Γκει ιστορία σεξ – Ξεφτιλισμένο κωλαράκι

Γκει ιστορία σεξ – Ξεφτιλισμένο κωλαράκι
Ξύπνησα μουδιασμένος. Ακόμη ένιωθα την τρυπούλα μου ανοιγμένη από τον πούτσο του Κώστα. Με είχε γαμήσει άγρια την προηγούμενη μέρα, όπως τόκανε εδώ και κάτι βδομάδες. Είχα γίνει το σκλαβάκι του. Δεν πέρναγε πρωινό χωρίς να μου δώσει να του ρουφήξω τα χύσια και κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί με γαμούσε επί μισή ώρα τουλάχιστον. Ήταν αχόρταγος.

 

Την τελευταίες όμως μέρες κάτι άλλαξε. Δεν ξέρω τι ακριβώς, αλλά η συμπεριφορά του απέναντι μου ήταν διαφορετική από πριν. Έδειχνε να΄ναι αδιάφορος, αφού χτες ούτε που με έβριζε όσο με γαμούσε. Άρχισα να ανησυχώ, μήπως δεν του αρέσω πλέον? Τι θα κάνω αν σταματήσει να με γαμάει? Τον θέλω, δεν γίνετε να με παρατήσει!

 

Η απάντηση στα ερωτήματα μου ήρθε 2 μέρες αργότερα. Ήταν μεσάνυχτα και αφού με γάμησε και έπεσε πάνω με το καυλί του ακόμη μέσα μου για να πάρει ανάσα μου ψιθύρισε:

 

“Σου έχω μια έκπληξη για αύριο! Θέλω να μην τραβήξεις μαλακία όλη την μέρα, και το βράδυ στις δέκα να με περιμένεις μόνο με ένα μποξεράκι και ένα λουρί στο λαιμό εδώ στον καναπέ. “

Απόρησα αλλά δεν αντιμίλησα. Ήμουν απλώς χαρούμενος που έδειχνε πάλι ενδιαφέρον. Τι να ετοίμαζε άραγε?

 

Το επόμενο βράδυ έμαθα τι εννοούσε: περίμενα όπως μου είχε προστάξει μισόγυμνος στον καναπέ ώσπου να επιστρέψει από την έξοδο του. Ήταν ήδη δέκα και μισή και άρχισα να ανησυχώ. Εκείνη την στιγμή όμως άκουσα φωνές και η πόρτα άνοιξε. Ήταν ο Κώστας και είχε μαζί του δυο φίλους του. Τους ήξερα από την σχολή. Ο Δημήτρης ήταν 23 χρονών, μελαχρινός, τριχωτός και αρκετά γεροδεμένος. Ο Πάνος ήταν επίσης 23 αλλά είχε το σώμα κολυμβητή μια και γυμναζόταν πολύ. Και οι τρεις τους ήταν λίγο μεθυσμένοι. Γέλαγαν και φώναζαν ώσπου ήρθαν στο σαλόνι. Μόλις με είδαν ο Κώστας με σύστησε:

 

“Αυτός είναι ο Άγγελος. Έχει το πιο σφιχτό κωλαράκι που ξέρω. Θα περάσουμε καλά απόψε ταΐζοντας του τα χύσια μας. “

 

Τρόμαξα. Είχε σκοπό να με δώσει να με γαμήσουν οι φίλοι του. Θα με έκανε κυριολεκτικά πουτάνα του. Άμεσος καύλωσα με την σκέψη πως θα φάω τόσα καυλιά, από την άλλη σκεφτόμουν πως ίσος με πονέσουν.  Γιαυτο  ήταν τόσο παράξενος τις τελευταίες μέρες. Ίσως να είχε βαρεθεί λίγο όλο το ίδιο γαμήσι και ήθελε κάτι το διαφορετικό. Δεν πρόλαβα όμως να το πολυσκεφτώ διότι ο Κώστας ήρθε προς το μέρος μου, με σήκωσε πιάνοντας με από τους ώμους και με πρόσταξε να πέσω στα τέσσερα, να τους κάνω τον σκύλο.  Γιαυτό  ήθελε αν φοράω λουρί στο λαιμό, θέλει να με ξεφτιλίσει μπροστά τους, να με κάνει να νιώσω υποταγμένος.

 

Άμεσως έκανα ότι μου είπε και άρχισα επιπλέον να γαυγίζω. Οι τρεις τους άρχισαν τα γέλια και τους άκουσα να λένε ο ένας στον άλλο πως θα με πάρουν, πόσο δυνατά θα με γαμήσουν και αν θα είμαι καλό σκυλί για πάρτυ τους. Ο Δημήτρης με πλησίασε και με ρώτησε:

 

“Σαρέσει  να γλείφεις πούτσο σκυλάκι μου? Θέλεις να σου δώσω να γευτείς το  ψωλόχυμα  ενός  πραγματικού  άντρα?”

 

“Ναι, σε παρακαλώ τάισε με με τον πούτσο σου, θέλω να σε νιώσω να χύνεις μέσα μου” φώναξα.

 

Χωρίς να χάσει χρόνο, έβγαλε τον τζιν του και άρχισε να μου τρίβει τον πούτσο στο πρόσωπο. Εγώ  προσπαθούσα  να τον πιάσω με το στόμα μου αλλά δεν τα κατάφερα. Πάλι γέλασαν μαζί μου. Ήθελαν να με παιδέψουν. Να με κάνουν να τους παρακαλώ για να με γαμήσουν.

 

“Πάρτο ξεκωλιάρη” φώναξε ο Δημήτρης και μου τον έχωσε στο στόμα.

 

Μέριασε από το λουρί και μου έβαζε τον πούτσο του ως  ταρχίδια  στο λαρύγγι. Με έπνιγε, τον είχε μεγάλο. Πρέπει νατάν 19 εκατοστά, λεπτό μεν στην άκρη, αλλά η βάση του ήταν πολύ χοντρή. Όποτε μου τον έβαζε όλο ένιωθα το σαγόνι μου να πονάει, τόσο άνοιγε.

 

Ο Κώστας και ο Πάνος καυλώσαν με το θέαμα και τους είδα να  βγάζουν  και αυτοί τα ρούχα τους. Το σώμα του Κώστα το γνώριζα, αλλά όταν είδα τον Πάνο καύλωσα ακόμη πιο πολύ. Ήταν άτριχος και διέκρινα κάθε μυ. Ήταν αρκετά ψηλός και είχε έναν πούτσο τέλειο στα μάτια μου. Σαν σωλήνας 20 εκατοστά, με χοντρό  πουτσοκέφαλο . Γεμάτος φλέβες και με δυο αρχίδια που κρέμονταν αρκετά. Ήθελα να τον γλείψω, να τον πάρω στο στόμα μου, αλλά ο Πάνος είχε άλλα σχέδια μαζί μου.

 

Ήρθε πίσω μου, μου κατέβασε το μποξεράκι ως τα γόνατα μου ώστε να μην μπορώ να ανοίξω πολύ τα πόδια μου. Τότε ένιωσα να με χουφτώνει. Έτριβε τα κωλομέρια και την τρυπούλα μου. Εγώ είχα ξυρίσει την περιοχή για να φαίνεται σαν μουνάκι και από ότι κατάλαβα του άρεσε.

 

“Πουτανίτσα , τρυφερή και αγνή μου φαίνεσαι” είπε. “ Μάζεψε  ταρχιδια  σου και κλισέ τα πόδια να φαίνεται σαν μουνί η τρυπούλα σου.” Έκανα ότι μου είπε και τον άκουσα να μουγκρίζει από καύλα όσο χάιδευε τον πισινό μου.

 

Ο Κώστας όλη την ώρα μας παρατηρούσε και χάιδευε  ταρχιδια  του. Σίγουρα τον άναβε η ιδέα να με δίνει να με χουφτώνουν δυο φίλοι του. Του άρεσε να με κάνει να νιώθω πως είμαι κτήμα του, πως δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό να γίνω πουτάνα σε δυο άντρες που γνώριζα μόνο από την σχολή.

 

Ο Δημήτρης εντωμεταξύ μου γαμούσε το στόμα άγρια, βάζοντας και βγάζοντας όλο του τον πούτσο μέσα μου. Είχε ήδη αρχίσει να στάζει υγρά. Τα κατάπινα αχόρταγα, ήθελα να γευτώ την αλμύρα τους. “Γάμησε του την σούφρα και έλα να τον χύσουμε μαζί από μπρός και πίσω” είπε στον Πάνο. Αυτός δεν έχασε χρόνο. Φτύνοντας στην τρύπα μου την άνοιξε με τα χέρια του και ακούμπησε τον πούτσο του. Περίμενα να μπει μέσα μου αλλά δεν κουνιόταν. “Δεν θα κάνω εγώ όλη την δουλειά, έλα προς τα πίσω και κάρφωσε τον κώλο σου στον πούτσο μου. Γαμήσου σαν πουτάνα που έχει λυσσάξει για πούτσο“ μου είπε. Προσπάθησα να πάω προς τα πίσω, αλλα έτσι βγήκε ο πούτσος του Δημήτρη από το στόμα μου.

 

“Παλιοπουστράκι , ποιος σου είπε να σταματήσεις να με ρουφάς?” φώναξε και μού’ δωσε μια σφαλιάρα. Ζαλίστηκα. Για μια στιγμή μαύρισαν όλα γύρο μου, αλλά αντί να με αφήσουν αν συνέλθω, μου ξανάβαλε ο Δημήτρης τον πούτσο στο στόμα κρατώντας το  ανοιχτό  με τα χέρια του και ο Πάνος με κάρφωσε βάζοντας τον πούτσο του με την μια ως  ταρχιδια  στην τρυπούλα μου. Πήγα να φωνάξω από πόνο, ξαφνικά είχα 20 εκατοστά πούτσο μέσα μου. Ένιωθα σαν αν με είχε καρφώσει παλούκι. “Κουνήσου πάνω στον πούτσο μου, άρμεξε τον“ μου πρόσταξε. Δεν έχασα χρόνο, πήγαινα μπρός-πίσω ρουφώντας τον πούτσο του Δημήτρη και έχοντας τον Πάνο να με γαμάει. Βρήκαμε έναν καλό ρυθμό και αρχίσαμε να επιταχύνουμε. Ήμουν στον παράδεισο: Από την μια πονούσε το στόμα και η τρύπα μου έχοντας δυο άγριους άντρες να με γαμάνε, από την άλλη έδινα τόση ηδονή σαύτους τους καυτούς παίδαρους.

 

“Κάντε τον να φωνάζει, να ζητάει να τον γαμάτε όλη νύχτα“ άκουσα τον Κώστα να τους λέει παίζοντας τον πούτσο του. Σηκώθηκε και ήρθε από πάνω μου. Έκανε μια κίνηση και κάθισε πάνω στην πλάτη μου. “Σαν καλό πουτανάκι θα σε καβαλήσω κυριολεκτικά. Θα σου χύσω στην πλάτη όταν θα σε ταΐσουν οι δυο τους καυτό σπέρμα”.

 

Οι δυο φίλοι του για αυτόν τον σκοπό είχαν έρθει. “Σφίξε το κωλαράκι και χύνω“ είπε ο Πάνος. “Άνοιξε το στόμα και βγάλε την γλώσσα να σου ταΐσω  ψωλόχυμα ” πρόσταξε ο Δημήτρης. Έκανα ότι μου είπαν. Ο Δημήτρης άρχισε να παίζει τον πούτσο του μπροστά μου σαν τρελός, όπου νάνε θα έχυνε. Ο Πάνος μου είχε κάνει την τρυπούλα σπηλιά. Μου έδινε σκαμπίλια στα ήδη κόκκινα  κωλομαγουλα  μου και ένιωθα τον πούτσο του να μεγαλώνει ακόμη πιο πολύ έτοιμος να με γεμίσει σπέρμα.

 

“Χύνωωωω” φώναξε ο Κώστας πρώτος και άρχισε να πετάει τα χύσια του στην πλάτη μου. Έτριβε  ταρχιδια  του πάνω μου και έχυνε σαν ποτάμι. Εκείνη την στιγμή με έπιασε ο Δημήτρης από τα μαλλιά, μου τράβηξε το κεφάλι προς τα πίσω και ακούμπησε τον πούτσο του στη γλώσσα μου. “Κατάπιε κάθε σταγόνα καριόλη! “ φώναξε και άρχισε να χύνει. Πηχτό καυτό σπέρμα άρχισε να πετάγεται στη γλώσσα και στον  ουρανίσκο  μου.  Άρχισα  να καταπίνω. Ήθελα κάθε σταγόνα, να του αρμέξω τον πούτσο. Έπινα και μούγκριζα, δεν χόρταινα τα αλμυρά χύσια του. Πριν προλάβει να στραγγίξει ο πούτσος του Δημήτρη άκουσα τον Πάνο να λέει “Πάρτα βαθιά μέσα σου πουτάνα“ και άρχισε να χύνει βαθιά μέσα στην τρυπούλα μου. Είχε μπει ως την ρίζα. Νόμιζα πως θα εκραγεί ο πούτσος του, με τόση ορμή ξεχυνόταν μέσα μου.

 

Είχα ζαλιστεί, ήθελα να χύσω και εγώ. Τόση ώρα ο δικός μου πούτσος πρησμένος περίμενε να τον περιποιηθώ για να ξεχυθεί. Όμως ο Κώστας μου’πιασε το χέρι “Εσύ όχι, δεν θα χύσεις απόψε. Θα σε γαμάμε, θα σε καυλώνουμε, αλλά απαγορεύεται να ακουμπήσεις τον εαυτό σου.” Είπε και τόκανε. Εκείνη τη νύχτα με καβάλησαν ώσπου να ξημερώσει. Ακόμη και δυο καυλιά ταυτόχρονα μου’βαλαν στο κωλαράκι κάποια στιγμή. Νόμισα πως θα πέθαινα από τον πόνο. Λιποθύμησα εκείνη την στιγμή, αλλά όταν συνήλθα ακόμη όργωναν την τρυπούλα μου και με έβριζαν σαν να ήμουν καμιά του δρόμου. Όταν επιτέλους κοιμηθήκαμε νόμισα πως δεν θα ξανάκλεινε η τρύπα μου.

Ένιωθα ευτυχισμένος!

πηγή: slang.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button