρθει οποιοσδήποτε τον βλέπουμε από μακρυά χωρίς εκεινος να μας δει.

-Πάμε μου λεει αποφασιστικά!

Μπηκαμε κάτω από το υπόστεγο της εισόδου των πυρομαχικών. Ήμασταν ακόμη με τα εσώρουχα μονο. Κατέβασα το δικό μου μέχρι τα γόνατα και άρχισα να τραβάω τον πούτσο μου. Εκείνος με κοίταζε! Το πουλί του φαινόταν ψιλοσηκωμενο από το εσωρουχο.

-Τι θα γίνει ρε, του λεω. Μονο μου θα με αφησεις?

Διστακτικα, κατεβαζει κι εκείνος το σλιπακι του και βλεπω ότι όντως ήταν μισοκαυλωμενος.

Αυτή τη φορά απλώνω το χέρι μου με θράσος και του τον πιάνω. Εκείνος με κοίταζε στα μάτια αποσβολωμένος χωρίς να κάνει τίποτα. Του τον έπαιζα για λίγα δευτερα και ειχε γίνει σκληρός! Του πιάνω το χέρι και του το βάζω πάνω στον πούτσο μου. Ξεκίνησε να μου τον παίζει αργά. Άρχισα να αυξάνω την ταχύτητα μου και το ίδιο έκανε κι εκείνος! Τον έβλεπα αναψοκοκκινησμένο και είχε ιδρώσει ελαφρώς! Με το άλλο μου χέρι έτριψα λίγο την ρώγα μου. Με κοίταξε, και αύξησε τον ρυθμό του. Τώρα έπιανα την δική του μικρή ρωγα και την τσίμπαγα ελαφρά. Άρχισε να βαριανασαίνει λίγο. Είχε έρθει η ώρα να κάνω το μεγάλο βήμα. Έσκυψα και έπιασα τον πούτσο του στο χέρι μου. Ανάσανα λίγο πάνω στο κεφαλάκι του και πριν προλάβει να κάνει κάτι,  τον πήρα στο στόμα μου. Δεν έκανε τίποτα να με εμποδίσει! Αντιθέτως έπιασε το κεφάλι μου κι άρχισε να το πιέζει στον πούτσο του.

-Θα χύσω, μου λέει αναστενάζωντας, και με τραβάει να σηκωθώ!

Του πιάνω τον πούτσο με το χέρι μου και τον παιζω δαιμονισμενα…Άρχισε να χύνει ενώ με το ένα χερι του εκλεινε το στομα του για να μην φωνάξει. Το σπέρμα του τινάχτηκε πάνω στον πούτσο μου! Τον κοίταξα χαμογελώντας…Εκείνος δεν μίλησε καθόλου! Έπιασε τον πούτσο μου κι άρχισε να τον παίζει με το σπέρμα του πάνω! Τρία λεπτά αργότερα, το πουλί του ήταν όρθιο και πάλι χωρίς να το έχει ακουμπήσει καν.

– Κάποιος καύλωσε πάλι, του λεω αναστενάζοντας από την καύλα ενώ εκείνος συνέχιζε να μου τον παίζει!

Χαμογέλασε κι εκείνος και έπιασε με το άλλο χέρι τον πούτσο του κι άρχισε να τον παίζει ταυτόχρονα! Αυτό κράτησε για 2 λεπτά περίπου όταν τον τράβηξα πάνω μου κι έπιασα μαζί τους πούτσους μας με το ένα χέρι.γκει σεξ

-Μαλάκα τι καύλα είναι αυτή, μου λέει

Σταμάτησα!

-Γιατί σταμάτησες? μου λέει

Χωρίς να μιλήσω, έβγαλα τελείως το εσώρουχο μου, και γύρισα τον κώλο μου σκύβωντας μπροστά στο καυλί του!

-Τι? Ρωτάει  έκπληκτος!

-Γάμα με αγόρι μου, του λέω… τον πιάνω από την μέση και τον τραβάω πάνω μου. Ένιωσα τον σκληρό πουτσο του στα κωλομέρια μου και άρχισα να τρέμω από την καύλα. Δοκίμασε να μπεί κατευθείαν, τραβώντας τα κωλομέρια μου. Πόνεσα! Γύρισα και του σάλιωσα τον πούτσο με την γλώσσα μου. Ξαναδοκίμασε του λέω. Είχε και χοντρό καυλί και ήταν η πρώτη μου φορά βλέπεις! Πόνεσα πάλι. Ξαπλώσαμε κάτω στο τσιμέντο και τον έβαλα να παίξει με την τρύπα μου σαλιώνοντας τα δάχτυλα του, ενώ εγώ ρούφαγα το καυλί του με μανία. Είχαμε τρελαθεί και οι δύο. Μόλις μου έχωσε 2 δάχτυλα κατάλαβα ότι ήμουν έτοιμος. Σηκώθηκα και στήθηκα στα 4. Ήρθε πίσω μου και μπήκε μέσα μου άτσαλα. Με πέθανε στον πόνο! Βγήκε για λίγο για να ηρεμήσω! Ξάπλωσα και του είπα να έρθει πάνω μου. Άρχισε να τρίβει την πουτσάρα του μία πάνω στα αρχίδια μου και τον πούτσο και την άλλη στην τρύπα μου. Τον έσπρωξα αργά δίνοντας του οδηγίες. Μπήκε μέσα μου το κεφαλάκι του αρχικά, κι άρχισε να κουνιέται αργά! Η καυλα μου ήταν απίστευτη. Εκείνος είχε ιδρώσει από την καύλα κ την προσπάθεια, και ο ιδρώτας του έσταζε πάνω μου, κατι που με τρέλαινε! Αργά αργά τον τράβηξα όλον μέσα μου και τον κράτησα σταθερό! Ένιωθα τα μεγάλα του αρχίδια να με ακουμπάνε! Τον άφησα κι άρχισε να μπαινοβγαίνει. Σιγά σιγά αύξανε τον ρυθμό, βογγώντας! Η δική μου καύλα ήταν απερίγραπτη.

-Έτσι άντρακλα μου, πήδα με! Γάμα με, με την χοντρή πουτσάρα σου, του ψιθύριζα!

-Που θες να σε χύσω με ρωτάει ενώ αύξανε κι άλλο τον ρυθμό του, που πλεόν με σφυροκοπούσε!

-Όπου γουστάρεις αγόρι μου του απαντάω αναστενάζοντας!

Βγαίνει από τον κώλο μου και βλέπω την τεράστια πουτσα του, πρησμένη γεμάτη φλέβες, να εκτινάζει παχυ σπέρμα πάνω στον πούτσο μου προσπαθώντας να μην φωνάξει πάλι! Τον ξαναχώνει στον κωλο μου και αρχιζει να παιζει τον πουτσο μου με τα υγρα του! Σε 10 δευτερα εχυνα σαν τον τρελο! Βγηκε από μεσα μου και έπεσε πανω μου εξουθενωμενος δινοντας πρωτα ένα φιλι στον υγρο πουτσο μου! Κάναμε ένα τσιγάρο χωρίς να μιλήσουμε, απλά χαμογελώντας. Στο καπάκι σηκώθηκε κι έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένος έκατσε πάνω στον πεσμένο και υγρό πούτσο μου, τρίβωντας την τρύπα του πάνω του!

-Αγόρι μου, τον αχόρταγο εχεις? Του λεω γελωντας

-Θελω να με γαμησεις κι εσυ, μου λεει με πονηρο υφος!

Επιασα τον πουτσο του ξανα οση ωρα τριβοταν πανω μου! Ο πουτσος μου ειχε σηκωθει ξανα! Όπως ήταν, έφτυσε στην χούφτα του, και το άπλωσε στον πούτσο μου, έφτυσε άλλη μια και σάλιωσε την τρύπα του. Ανασηκώθηκε λίγο και έκατσε κατευθείαν στον πούτσο μου. Μπήκε όλος αμέσως και μια μικρή κραυγή του ξέφυγε! Έκατσε για λίγο ακίνητος μεχρι να τον συνηθίσει, και σιγά σιγά άρχισε να κουνιέται.  Σε τρία λεπτά, άρχισε να χύνει στην κοιλιά μου, χωρίς να τον ακουμπάω, φωναζοντας αυτή τη φορα ενώ εγω προσπαθουσα να του κλείσω το στόμα για να μην μας ακούσουν! Συνέχισε να γαμιέται στον πούτσο μου μέχρι που καταλαβε ότι χύνω, και άυξησε την ταχύτητα του. Άδειασα τα αρχίδια μου στο κωλαράκι του ενώ ο πούτσος του είχε αρχίσει να ξανασηκώνεται! Έμεινε πάνω στον πούτσο μου μέχρι που επεσε τελειως, ενώ εκείνος έπαιζε αργά τον δικό του. Εγώ είχα κλείσει τα ματια μου και προσπαθούσα να συνέλθω από όλο αυτό! Σηκώθηκε και ήρθε απειλητικά πάνω μου. Με μπούκωσε το καυλι του και αρχισε να μου γαμαει το στομα! Για 10 λεπτά δεν σταμάτησε, μέχρι που έχυσε άλλη μια σεβαστή ποσότητα σπέρματος στο λαρύγγι μου! Απορούσα πως το έκανε αυτό σε τόσο συντομο διάστημα!!!

Σηκωθήκαμε εξουθενωμένοι και πήγαμε προς τον θάλαμο χωρίς να πούμε κουβέντα! Πέσαμε ξεροί για ύπνο! Το άλλο πρωι σηκωθήκαμε σα να μην τρέχει τίποτα! Με την διαφορά ότι ζήτησε από τον αρχιφύλακα του φυλακίου να είναι εξοδούχος μαζί με εμένα εκείνη την ημέρα, κλεινοντας μου το ματι πονηρα! Το απόγευμα ήμασταν σε ένα ξενοδοχείο όπου κλείσαμε 6 ώρες ασταμάτητου γαμησιού! Αυτό κράτησε περίπου για 2 μήνες, όσο κάτσαμε εκεί! Γαμιόμασταν σαν τα σκυλιά με την πρώτη ευκαιρία, όπου κι αν βρισκόμασταν! Δυστυχώς μετά πήραμε μεταθέσεις και χωριστήκαμε! Όταν απολυθήκαμε κρατήσαμε τηλεφωνική επαφή κυρίως!  Εκείνος στην Κρήτη, εγώ στην Αθήνα! Για 2-3 χρόνια περίπου όταν κατέβαινε Αθήνα αραιά και που, συναντιόμασταν και πηδιόμασταν σα να μην υπάρχει αύριο. Κάποια στιγμή εκείνος παντρεύτηκε με μια κοπέλα που του προξενεψαν οι δικοι του, κι ετσι σταματησαμε να συναντιομαστε! Μιλάμε αραιά πλέον, μια-δυο φορες τον χρονο σε γιορτες κτλ και πάντα θυμόμαστε τι ωραία περάσαμε…..

Στείλε και συ την ιστορία σου με e-mail στο [email protected] και εμείς θα τη δημοσιεύσουμε!
(το e-mail σου θα δημοσιευτεί μόνο αν το ζητήσεις)

gay erotikes istories

πηγή: grges.tumblr.com

Περισσότερες γκέι ερωτικές ιστορίες ΕΔΩ! 🙂 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button