Gay Domination & BDSM : Ο Σκλάβος (2ο μέρος)

Δεμένος και ανυπεράσπιστος στην κρεβατοκάμαρα του Βλάντ , δέχτηκα με υπομονή όλο το μαστίγωμα που μου έκανε . Η πλάτη μου είχε κοκκινήσει όταν ο Βλάντ με προειδοποίησε ότι ακόμα δεν είχαμε τελειώσει και ότι σειρά είχε ο κωλαράκος μου .

–        Παλιοπούστρα ! Είπε σαδιστικά και μου έσφιξε τα τρυφερά κάτασπρα κωλομέρια μου στα δυνατά του χέρια μαλάζοντάς τα με βία και δύναμη. Σάλιωσε το δάκτυλό του και το έχωσε ανάμεσα στην σχισμή του κώλου μου ενώ με το άλλο χέρι έσφιξε τα αρχίδια μου , κάνοντάς με ανήμπορο να κουνηθώ μακριά του .

 

Το σαλιωμένο του δάκτυλο άρχισε να χαιδεύει κυκλικά την τρυπούλα μου κά κάνοντάς με να ανατριχιάσω απο πόθο και καύλα . Ο Βλάντ το πρόσεξε και μου έδωσε ένα δυνατό κωλοσκάμπηλο που κοκκίνησε τα κωλομέρια μου .

 

–       Καριόλα ! Μονολόγησε και μου έχωσε το κωλοδάκτυλο βαθιά μέσα μου. Με γάμησε λίγο κάνοντας την κίνηση μέσα έξω ενώ παράλληλα μου έγλειψε το λαιμό .

–       Θα σε ξεκωλιάσω πουστράκι ! Θα σου κάνω το κωλαράκι κατακόκκινο και όταν πια θα έχεις βάλει τα κλάματα , ο «Μπαμπάκας» θα σου σκίσει το κωλί ! Θα σε γαμήσω για πρώτη φορά που θα σου μείνει αξέχαστη ! Θα δείς τι θα πεί Ρουμάνος Γαμιάς !

 

Βίαια με απομάκρυνε και πήρε πάλι το μαστίγιο στα χέρια του !

 

Με δύναμη το κατέβασε στο κωλαράκι μου που έτσι ιδρωμένο που ήταν κόλλησε πάνω του κάνοντάς με να σφαδάξω απο το πόνο .

 

Ακολούθησαν απανωτά χτυπήματα πάνω στο κωλαράκι μου , τόσο βάρβαρα , τόσο επώδυνα αλλά και τόσο μα τόσο ερωτικά .

 

Κάθε χτύπημά του πιο δυνατό απο το άλλο ! Το κωλαράκι μου είχε ανάψει για τα καλά απο το μαστίγιο και όταν επιτέλους σταμάτησε , σαν βάλσαμο δέχτηκα τις παλάμες του που το χάιδεψαν !

 

–        Λοιπόν ; είσαι έτοιμος να δεχτείς την πούτσα μου στο κωλί σου ; Να σε ξεσκίσει ο γαμιάς σου !

 

Έγνεψα εξαντλημένος Ναί και μόνο τότε , με έλυσε και κυριολεκτικά έπεσα στην δυνατή του αγκαλιά !

 

Με φίλησε με πάθος μαλάζοντας τα γυμνά μου κατακόκκινα μαστιγωμένα κωλομέρια μου ενώ στο στομάχι μου αισθανόμουν το καυλί του να έχει θεριέψει .

 

Ασυναίσθητα , με κυρίευσε ένας φόβος . Πώς θα με γαμούσε με αυτό το τεράστιο καυλί ! Θα με ξέσκιζε ! Θα πονούσα !

 

Η γλώσσα του Βλάντ , είχε χωθεί βαθιά μεσα στο στόμα μου και είχα παραδοθεί στο φιλί του και το πρόστυχο αγκάλιασμά του καθώς με οδηγούσε στο κρεβάτι ! Δεν υπήρχε τίποτε στο μυαλό μου , ούτε ο πόνος , ούτε αίσθηση του σωστού η λάθους παρά μόνο καύλα και απόλυτος εξευτελισμός .

 

Δίπλα απο το μεγάλο διπλό κρεβάτι όπου με οδηγούσε υπήρχε ένας τεράστιος διπλός καθρέπτης που έδειχνε τα αγκαλιασμένα μας κορμιά . Ο Βλάντ με έριξε στο κρεβάτι και με γύρισε μπρούμυτα .

 

Το μαστιγωμένο μου κωλαράκι ήταν εκτεθιμένο πια στις πρόστυχες διαστροφικές ορέξεις του ενώ το καυλί του κατακόκκινο , έμοιαζε έτοιμο να σκάσει απο καύλα . Η σκέψη και μόνο ότι αυτός ο πούτσος θα ξεπαρθένευε το κωλί μου με έκανε να σκιρτώ από φόβο αλλά και προσμονή .

 

Ο Βλάντ έσκυψε πίσω μου , άνοιξε τα κωλομέρια μου και έχωσε το πρόσωπό του ανάμεσα αρχίζοντας να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα , στην αρχή κυκλικά αλλά αργότερα πιο έντονα , κεντρίζοντάς την με την γλώσσα του .

 

Κόντεψα να λιποθυμίσω απο καύλα καθώς αισθανόμουν να περνάει ρεύμα στο κορμί μου απο δεκάδες καλώδια όσο η γλώσσα του Βλάντ έγλειφε την κωλοτρυπίδα μου .

 

Αισθάνθηκα ένα κωλοδάκτυλο και πάλι να μπαίνει μέσα μου !

 

Αυτή την φορά κούνησα το κωλαράκι μου στο ρυθμό που με κωλοδακτύλιαζε και ο Βλάντ γέλασε σαδιστικά .

 

–        Όλα τα πουστράκια ίδια είναι είπε και μου κάρφωσε και δεύτερο δάκτυλο μέσα στην τρυπούλα μου ενώ με το άλλο χέρι μου σκαμπήλισε το κώλο .

 

Πήρε στα χέρια του ένα σωληνάριο ΚΥ και άρχισε να μου αλείφει την τρυπούλα ενώ δεν παρέλειψε να αλείψει και το πουτσοκέφαλό του .

 

–      Ήρθε η ώρα να σε ξεκωλιάσω τώρα ! Θα το γυρίσω και σε ταινία να το βλέπουμε είπε και πάτησε ένα κουμπί απο ένα τηλεκοντρόλ . Ανατρίχιασα μιας και κατάλαβα ότι κάποια κρυφή κάμερα θα ενεργοποιούσε και ότι θα απαθανάτιζε όλο το γαμήσι που θα μου έκανε.

–        Θα σου ξεσκίσω την τρύπα είπε βαριανασαίνοντας και μου άνοιξε τα κωλομάγουλα .

 

Έσυρε το λιπασμένο του πουτσοκέφαλο πάνω κάτω στην σχισμή μου και γύρω γύρω απο το σουφράκι μου κάνοντάς με να τιναχτώ απο καύλα .

 

Μέχρι σήμερα , θυμάμαι το συναίσθημα όταν άρχισε να πιέζει το χοντρό του πουτσοκέφαλο στην αμάθητη ροδαλή μου τρυπούλα .

 

Ο σφιχτός μύς , άρχισε να υποχωρεί απο την πρόστυχη αυτή ορμητική εισβολή και να ανοίγει σιγά σιγα με αντάλλαγμα έναν κλιμακούμενο πόνο .

 

Ο Γαμιάς έπρεπε να μπεί μέσα μου !

Έκλαιγα , σφάδαζα και έβγαζα μικρά κοριτσίστικα βογγητά και κραυγούλες καθώς χιλιοστό χιλιοστό έμπαινε όλη αυτή η ψωλάρα μέσα μου .

 

Είχε φτάσει στην μέση και αισθανόμουν ένα αφόρητο κάψιμο να με κυριεύει. Πόναγα και και έκανα να φύγω αλλά μάταια . Ο χειροδύναμος Ρουμάνος γαμιάς με είχε εγκλωβίσει με τα δυνατά του χέρια ενώ είχα φάει και αρκετά κωλοσκάμπηλα για να κάτσω σαν κοτούλα να με γαμήσει .

 

–       Όλο μέσα γαμιόλη ! Παλιοπούστη είπε και με μια κίνηση μου έμπηξε και το υπόλοιπο καυλί μέχρι που τα αρχίδια του έπεσαν επάνω στα δικά μου !

 

Ούρλιαξα αλλά μάταια ! Δεν υπήρχε έλεος , δεν υπήρχε πισογύρισμα .

 

Υπήρχε μόνο το τεράστιο καυλί του στο κώλο μου σφηνωμένο ! Η παρθενιά μου ήταν πια παρελθόν και ένας νέος δρόμος ανοιγόταν μπροστά μου .

 

Ο Βλάντ έπεσε με όλο το βάρος πάνω μου και άρχισε να μου γλείφει το αυτί και το λαιμό .

 

–         Πουτάνα σε έκανα ξεκωλιάρη ! Σου ξέσκισα την τρύπα σου ! Θα σε ταϊσω ψωλή στο κώλο τώρα ! Γαμημένε !

 

Άρχισε να κουνά την λεκάνη του πάνω κάτω ενώ αισθανόμουν το βάρος και τον ιδρώτα του στήθους του στην πλατούλα μου .

 

Το καυλί του βγήκε και ξαναμπήκε . Ήταν τόσο χοντρό , τόσο επώδυνο !

 

Άρχισε να με γαμάει με ελαφρές κινήσεις στην αρχή που γίνονταν ολοένα και πιο γρήγορες

 

Βαθιές , δυνατές ψωλιές απο το χοντρόψωλό του , άρχισαν να γυμνάζουν την τρυπούλα μου σιγά σιγά στο να δέχεται το γαμήσι .

 

Όσο περνούσε ο χρόνος και όσο έπαιρνα βαθιές ανάσες , η ψωλάρα του άρχισε να με οργώνει με ρυθμούς πορνοστάρ . Αισθανόμουν σαν την Μόνικα Μπελούτσι όταν της βιάσαν το κώλο αλλά με την διαφορά ότι εγώ τρελαινόμουν απο καύλα !

 

Ο Βλάντ , έμπειρος γαμιάς , το κατάλαβε και άρχισε να μου μιλά όσο οι ψωλιές του γίνονταν πιο έντονες και πιο επιθετικές .

 

–       Σου αρέσει ξεκωλιάρη ! Σου αρέσει το καυλί στο κώλο; Γεννήθηκες να γαμιέσαι έτσι πούστρα ; Μίλα μου !

–        Μάλιστα Αφέντη είπα ξεψυχισμένα ενώ ο Βλάντ ακούραστος συνέχισε .

–         Έτσι γαμιόλη ! Αυτό δεν ήθελες ; Αυτό δεν επιθυμούσες όταν κοίταζες την ψωλή μου στα ντούς ; Να σου την φορέσω στο κωλάντερό σου !

–        Ναι Αφέντη ! Γάμησε με ! Ξεκώλιασε με .

 

Οι αναστολές είχαν πάει περίπατο και τώρα πια ο γαμιάς με είχε ξεφτυλίσει όπως έπρεπε . Δεν ήμουν άντρας ! Ήμουν μια αρσενική πουτάνα που γαμιόμουν απο το κώλο για να ξεκαυλώσει ο «ΑΝΤΡΑΣ» μου , ο «ΑΦΕΝΤΗΣ» μου .

 

–      Σε γκαστρώνω πούστη ! Ξεφώνισε ο Βλάντ και έχυσε βαθιά μέσα στην σούφρα μου το καυτό του σπέρμα !

 

Έπεσε λαχανιασμένος επάνω μου ξεφυσώντας ενώ το καυλί του ακόμα σπαρταρούσε στο κωλάντερό μου αδειάζοντας δόσεις σπέρματος .

 

–      ¨Ελα να μου καθαρίσεις το καυλί καριόλη είπε και τραβήχτηκε απο μέσα μου. Η τρύπα μου έμεινε να χάσκει ορθάνοικτη και ο Βλάντ γέλασε πρόστυχα .

–       Σε γάμησα πούστη για τα καλά ! Τούνελ έγινε η τρυπάρα σου !

 

Έφερε το καυλί του , γεμάτο σπέρμα , σάλια ,τζέλ και υγρά απο το κωλάντερό μου στο στόμα μου .

 

Χωρίς αναστολές , ρούφηξα το ημίσκληρο γυαλιστερό καυλί του και άρχισα να το καθαρίζω με γλειψιές απο το πουτσοκέφαλο έως τα αρχίδια .

 

–         Κοίτα με στα μάτια Διέταξε ο Βλάντ και υπάκουσα .

 

Με τα δακρυσμένα μου μάτια κοίταξα τον Γαμιά Αφέντη μου στα μάτια καθώς καθάριζα το καυλί του με την γλώσσα μου .

 

–       Έτσι ξεφτυλισμένη Αδερφάρα ! Γλείφε καλά τις βρωμιές απο το γαμημένο σου κώλο ! Έτσι ρούφα τα όλα !

 

Κάποια στιγμή τραβήχτηκε και με έπιασε απο το μαλλί !

 

–       Έχω ακόμα ένα δωράκι για εσένα ! Είπε και με τράβηξε στην τουαλέτα.

 

Με ανάγκασε να μπω στην μπανιέρα και προς έκπληξή μου άρχισε να κατουράει στο πρόσωπό μου και το σώμα μου με μια μεγάλη ποσότητα ούρων που καυτά καυτά , έπεφταν επάνω μου .

 

Ο εξευτελισμός είχε φτάσει στο έπακρο , ειδικα όταν με ανάγκασε να σταθώ μπροστά του και ούρησε στο στόμα μου κάνοντάς με να πνιγώ .

 

Η μυρωδιά ήταν έντονη και η γεύση όξινη αλλά μου άρεσε !

 

Έτρεμα απο το γαμήσι , το πόνο και τον εξευτελισμό . Δέχτηκα και τις τελευταίες σταγόνες όσο τίναζε το καυλί του επάνω μου και με κοίταξε ειρωνικά .

 

–        Καθάρισε το μπάνιο και το σώμα σου και τσακίσου μέσα στην κρεβατοκάμαρα ! Τώρα αρχίσαμε !

 

Με δάκρυα αλλά και κρυφή προσμονή τον κοίταξα !

(συνεχίζεται εδώ)

 

Για ¨Οσους Δεν Διάβασαν :

 Σκλάβος – Μέρος 1ο

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button