Υπαίθριες γκέι γνωριμίες Αθήνα (part 2)

Μέρη τις Αθήνας που μπορείτε να αναζητήσετε συντρόφια:
1) Πλατειά Αμερικής
κατά τις πρωινές ώρες στις τουαλέτες της πλατείας συχνάζουν gay και γίνονται διακριτικές γνωριμίες χωρίς όμως μεγάλη συχνότητα.

2) Στο άλσος Αιγάλεω που βρίσκεται  αμέσως μετά την λεωφόρο Θηβών τις βραδινές ώρες και στο χώρο που βρίσκεται μετά την κεντρική πύλη συχνάζουν gay για γνωριμίες(κυρίως αλλοδαποί) χωρίς όμως μεγάλη συχνότητα.

3) Ίλιον
διακριτικές γνωριμίες τις βραδινές κυρίως ώρες στο πάρκο Αντώνη Τρίτση χωρίς όμως μεγάλη συχνότητα.

4) Κηφισιά
διακριτικές γνωριμίες στο άλσος Κηφισιάς από την πλευρά του παλιού τροχονόμου γύρω από τις δημόσιες τουαλέτες.

5) Μέγαρα
διακριτικές γνωριμίες στο παρκιν τον goodys (στην εθνική οδό) στο ύψος τον μεγάρων κυρίως τα σαββατοκύριακα.

6) Εθνικός κήπος*
μόνο κατά τι διάρκεια της ημέρας μέσα στις τουαλέτες του κήπου και γύρω από αυτές όπου συχνάζουν gay και γίνονται διακριτικές γνωριμίες.

7) Πεδίο του Άρεως*
γνωριμίες αριστερά και πίσω από το άγαλμα της Αθηνάς στο χώρο του πάρκου που βρίσκεται πλάι στη λεωφόρο Αλεξάνδρας ,στο τμήμα του πάρκου προς τα δικαστήρια κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες αλλά και στο χώρο γύρω από τις τουαλέτες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

* Και για τα δύο πάρκα γίνονται κατά καιρούς καταγγελίες για κλοπές και επιθέσεις. Επίσης η αστυνομία «επισκέπτεται» το χώρο, παρενοχλώντας τους ομοφυλόφιλους με την πρόφαση της εξακρίβωσης στοιχείων. Άρα πρόκειται για κάπως επικίνδυνα μέρη. 

8) Βοτανικός
στην οδό αγίου πολυκάρπου, στην περιοχή βοτανικός, από το ύψος του “αμαξοστασίου αστικών λεωφορείον” μέχρι την οδό Ορφέως και λίγο μετα, για γνωριμίες με οδηγούς αυτοκίνητων τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

9) Ζάππειο
γνωριμίες κατά τις βραδινές ώρες όπου συχνάζουν αρκετοί gay αριστερά και δεξιά από το σιντριβάνι και γίνονται αρκετές γνωριμίες.
Θα βρείτε τo part 1 εδώ

 

* Σε όλα τα πάρκα Αθήνας και Θεσσαλονίκης καλό είναι να έχει κανείς την ταυτότητα μαζί του…

Υπαίθριες γκέι γνωριμίες Θεσσαλονίκη

Υπαίθριες γκέι γνωριμίες Αθήνα  (part 1)

Υπαίθριες γκέι γνωριμίες Αθήνα  (part 2)

Να σημειώσουμε, πάντως, ότι αρνητικοί προς τους δημόσιους χώρους συνάντησης και γνωριμίας των ομοφυλοφίλων (πάρκα, πάρκινγκ, πλατείες κλπ) είναι τα διάφορα «έντυπα» και μεσάζοντες, αφού δεν προσπορίζονται απ’ αυτούς διαφημιστικά έσοδα, πολλοί επιχειρηματίες, που θεωρούν ότι τα μέρη αυτά λειτουργούν ανταγωνιστικά προς τα συμφέροντά τους, οι τοπικές κοινωνίες, παραδοσιακά ομοφυλοφοβικές, και οι δημοτικές αρχές, ανεξαρτήτως κομματικού προσανατολισμού.


Βεβαίως, για χάρη της αλήθειας, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η αδιαφορία κάποιων από εμάς να διατηρήσουμε την καθαριότητα του χώρου και να σεβαστούμε ένα μίνιμουμ κανόνων συνύπαρξης με τους άλλους χρήστες του λειτουργεί αποτρεπτικά για πολλούς και προσφέρει λογικές δικαιολογίες σε όσους είναι αντίθετοι, ιδιαιτέρως στις περιπτώσεις που συνυπάρχει η επιβάρυνση από την πορνεία και την παραβατικότητα που πάντοτε τη συνοδεύει.
Στις μέρες μας, οι ασφαλέστεροι δημόσιοι χώροι γνωριμιών εξακολουθούν να είναι οι γκέι παραλίες, πανέμορφες αν και συνήθως σχετικά δυσπρόσιτες και χωρίς πολλές «ανέσεις», σε συρρίκνωση όμως κι αυτές, λόγω του σνομπισμού των νεώτερων, «καλομαθημένων» ομοφυλοφίλων και της επεκτατικής διάθεσης των ετεροφυλόφιλων φυσιολατρών.

gaynewsingreek.blogspot.gr

2 Responses to Υπαίθριες γκέι γνωριμίες Αθήνα (part 2)

  1. nikos says:

    ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ GAY ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΟΖΑΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΙΑΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ  ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button