Η gay διαφήμιση του Tifanny & CO

Η gay διαφήμιση του Tifanny & CO
Το όνειρο κάθε κοριτσιού είναι να ανοίξει ένα μικρό γαλάζιο κουτάκι από τον οίκο Tiffany και να ακούσει την πιο σημαντική ερώτηση της ζωής της! Τι γίνεται όμως και με τα αγόρια που ονειρεύονται να ακούσουν αυτή την ερώτηση από τους αρραβωνιαστικούς τους; Για πρώτη φορά στην ιστορία, o οίκος Tiffany & CO. στο πλευρό των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και στη νέα του καμπάνια χρησιμοποιεί ένα gay ζευγάρι για να προωθήσει τα δαχτυλίδια αρραβώνων!

gay διαφήμιση
Το ζευγάρι που πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια δεν είναι μοντέλα αλλά ένα αληθινό ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη!

«Στις μέρες μας ο δρόμος προς τον γάμο δεν είναι πλέον μία ευθεία γραμμή και η αληθινή αγάπη μπορεί να κάνει την εμφάνισή της πάνω από μία φορά στη ζωή μας και μάλιστα με διαφορετικούς συνδυασμούς!» εξηγεί η  Linda Buckley, Tiffany & Co. VP of North American PR και συμπληρώνει: «Το δαχτυλίδι αρραβώνων από τον οίκο Tiffany είναι η πρώτη πρόταση του παραμυθιού που δημιουργείται στην κοινή ιστορία ενός ζευγαριού καθώς ξεκινούν, κρατημένοι από το χέρι, μια ζωή που είναι βαθιά οικεία και διαφορετική! Αυτό είναι και το μήνυμα που προσπαθούμε να μεταδώσουμε μέσα από αυτή την καμπάνια!»

Φυσικά και αναμένουμε τη χρονική στιγμή που η LGBTQ community θα είναι παγκοσμίως κοινονικά αποδεκτή και διαφημίσεις σαν αυτή θα είναι καθημερινό απλό φαινόμενο. Αλλά σήμερα, που δυστυχώς αυτή η κοινότητα αποτελεί ακόμα μεγάλο ταμπού για την κοινωνία μας, αυτή η διαφημιστική καμπάνια δημιουργεί ενθουσιασμό! Είναι πολύ χαρμόσυνο το γεγονός πως έανς τόσο μεγάλος οίκος κάνει ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση και το μόνο που μπορούμε να σχολιάσουμε είναι πως το συγκεκριμένο αληθινό ζευγάρι είναι εκπληκτικό!

 

 

πηγή: ipop.gr

 

The representation of more LGBT couples in any kind of media is undoubtedly good thing, but it’s still somewhat galling to see companies rush to market their advertising to couples whose unions were previously deemed “illegal”. Still, we congratulate the happy couple. 

 

γκει ιστορίες

gay διαφήμιση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button