Gay ιστορία – Ένας 45άρης γράφει …

Gay ιστορία – Ένας 45άρης γράφει …
Αρχές του καλοκαιριού γνώρισα σε ένα τσοντοσινεμά ένα παλικάρι γύρω στα 23-24 χρονών. Αντράκι, μαγκάκι, που όμως λάτρευε την πούτσα και γαμιόταν σαν το τελευταίο πουτανάκι.
  Θυμάμαι ότι τότε τον ξέσκισα κανονικά και με άφησε να χύσω στο στόμα του, πράγμα που με τρέλανε. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα με τον Αρη (τυχαίο όνομα) και είπαμε να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή..

Τέλος πάντων, πέρασε το καλοκαίρι, ώσπου κάποια στιγμή, τον Σεπτέμβρη, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είχε τρομερές καύλες και αν είχα κάποιο γνωστό για να τον γαμήσουμε παρέα.

Όντως έχω κάποιο κολλητό πού μας αρέσει να πηδάμε πρόθυμα κωλαράκια, αλλά δυστυχώς, δεν υπήρχε χώρος.

Το λέω στον Αρη, ο οποίος μου λέει, “κανένα πρόβλημα, Έχω και εγώ ένα γνωστό, και αν θέλετε πάμε σπίτι του και με παίρνεται και οι τρείς παρέα”.

Η ιδέα με τρέλανε. Η σκέψη και μόνο ότι θα έχουμε τρεις άντρες στα χέρια μας αυτό το νέο παλικάρι και θα το γαμάμε εναλλάξ, έκανε τον πούτσο μου να αγριεύει και να πάλλεται ανάμεσα στα σκέλια μου.

Δίνουμε λοιπόν ραντεβού για το ίδιο βράδυ στις 8. Φτάνοντας στο σπίτι του τύπου, μας ανοίγει την πόρτα ένας 50άρης, πολύ συμπαθητικός τύπος.

Για να σπάσει λίγο ο πάγος, μάς κέρασε λίγο ουίσκι με ξηρούς καρπούς. Στην αρχή μιλήσαμε για άσχετα θέματα και σιγά-σιγά, αρχίσαμε να αισθανόμαστε όλοι την γλυκιά ζαλάδα από το ποτό και την καύλα να ξυπνάει μέσα μας.

Πρώτος ο Άρης ξεθάρρεψε και άρχισε να με φιλάει στο στόμα, ενώ ο Γιώργος, ο οικοδεσπότης μας και ο Θανάσης, ο φίλος μου (τυχαία ονόματα) του κατέβασαν το παντελόνι και το μποξεράκι και του έγλυφαν εναλλάξ το άτριχο κωλαράκι του.

Βόγκαγε από την καύλα ο μικρός και εγώ ανέπνεα το βογκητό της καύλας του.
Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα και βγάλαμε τα ρούχα μας. Ο Αρης είχε αφεθεί στα χέρια μας και το μόνο που έκανε ήταν να βγάζει μικρά βογγητά καύλας. Ήταν ένα παιχνίδι στα χέρια των μεγάλων.Gay ιστορία

Ξαπλώσαμε και οι τρεις και ο Αρης μας έκανε εναλλάξ τσιμπούκι. Ρούφαγε αχόρταγα τις ψωλάρες μας και μετά μας φίλαγε στο στόμα. Έτσι γευόμαστε ο καθένας την μυρωδιά της πούτσας του άλλου. Μας είχε πεθάνει στην καύλα ο πούστης. Μας έγλυφε ανάμεσα στα μπούτια, κάτω από τα αρχίδια, και στη βάση της πούτσας. Μας είχε γεμίσει σάλια και αυτό μας καύλωνε περισσότερο.

Κάποια στιγμή, σηκώθηκε ο Γιώργος, πήγε πίσω από τον Αρη και άρχισε να του γλύφει και να του σαλιώνει τον κώλο. Ο μικρός, συνέχιζε να πιπώνει τον Θανάση κ εμένα με την ίδια ένταση.

Μετά από λίγο, φόρεσε μια καπότα και ανοίγοντάς του τα κωλομέρια άρχισε να χώνεται μέσα του. Ο Αρης έκανε ένα μορφασμό και άφησε ένα βογγητό αλλά συνέχιζε να μας γλύφει τ’ αρχίδια.

Ο Γιώργος τον γαμούσε τώρα πιο δυνατά και ο μικρός τιναζόταν απίστευτα.
Μετά έγινε το απίστευτο. Ο Γιώργος τραβήχτηκε και σπρώχνοντας τον κώλο του Αρη, τον ανάγκασε να κάτσει πάνω στην πούτσα μου. Τι γλύκα ήταν αυτή!!!

Ένοιωθα τον κώλο του Αρη να καίει από το γαμήσι που του έκανε ο Γιώργος.
Ανεβοκατέβαινε πάνω στην ψωλάρα μου και ένοιωθα τα αρχίδια του και τον καυλωμένο πούτσο του να χτυπάει πάνω στην κοιλιά μου.

Ο Γιώργος (τι μάστορας και αυτός!!!), βάζοντας λίγη κρέμα στην τρύπα του Αρη, ενώ τον γαμούσα, τον έσπρωξε λίγο προς τα μπροστά και κεντράροντας την πούτσα του άρχισε να μπαίνει και αυτός μέσα στον Αρη ο οποίος βόγκηξε βαθειά, αντρίκια, ααααααααααα…………..!

Τον γαμούσαμε ταυτόχρονα! Δύο πούτσες σε ένα κώλο!! Ο Αρης είχε τρελαθεί.
Είχε δύο άντρες μέσα στον κωλο του και ένα στο στόμα του. Βόγγαγε, κουναγε το κεφάλι του, φώναζε, ούρλιαζε σχεδόν, είχε ιδρώσει ολόκληρος, έτρεμε. Σε κάποια στιγμή δάκρυα έτρεξαν από τα μάτια του. Έκλαιγε. Με λυγμούς. Τον είχαμε ξεσκίσει.

Δεν άντεξα άλλο. Έχυσα (με προφυλακτικό πάντα!) μέσα στον κώλο του ενώ μετά από λίγο ένοιωσα και τον Γιώργο να χύνει. Ο δε Θανάσης, κράταγε το κεφάλι του Αρη και τον γαμούσε στο στόμα όλη αυτή την ώρα. 

Μετά από λίγο, έχυσε στο στόμα του Αρη, ο οποίος δεν κατάπιε τίποτα. Έτσι ένοιωσα τα χύσια του φίλου μου να πέφτουν στην κοιλιά μου. Ταυτόχρονα, ένοιωσα τον Αρη να τραντάζεται και το σπέρμα του έφτασε στον τοίχο πάνω από το κεφάλι μου.

Έκτοτε δεν τον ξαναείδα, ούτε και τηλεφωνηθήκαμε ξανά αλλά έχω μεγάλες καύλες και σκέπτομαι να τον πάρω να τον ρωτήσω αν θα ξαναήθελε καμιά εναλλάξ φάση.

Η ιστορία που σας έγραψα είναι πέρα για πέρα αληθινή.

 

gay sex

 

 

gay sex

 

gay gnorimies

 

 

πηγή: greekgaylust.tumblr.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button