Gay Αφέντες Στην Ελλάδα – Gay Domination & BDSM

Gay Αφέντες Στην Ελλάδα – Gay Domination & BDSM
Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια σημειώθηκε μια εκρηκτική ανάπτυξη στο τομέα της επαγγελματικής κυριαρχίας και πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές είτε σε studio είτε σε  dungeon προκειμένου να βρεί την Αφέντρα των ονείρων του , τουλάχιστον για μια ώρα .
Η επαγγελματική όμως κυριαρχία στο τομέα του Gay BDSM δεν ακολούθησε την ίδια πορεία . Τα call boys έμειναν ως μια απόλαυση ακριβή για τα ανώτερα κοινωνιά στρώματα που διασκεδάζουν στην Μύκονο , στις βίλλες , στα Βόρεια Προάστεια ή στα καταστρώματα των θαλαμηγών .

Για τα υπόλοιπα πιο λαϊκά στρώματα υπάρχει μόνο η λύση των αλλοδαπών της  Μάρνης ή των αγγελιών με τους γνωστούς κινδύνους που εγκυμονεί η έλλειψη ελέγχου , ειδικά σε υγειονομικά θέματα για τους ομοφυλόφυλους που καταφεύγουν εκεί .

Μπορεί η Gay κοινότητα να είναι πιο ελεύθερη να εκδηλωθεί , να κυκλοφορήσει , να επικοινωνήσει αλλά στο χώρο της επαγγελματικής συνοδείας ή κυριαρχίας , οι επιλογές για τους μικρομεσαίους ανθρώπους είναι περιορισμένες και «αμφίβολες» .

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές gay συνοδών που οι πλούσιοι και ισχυροί μπορούν να επιλέξουν στην Ελλάδα και μάλιστα κάποιοι κάνουν και εκπληκτικό αυταρχικό πρόγραμμα ή παιχνίδια υποταγής και εξευτελισμού με τις συζύγους !

Δυστυχώς όμως για τους απλούς «πληβείους» δεν υπάρχουν επιλογές πλην των τραβεστί για την ικανοποίηση ομοφυλοφιλικών φαντασιώσεων υποταγής / κυριαρχίας στο πλαίσιο πάντα που αυτό είναι επιθυμητό μιας και η φαντασίωση του Αφέντη άντρα δεν ικανοποιείται πάντα με αυτό τον τρόπο .

Το συγκεκριμένο κόμματι δεν έχω καταλάβει γιατί δεν μπορεί να τυχει της ίδιας εξελιξης με την Γυναικεία Κυριαρχία .

Στο εξωτερικό υπάρχουν Αφέντες που διατηρούν και dungeons για άντρες σκλάβους ή ζευγάρια ή και γυναίκες σκλάβες και μάλιστα οι υπηρεσίες είναι πραγματικά εφάμιλες με τις Γυναίκες Αφέντρες . Πολλές μάλιστα επαγγελματίες Αφέντρες συνεργάζονται με άντρες προκειμένου να ικανοποιήσουν πιο σύνθετα σενάρια .

Προσωπικά θεωρώ ως κύριο εμπόδιο το «ταξικό παράγοντα» που υπάρχει και είναι κοινό μυστικό στην φετιχιστική κοινότητα της Ελλάδας που σημειωτέον .. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑ !

Όπως όλα τα πράγματα στην Ελλάδα , μόνο οι ανώτερες κοινωνικά τάξεις τα απολαμβάνουν και δεν βλέπω να αλλάζει άμεσα αυτό . Χρήμα , διασυνδέσεις, υψηλές γνωριμίες και απόλυτη εχεμύθεια είναι τα σύνορα και τα όρια που έχει θέσει η άρχουσα τάξη στην επαγγελματική Gay Κυριαρχία .

Οι υπόλοιποι ας αρκεστούν στους αλλοδαπούς με αποτελέσματα όπως αυτό του θανάτου του διάσημου ηθοποιού μερικά χρόνια πριν από έναν αλλοδαπό που είχε βρεί στην Μάρνης .

Είμαστε αρκετά τολμηροί και έτοιμοι να προκαλέσουμε εμείς την αλλαγή; Μέσα στην κρίση ;

Μέχρι να γίνει αυτό , η απάντηση μου στα e-mails σας που ζητάνε συνεντεύξεις από Άντρες Gay Αφέντες είναι ότι αφενός με τα 3-4 ονόματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην Ελλάδα λειτουργούν σε ένα πολύ κλειστό κύκλο της υψηλής κοινωνίας με εξωπραγματικές αμοιβές και ΔΕΝ επιθυμούν αλληλεπίδραση μεσω διαδικτύου , αφετέρου οι αλλοδαποί των αγγελιών δεν έχουν κάτι να πούν είτε γιατί δεν είναι Αφέντες αλλά απλώς πουλούν τις ενεργητικες υπηρεσίες τους ρίχνοντας κανένα μπατσάκι στο κώλο και φυσικά δεν έχουν να πουν κάτι είτε λόγω άγνοιας για το BDSM είτε γιατί λειτουργούν σε καθεστός παρανομίας και αρπαχτής .

Ετσι είναι η Ελλάδα ! Τι να κάνουμε ;

 

πηγή: kinkyfantasiesonline.blogspot.gr

 

gay tilefoniko sex

γκει φωτογραφιες

Γκει γνωριμιες αθηνα

 

γκει ερωτικες ιστοριες

 

 γκέι ιστορίες

γκει γνωριμίες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button